Nástřikové opálení v Brně – ve Studiu Bella Donna

Je vaše krásné letní opálení už definitivně pryč a rádi byste získali opět snědou barvu, a to snadno, rychle, bez nutnosti chodit do solária? Pak přesně pro vás je ideální nástřikové opálení! V Brně nástřikové opálení provádí ve Studiu Bella Donna na Skácelově 23 – mají zde velmi kvalitní barvy na nástřik. Nástřikové opálení je i skvělou volbou, pokud se chystáte na ples, nebo na jinou důležitou akci, kde chcete vypadat co nejlépe. Mimochodem – super je nástřikové opálení i pro nevěsty!
Čtěte dál!

Určitě mi dáte za pravdu když napíšu, že snědá, opálená pokožka vypadá zkrátka lépe, než ta „bílá“… Přirozené opálení působí svěže, mladistvě, mimo to – také opticky zeštíhluje, všimli jste si toho? ;)

Ovšem, letní období, kdy jsme se mnozí opalovali na dovolené, nebo i doma…je pryč a čas (a třeba i chuť) chodit pravidelně do solária mnozí možná nemáte… Někteří jste i všeobecně odpůrci slunění, a to jak na sluníčku, tak i v soláriu… Přesto – toužíte mít pokožku snědou? Třeba pokud vás čeká nějaká významná událost, ples, nebo svatba?

Pak je pro vás skvělou volbou právě nástřikové opálení, díky kterému jste opálení okamžitě, intenzivně – a to doslova během pár minut! Už jste o této možnosti slyšeli? Sama jsem nástřikové opálení zkoušela a mohu jen doporučit!

V Brně nástřikové opálení provádí ve Studiu Bella Donna na Skácelově 23 a věřím, že tady budete určitě moc spokojení! Slečna majitelka je velmi šikovná, vždy se snaží maximálně vyhovět vašim přáním a požadavkům.

Oceníte zde pak i kvalitní barvy na nástřik (nikdo jiný je v Brně nemá). Tyto barvy mají přírodní složení a jsou k pokožce velmi šetrné.

Odstín opálení zvolíte po konzultaci – přihlíží se vždy k účelu opálení a také k vlastnímu odstínu pokožky daného klienta, samozřejmě aby se vyhovělo maximálně vaší představě.

Nástřikové opálení je zcela bezpečné, je vhodné i pro osoby, které trpí na alergii z opalovaní na sluníčku, nebo se velmi rychle spálí. Při nástřikovém opálení není pokožka vystavena žádnému typu záření, nehrozí tedy riziko pigmentových skvrn, spálení…
Mimochodem, nástřikové opálení je vhodné i pro osoby s problematickou pletí (dokonce došlo v některých případech ke zlepšení stavu).

Nástřikové opálení si mohou dovolit také těhotné ženy!

Naprosto skvělou volbou je nástřikové opálení i pro různé akce, plesy, večírky a jiné události, kde chcete vypadat co nejlépe a potřebujete získat snědý tón pokožky ihned!
Nástřikové opálení pak využívají hojně také nevěsty, pro které je to pohodlnou a rychlou cestou, jak být opálená ihned a v požadované intenzitě.

PŘED

PO

Dámy – ať o této možnost víte!

Studio Bella Donna najdete v Brně na Skácelově 23, objednat se můžete telefonicky na čísle 739 151 482.

ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / web

ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / facebook
ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / instagram