Nude pleť by NARS

Určitě se nebudu mýlit, když napíšu, že každý z nás by chtěl, aby jeho pleť vypadala krásně a čistě. Když už se nějaká ta chybička objeví, tak jsou tu kosmetické věci, které nám můžou pomoci k dokonale vypadající pleti.

My pro Vás právě tyto kosmetické vychytávky testujeme, abychom Vám mohly říct, jestli stojí za to, nebo ne. Dnes to bude celé o kosmetické značce NARS, kterou jsem Vám už představila, článek si můžete přečíst ZDE.

Nejdřív bych Vám chtěla sdělit svůj poznatek a dojem z kosmetiky NARS. Nestává se často, že jeden kosmetický label má tolik super produktů, které opravdu stojí za to a fungují. U této kosmetiky si můžete být jisti, že nešlápnete vedle. Všechny produkty, které jsem měla šanci vyzkouše,t jsou kvalitní a profi. Jde jen o to, vybrat pro sebe ten správný, ale v tom už Vám poradí i v parfumerii SEPHORA, kde je kosmetika NARS exkluzivně k dostání.

image

V dnešní recenzi se s Vámi podělím o dojem z makeupu, korektoru, konturovacího pudru a báze pod oční stíny. Čili takový ten základ pro „Nude Look“, který je pořád více žádanější.

Make up All Day Luminous Weightless Foundation odstín Deauville

image

Jde o lehoučký vodnatý makeup, který je perfektní pro mastnou a smíšenou pleť. Konzistence je opravdu lehká, hodně tekutá, ale za to krytí fantastický. Přilne k Vám jako druhá vrstva kůže. Nemám ráda nánosy makeupu, jsem zastánce přirozeně vypadající pleti. V tomto případě ani nikdo nepozná, že na sobě nějaký makeup máte. Takže pokud se neodvážíte ven bez makeupu a přesto chcete vypadat přirozeně, pak ho vyzkoušejte!

Radiant Creamy Concealer odstín Vanilla

image

Tekutý krémový korektor, který se dá využít na všechny nedostatky pleti. Perfektně maskuje a přitom Vás „nezapatlá“. Tím, že jeho konzistence je krémová, tak ho můžete klíďo použít i pod oči. Oční okolí nevysušší a zakryje, co je třeba. Nezvýrazňuje vrásky a nedělá dojem nánosu. Opět přirozenost…

Konturovací pudr odstín Olympia

image

Ten kdo poznal kouzlo konturovacích pudrů a ví, jak na ně, má vyhráno. Dokáže totiž s obličejem hotové zázraky. Někde si můžete ubrat, jinde zase přidat:) Potřebujete zúžit obličej, nosík nebo zvýraznit lícní kosti? S konturovacím pudrem žádný problém! Lehounký pudr, který Vás neucpe a přitom drží.

Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base

image

Báze pod oční stíny.. Dříve jsem nad nějakou bází pod oční stíny ani nepřemýšlela. Od té doby, co jsem jednou vyzkoušela, tak musím uznat, že něco do sebe mají. Ráno si ji nanesete, na to oční stíny a ještě večer krásně drží. Stíny nezalézají do vrásek a víčko je krásně sametové. Některé třpytivé oční stíny rády během dne postupně mizí, pokud máte primer, tak drží jako přibité.

Produkty značky NARS koupíte výhradně v parfumerii SEPHORA (v Brně v Olympii).

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook