Nejširší výběr školních aktovek a batohů v Brně – v kamenné prodejně Dětský eshop i na e-shopu www.detskyeshop.cz!

Máte doma dítko školou již povinné, nebo budoucího prvňáčka? Pak mnozí určitě už řešíte výběr nové školní aktovky, batohu, ale i všech nutných pomůcek… Ano, začátek školního roku se pomalu, ale jistě blíží a rozhodně není ideální ponechat přípravu a nákup všech těchto nezbytností na poslední chvíli… Mám pro vás zajímavou inspiraci v tomto směru, chci vám totiž představit kamennou prodejnu Dětský eshop v Brně na Okružní i eshop www.detskyeshop.cz. Právě zde najdete vůbec nejširší výběr školních aktovek a batohů v Brně, nakoupíte zde i školní potřeby a mimo to, Dětský eshop má i svou vlastní značku školních batohů pro 3. – 5. třídu! Jejich vlastní značka Ulitaa je designově ideální pro tyto starší děti, skvělý je ale i střih a zpracování těchto batohů – s reflexními prvky a ergonomicky tvarovanými zády s hliníkovou konstrukcí. Čtěte dál a mrkněte i na spoustu fotek krásných aktovek – věřím, že by si mezi nimi určitě vaše děti vybraly!

Zejména pro prvňáčky je nástup do školy velmi významnou událostí, která s sebou přináší i spoustu povinností – a samozřejmě, pro děti je velmi důležitý i výběr aktovky! Jejím pořízením si děti často uvědomují, jak důležitý krok v jejich životě je brzy čeká. :)

Samozřejmě děti vybírají aktovku zejména podle vzhledu, s oblíbenými motivy, holčičky si určitě potrpí i na zdobení, aplikace… Pro nás, rodiče, jsou pak určitě  důležité i typ aktovky, velikost, její hmotnost, bezpečnostní prvky, tvarování zad a mnoho dalších aspektů…

Pokud je tedy pro vás výběr nové školní aktovky, batohu…aktuálním tématem, rozhodně čtěte dál!
Chci vám představit kamennou prodejnu Dětský eshop v Brně na Okružní 35a a také jejich eshop www.detskyeshop.cz. Právě zde najdete vůbec nejširší výběr školních aktovek a batohů v Brně!

V kamenné prodejně na Okružní je sortiment velmi pestrý a mimo to, pokud si nejste jistí nákupem na eshopu a raději s dětmi aktovky vyzkoušíte, určitě v tomto obchodě oceníte osobní přístup a poradenství. Proškolené paní prodavačky se vám vždy ochotně věnují a pomohou vám najít takovou aktovku, která bude ideální – nejen vzhledem, ale i střihem a dalšími parametry.

V kamenné prodejně Dětského eshopu i na eshopu můžete vybírat z mnoha aktovek a batohů – od celé řady značek, patří mezi ně například Herlitz, Hama, Oxybag, Bagmaster, Ars Una a také Ulitaa!

Právě poslední jmenovaná – Ulitaa – stojí za bližší seznámení! Jedná se totiž o vlastní značku Dětského e-shopu, která byla uvedena na trh letošní zimu.
Majitelé Dětského eshopu díky svými mnohaletým zkušenostem s prodejem školních aktovek a batohů sami navrhli ideální střih a typ školního batohu pro děti ze 3. až 5. tříd.

Právě pro tyto větší děti na trhu kvalitní školní batohy chybí. Značka Ulitaa nabízí tedy batohy pro již starší děti – odpovídá tomu i design, který mimochodem vytvořili mladí čeští designéři!

Batohy Ulitaa jsou velmi kvalitní svým celkovým zpracováním. Součástí každého batohu Ulitaa jsou reflexní prvky a mimo to, batohy mají i ergonomicky tvarovaná záda s hliníkovou konstrukcí. Je tedy myšleno na to, aby byly pro děti maximálně vhodné i ze zdravotního hlediska.

Školní batohy Ulitaa mají i velikost odpovídající množství učebnic a sešitů, které každý den děti 3. – 5. tříd nosí. Oceníte i nízkou hmotnost prázdného batohu (1100 gramů).

Zajímavostí pak je, že batohy Ulitaa jsou jako jediné dětské batohy…navrhované i kompletně vyráběné v České republice!

Mimo školní batohy pak Ulitaa nabízí i pouzdra a sáčky na TV – vždy v setech se stejným motivem, coby batoh.

Kompletní sortiment značky Ulitaa  najdete v kamenné prodejně Dětský e-shop, i na e-shopu www.ulitaa.cz.

Dětský eshop pak nabízí i doplňkový sortiment do školy – pouzdra, sáčky na TV, menší batůžky, lahve na pití…a hlavně, nakoupíte zde i školní potřeby a papírenské zboží, a to jak v kamenném obchodě, tak i na eshopu.

Opravdu skvělou službou je pak možnost nákupu kompletních seznamů školních potřeb a pomůcek, vždy pro jednotlivé třídy prvního stupně (seznamy uvidíte hned při otevření hlavní stránky eshopu www.detskyeshop.cz).

Rodiče, Dětský eshop vybaví vaše děti do školy opravdu kompletně! Navíc, jsem si jistá, že tu najdete i tu nejlepší a nejhezčí aktovku, batoh…ze kterého budete nadšení. A vaše děti samozřejmě také! :)

Kamennou prodejnu Dětský eshop najdete v Brně na Okružní 848/35a, nakupovat můžete i online na e-shopu, viz odkaz níže.

ODKAZ: DETSKYESHOP.CZ / web, e-shop
ODKAZ: DETSKYESHOP.CZ / facebook
ODKAZ: DETSKYESHOP.CZ / instagram

ODKAZ: ULITAA / web, e-shop
ODKAZ: ULITAA / facebook
ODKAZ: ULITAA / instagram