Oslaďte si Valentýn – specialitami z cukrárny Lucius!

Jak oslavit den svatého Valentýna? Ideálně přece s něčím výjimečně dobrým! Říká se, že „láska prochází žaludkem“ – proto bychom si i na Valentýna měli dopřát něco jedinečného – a sladkého! Pozvěte svou drahou polovičku do cukrárny, nebo připravte zamilované pohoštění k vám domů. Kde si i letos Valentýn vychutnáte tak, že budete na tyto chvíle ještě dlouho vzpomínat? Přece v oblíbené cukrárně Lucius v Syrovicích u Brna! I letos si zde pro vás připravili dokonalé valentýnské dobroty – dezerty, poháry a nebude chybět už již tradiční Luciusův zamilovaný vaječňák – tentokrát s příchutí pistácie.
Pozvánkou do cukrárny Lucius vám bude můj následující článek!

Svátek svatého Valentýna se i v naší zemi těší narůstající oblibě – a už bývá příjemným zvykem, že si tento den opravdu užijeme výjimečně, samozřejmě s tím, koho máme rádi. Ať už je to partner, děti, nebo třeba i rodiče… Je přece hezké oslavit city, které k někomu chováme, dát je najevo a vyjádřit svou lásku ojedinělým způsobem.
Není určitě nutné kupovat okázalé dárky – naše nejbližší jistě potěší i maličkost, květina a zaručeně i něco sladkého! Říká se přece, že „láska prochází žaludkem“, proto třeba takový božsky vypadající dortík, který navíc dokonale chutná, je coby valentýnská pozornost skvělou volbou.

Proto, oslavte Valentýn něčím výjimečně dobrým a zajděte si (nejen) na Valentýna do oblíbené cukrárny Lucius, kterou najdete v Syrovicích u Brna. Právě zde si vždy zaručeně pochutnáte!

Cukrárna Lucius je opravdu už přímo vyhlášená – své dobré jméno získala hlavně pro poctivé a opravdu vynikající dezerty, které jsou připravovány z těch nejkvalitnějších surovin.

Na přípravu veškerých dezertů, zákusků, ale i cukroví používají v cukrárně Lucius kvalitní másla, živočišné šlehačky, vlašské ořechy, rum, 70% čokoládu… Poznáte to jistě okamžitě, při prvním ochutnání…

I letos můžete svou drahou polovičku, ale i své milované – děti, rodiče, prarodiče… potěšit na Valentýna sladkým překvapením – v cukrárně Lucius si můžete objednat z několika valentýnských specialit, mezi které patří valentýnské makronky, perníčky, poháry – s horkými malinami, ale i jiné a samozřejmě, s láskou dělané. :)

Na Valentýn jistě potěší i makronkové dortíky s mascarpone!

A opět nebude chybět oblíbený vaječňák ve valentýnské edici – Luciusův zamilovaný vaječnák, letos s příchutí pistáciovou!

POZOR – tyto valentýnské dezerty i vaječňák je nutné vzhledem k omezené nabídce předem objednávat, a to do 10. února 2024!

Rezervaci můžete provést buď osobně přímo v cukrárně Lucius v Syrovicích, nebo na tel. čísle 602 449 459, nebo přes email info@cukrarnalucius.cz.

V omezeném množství budou dezerty i další dobroty k zakoupení v cukrárně i přímo během 14. února (na svátek sv. Valentýna).

Připomínám také možnost objednání celého dortu (na Valentýna jistě také potěší), a to z e-shopu www.eshop.cukrarnalucius.cz
Nespornou výhodou je dodání do 3 dnů od objednávky!

Oslaďte si sv. Valentýn božskými dezerty a specialitami z cukrárny Lucius! A zastavte se sem – třeba i jen tak, zpříjemnit si den! Určitě vám bude chutnat.

Cukrárnu Lucius najdete v Syrovicích u Brna, na adrese Syrovice 528.

ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / web
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / facebook
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / instagram