Outfit post – jaro je tady!

Venku to konečně vypadá už trochu „jarně“, což ve mně evokuje touhu po veselých barvičkách:) Mám pro Vás můj další outfit post – pro inspiraci:)

A představím Vám samozřejmě také „zdroje“ všech kousků, co mám na sobě!
Tentokrát jde o můj oblíbený styl, ze kterého je na první pohled patrné pohodlí. A o to mi při volbě většiny mých outfitů jde v první řadě! Celé dny totiž bývám ve spěchu, vyřizuji pracovní schůzky, běhám po městě, vozím a vyzvedávám děti ze školky, takže se opravdu nezastavím. A tento životní styl by v kostýmku a botách na podpatku moc reálný nebyl:)

Takže – tentokrát jsem si oblékla oblíbené „teplákové džíny“ z obchodu Lussi Bugner, který najdete v Brně – Kr. Poli na Riegrově ulici. Tyto kalhoty jsem si tady hned zamilovala, jsou totiž právě nesmírně pohodlné, pružné a oblečené vypadají dobře.

Mají spadený sed, ale přes nohy i zadek jsou více obtažené, takže dělají hezky štíhlé nohy. Mají je tu k dostání v šedé, nebo modré, džínové barvě. Džíny jsou navíc za super cenu, stojí kolem 1000,-
Boty – Aldo, loňská kolekce.

Photo 11.03.16 15 07 01

Processed with MOLDIV

Tričko s Marilyn Monroe je z eshopu Erika Fashion. Je to jeden z nejzajímavějších eshopů s cenově dostupným, kvalitním a krásným zbožím, který jsem objevila loni v létě. Už jsem si tu koupila několik kousků a všechny jsou opravdu skvělé. Oproti mnoha jiným eshopům, které nabízí levnější věci, je tento úplně někde jinde. Věci jsou z dobrých materiálů a kvalita je opravdu skvělá. Navíc má tento eshop dobrý přístup, oceňuji milé jednání a komunikaci v případě jakékoliv potřeby.

Processed with MOLDIV

Okrově žlutý svetr je mým teď hodně oblíbeným kouskem oblečení. Právě žluté tóny mám nejraději každé jaro a nosím je i letos. Svetřík je z loňské kolekce obchodu Mohito. Šála – YSL.

Kabelka – moje vůbec nejoblíbenější, vysněná – Gucci.

Photo 11.03.16 14 30 37

Doplňky: hodinky iWatch (Apple), náramek Original Beads, prstýnky Swarovski a Alo.

Photo 11.03.16 14 50 04