Náramky By Cool Brno Blog

Milí čtenáři, ráda bych Vám dnes představila můj nový projekt, který vznikl – jak už to v mém případě často bývá:))) – úplnou náhodou a spontánně – náramky By COOL BRNO BLOG.cz.

Photo 25.08.16 23 17 14

Víte, nedávno jsem dělala jeden rozhovor a redaktorka se mě zeptala – „jaké mám své koníčky a jak trávím svůj volný čas“. Já si uvědomila, že koníček, který by byl jen můj, téměř nemám. Jsem člověk workoholik a mám dvě malé děti – a veškerý svůj čas dělím mezi práci a děti.

Photo 25.08.16 23 20 13

Ale řekla jsem si – proč si nenajít něco, co bude „jenom moje“, nějaký koníček, zábavu… Zamyslela jsem se, co mě baví – a vzpomněla si, jak jsem jako malá holka „pořád něco navlíkala“:) Až se mi doma smáli, že budu brzo nosit brejle, jak pořád koukám na jehlu a nit:) A taky jsem si vzpomněla, jak MOC mě to tenkrát bavilo.

Photo 25.08.16 23 19 23

A nápad byl na světě – opatřila jsem si komponenty a pustila se do toho. Můžu říct, baví mě to úplně stejně, jako tenkrát, před těmi lety. A tak vznikl můj (staro)NOVÝ koníček – a já se každý den tolik na tu svoji chvíli pro sebe těším…:)

Photo 25.08.16 23 18 30

Ale to není všechno…:) Náramky jsem Vám ukázala i na Facebooku blogu a na Instagramu a opravdu jsem nečekala tak moc pozitivních reakcí a dokonce i žádostí si moje náramky koupit.
A tak jsem se rozhodla, že tento svůj projekt posunu někam dál.

Photo 05.09.16 21 27 48

ANO – náramky budu prodávat, ale NE, rozhodně se nechci tímto koníčkem „živit“ a vydělávat na něm. Vyrábění šperků mě moc baví, je to pro mě relax, ale rozhodně tento projekt nechci brát jako „zakázkovou výrobu“.:)

Photo 05.09.16 21 28 58

Proto jsem se rozhodla, že Vám vždy nabídnu k prodeji moji kolekci náramků, ale z ceny, která bude vždy okolo 220,- za náramek, si ponechám pouze náklady na výrobu a zbytek vždy odešlu – jednou za měsíc – na nějaké dobročinné účely, což Vám tu vždy doložím:)

Photo 05.09.16 21 33 29

Vůbec poprvé Vám ale náramky nabídnu už dnes, v sobotu 17. září na Fashion BAZAR by Cool Brno Blog and Rebelion Store, který pro Vás pořádám ve spolupráci s Rebelion store, od 10. do 17. hodiny na Jakubské 123. Přijďte – máme pro Vás připravené velké módní poklady:)
Ráda bych Vám také oznámila, že 50% výtěžku z tohoto bazeru – nejen z prodeje náramků, ale i módy, věnuji občanskému sdružení Dejte nám šanci o.s., které podporuje staré a hendikepované pejsky a funguje také jako „psí hospic“.

Náramky a náhrdelníky jsou v naprosté většině vyráběné ze skleněných korálků, s metalickými komponenty a bavlnkovou třásní. Navlečené jsou na dvojitém silikonovém vlasci.