Novinka pro dokonalé oční okolí – FOREO IRIS!

Vrásky, otoky, kruhy pod očima. Co se problémů s pletí týká, mí doslova „úhlavní nepřátelé“. Zkrátka, oční okolí je to, co mě v péči o pleť nejvíc zajímá a kde se stále snažím najít NĚCO, co bude efektivní…

Právě v oblasti očí totiž zub času útočí asi nejvíc a páchá zde škody, které jsou opravdu hodně patrné. Jsou to oči, které o nás dokáží prozradit náš věk… Nějakou tu vrásku na čele, tu můžete snadno schovat, ale vrásky kolem očí, kruhy, na kterých by se dalo houpat, otoky, s těmi je sakra potíž:) Sama vím, o čem mluvím… S krémy na oční partie a se všemi maskovacími „serepetičkami“ – projasňovači, korektory…mám tak bohaté zkušenosti, že bych o nich mohla vyučovat ve škole.

Jasně, nebudu všechny kosmetické produkty „házet do jednoho pytle“, jsou takové, které dokáží hodně pomoct, ale – asi jako každá žena – pořád nejsem nějak spokojená, zkrátka, mohlo by to být lepší:)

Asi nejlepší výsledky v oblasti očního okolí vidím vždy po ošetření v kosmetickém salonu (v Brně chodím do salonu SlimFOX, kde mi paní kosmetička vždy sestaví ošetření přesně „na míru“ dle mého aktuálního problému). Ovšem, na kosmetiku chodím 1x měsíčně a tu skvělou péči by to chtělo mnohem častěji, klidně i každý den:)

Proto mě moc potěšilo, že jsem mohla otestovat revoluční novinku, přístroj IRIS od značky FOREO. Právě od této značky používám už půl roku masážní a čistící přístroj na pleť LUNA a jsem z něj doslova nadšená. Mimochodem – víc si o této vychátavce přečtěte v mé recenzi na blogu ZDE.

Photo 19.06.16 12 54 42

Photo 19.06.16 12 55 55

Přístroj IRIS ja další člen rodiny geniálních produktů značky FOREO a je určen právě pro péči o oční okolí. Jeho cílem je eliminovat otoky, zmírnit tmavé kruhy pod očima a samozřejmě, zpomalit zub času a jeho nehezké projevy. Zkrátka, je to přesně ta věc, kterou jsem velmi nutně potřebovala:)

Photo 19.06.16 12 56 23

IRIS má stejně, jako přístroj LUNA, nádherný design, který je pro produkty FOREO už přímo charakteristický. Čisté, oblé linie, jednoduchost, sofistikované tvary… Použítý materiál je velmi jemný silikon, který je k pleti naprosto šetrný a jemný. Navíc, má celou řadu výhod – je neporézní, nevstřebává špínu a bakterie, je tedy velice hygienický.

Přístroj IRIS má speciálně vyvinutý tvar vhodný na použítí pro oční okolí. Jeho horní část vypadá vlastně jako velké „ucho jehly“ – které je pohyblivé a simuluje v podstatě masáž prsty, ovšem, velmi intenzivní, kterou by lidské prsty asi nikdy nezvládly:)

Photo 19.06.16 12 54 51

IRIS má dvě základní funkce – „režim SPA“ – ten je inspirovaný profesionálním kosmetickým ošetřením, jedná se o kombinaci jemných pulzů a masáží očí poklepáváním.

Druhý je „čistý režim“ – inspirovaný ruční masáží, ovšem velmi intenzivní a efektivní.

Intenzitu obou režimů si pak můžete upravovat do 8 různých úrovní pomocí tlačítek „+“ a „-„. Navíc, Vaše preference intenzity daného režimu zůstane v přístroji uložena.

Photo 19.06.16 12 54 56

Velkou výhodou přístroje IRIS je, že je vodotěsný – můžete jej tedy používat ve sprše, ve vaně. Přístroj také obsahuje integrovaný časovač, který Vás po 30 vteřinách upozorní, že přístroj máte použít na druhé oko. Po minutě bude kontrolka přístroje stále svítit, což znamená, že je masáž u konce.

Jak přístroj IRIS používat?

Je to jednoduché, časově nenáročné a co je důležité, efektivní. Ideální je použít Váš obvyklý oční krém, nebo sérum, ovšem přístroj můžete používat na vyčištěnou pleť, bez nutnosti přidávat oční krém. Pro nejlepší výsledek je ovšem krém mnohem lepší.

Přístrojem pak masírujete po dobu 30 vteřin okolí každého oka, směrem od vnitřního koutku k vnějšímu. Věnujete se jak prostředí pod okem, tak nad okem, můžete promasírovat i oblast mezi obočím.
Přístroj se používá 30 vteřin na jedno oko a 30 vteřin na druhé – tedy celý „proces“ Vám zabere pouhou minutku:) Masáž by se měla správně provádět 2x denně.

Přístroj IRIS se nabíjí USB kabelem a na jedno nabití vydrží až na 140 používání.

Photo 19.06.16 12 56 42

Celá masáž přístrojem IRIS je opravdu nesmírně příjemná, přináší okamžitou úlevu unaveným očím. Oční okolí je příjemně prokrvné, pokožka je hned po použití hezky pružná – věřím, že i při dlouhodobém používání se vrásky opravdu eliminují.

Já cca po týdnu používání vnímala méně oteklé oči, kruhy pod očima se nezdály tolik patrné. Vliv na vrásky budu moci posoudit po delší době.

Každopádně tomuto přístroji věřím – po zkušenostem s FOREO LUNOU, která je skvělá, věřím, že tento pomocník je a bude to pravé pro péči o moje oční okolí.

Photo 19.06.16 12 55 42

Dámy, pokud Vás tedy oční partie trápí, rozhodně byste měly vzít tuto roztomilou věcičku v patrnost:)

Můj tip na závěr – zkuste masáž provádět s nějakým chladivým očním gelem. Je to skutečný požitek s velkým efektem – otoky krásně zmizí:)

Produkty značky Foreo jsou k dostání exkluzivně v sítí parfumerií Douglas.

ODKAZ: FOREO/facebook
ODKAZ: FOREO/instagram