Nejkrásnější podzimní kabáty!

Víte, proč taky miluju podzim? Nejen kvůli krásné, barevné atmosféře, padajícímu listí, nebo pohádkové náladě temných večerů… Ale taky kvůli módě – teplým barvám, vrstvení, kloboukům a hlavně kvůli krásným kabátům! Právě kabáty jsou totiž nesmírně ženský kousek oblečení, který – když je dobře zvolený – dokáže vyloženě zázraky! Zkrátka, kabáty sluší nám všem, holky…:)

Já každou podzimní sezónu neodolám a i když už doma pár kabátků mám, obhlížím obchody a hledám nový, takový, který by se mi mohl hodit:) Přece jen, každý podzim jsou IN jiné barvy, trochu odlišné střihy, takže i v případě kabátů je fajn sledovat trendy!

A jaké, že jsou ty letošní? Co se barev týká, těm se meze nekladou! Zapomeňte na to, že by podzimní kabát měl mít temnou, smutnou barvu! Naopak, v kurzu jsou červené, růžové, ale i zářivě žluté tóny, díky kterým Váš outfit získá krásný a veselý look. Takový si můžeme dovolit i na podzim:)

Letos jsem opravdu nádherné kabáty objevila v obchodech značky PROMOD! Holky, tady si fakt vyberete! Barevně tady rozhodně najdete to, co hledáte – nechybí světlé, pastelové barvičky, ale i výraznější odstíny… Zkrátka, velká paráda:)

Photo 26.10.15 10 24 16Photo 26.10.15 10 20 57Photo 26.10.15 10 20 59

Velký výběr je v PROMODU i tzv. „over size“ kabatů, které jsou teď velmi v kurzu! Loni jsem ještě tomuto trendu celkem odolávala – a abych byla upřímná, tento střih se mi vůbec nelíbíl. Přišel mi, že nám zbytečně přidává kila a zahaluje křivky:) Ovšem, letos jsem „over size“ kabátům přišla na chuť a teď je už doslova miluji! Pokud si totiž vyberete takový, který Vám dobře padne, je i tento „větší střih“ velmi ženský! Důležité pak je, jaké ke kabátu zvolíte kalhoty, sukni a také, jaké boty. Já si v PROMODU vyhlédla tento šedý – a už je můj! A můžu Vám říct, je to teď můj vůbec nejoblíbenější kabát!:

Photo 26.10.15 10 20 21

Šedá je moje milovaná barva. Možná si řeknete, že je „nudná“, ale rozhodně to není pravda! Šedá se dá totiž naprosto skvěle kombinovat s jinými barvami a snese vlastně jakýkoliv tón. Samozřejme vypadá výborně k černé – já mám na této fotce kabát k úzkým, „slim“ džínům. Ovšem, aby celý outfit nepůsobil příliš „smutně“, vzala jsem si kabelku v ostře růžové barvě.

Photo 31.10.15 13 28 28

Další kombinace mého oblíbeného kabátu – k vínovému svetru, který mám také z PROMODU. Vínová je tento podzim opravdu IN a já si ji moc oblíbila! U totoho kabátu se mi moc líbí i zkrácená délka rukávů – sama mám dost dlouhé ruce a mívám s délkou rukávů obecně problém. Tato délka je super, díky ní a barevně zvoleným svetrům získá celý outfit super „nádech“:)

Photo 31.10.15 18 58 41

A moje poslední kombinace kabátu, která mi přijde asi nejvydařenější, co myslíte?

Photo 01.11.15 11 55 47

Zkrátka, „over size“ kabáty jsou skvělé a vůbec se jich nemusíte bát. V Promodu si navíc určitě vyberete to, co se právě Vám bude líbit:)

Krásné kabáty z Promodu si prohlédněte i ve fotogalerii:)

Obchody PROMOD najdete v Brně na Masarykově třídě, v Galerii Vaňkovka a v Olympii.

ODKAZ: PROMOD/web
ODKAZ: PROMOD/facebook