Novinky v butiku Allora z autorské řady MIA MIA

Jaro je konečně v plném proudu, zima je snad už definitivně pryč – a tak je i to oblékání mnohem barevnější, veselejší a celkově, můžeme se ve smyslu vytváření outfitů mnohem víc kreativně projevit. A to mě na tom jaru mimochodem baví taky! ;) A protože s novým ročním obdobím není od věci si udělat radost a pořídit si do šatní skříně nějakou tu novinku, mám pro vás dnes pestrou módní inspiraci – z butiku Allora, kde je aktuálně spoustu krásných novinek z autorské kolekce MIA MIA! Sledujte v následující reportáži. ;)

Jarní móda – to jsou především barvičky, nápadité vzory, úžasné materiály, které se dají zajímavě kombinovat, ale také vrstvení, sukně, šaty, pestré doplňky… Zkrátka, proti zimní „nudě“, kdy naším hlavním kouskem oblečení byly bundy a kabáty, je jaro opravdu o něčem jiném… :)

A protože – jak jsem napsala v úvodu – s příchodem nového ročního období rozhodně není od věci udělat si radost a pořídit si něco nového, hezkého na sebe, mám pro vás dnes velkou módní inspiraci!
V mém oblíbeném butiku Allora na Dvořákové je totiž zase celá řada novinek, které si zaslouží, abyste o nich minimálně věděly, milé dámy. :) Jedná se hlavně o nádherné věci z autorské kolekce MIA MIA – a fakt stojí za pozornost. ;)

V tomto butiku je totiž stále z čeho vybírat – mají tady toho vždycky spoustu a hlavně neustále tu přibývají i novinky, stejně, jak je tomu i teď.

Koupíte tu oblečení pro naprosto všechny příležitosti, pro každodenní nošení, do práce, ven s dětmi, ale i na více slavnostní a okázalé příležitosti.

Za zmínku tu stojí především autorská kolekce MIA MIA, kterou navrhuje majitelka butiku, paní Mirka Kubík.

Výhodou všech těchto věcí z řady MIA MIA je hlavně to, že vám je ušijí na míru, přesně podle vaší postavy a také, podle vašich požadavků. Můžete si tak být jisté, že vám taková věc bude naprosto perfektně sedět. ;)

V butiku Allora si tak můžete teď vybírat z řady MIA MIA hlavně nádherné pohodlné šaty, které se dají nosit vlastně k jakékoliv příležitosti – stačí vhodně zvolit boty a doplňky. ;)

Ale úžasné jsou i lehké jarní kabáty, nebo vesty, věřím, že se v chladnějších dnech budou ještě určitě hodit. ;)

Za mě je to v butiku Allora zase paráda, souhlasíte? Stavte se tam také podívat, věřím, že najdete něco, co by se prostě mohlo hodit. ;)

Fotky si můžete detailně prohlédnout i ve fotogalerii.

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákové 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook