Milý Ježíšku…tipy na zdravé vánoční dárky!

Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu! A jako každý rok, není to celé „jen tak“:) Všechny nás čeká mnoho vánočních úkolů a příprav, kdy tím nejvíce zapeklitým je nákup vánočních dárků. Sama dobře vím, že vymyslet a sehnat zajímavé, originální a cenově dostupné dárky, dá pěkně zabrat… Proto věřím, že oceníte další inspiraci – právě s tipy na dárečky „od Ježíška“ pro Vaše blízké…

Každý rok se setkává mnoho z nás s tím samým problémem: „co komu koupit“. Navíc, když daného člověka nechceme odbýt nějakou zbytečností, která nám při nákupech první přijde pod ruce. Já sama se vždy snažím zamyslet – co by dotyčnému udělalo radost a co by se mu mohlo hodit.

V případě dětí, jak asi sami – pokud děti máte – dobře víte, to není nijak obtížné. Stačí si přečíst většinou sáhodlouhé dopisy pro Ježíška a zajít do hračkářství, kde je vždy z čeho vybírat. V případě dospělých lidí to ovšem bývá o poznání obtížnější. Co koupit manželovi, mamince, sestře, babičce a dědovi? Otázka hodná k zamyšlení:) A tak se pak stane, že se procházíte po obchodech, hledáte a ztrácíte nervy – nejen z toho, že nenarazíte na ten PRAVÝ dárek, ale i z celé té situace okolo – z davů lidí, z čekání u pokladen, z pocitu promarněného času.

Mnohem lepším řešení je vyřešit dárky nákupem přes internet, pěkně v klidu, doma. Alespoň, já jsem to touto cestou začala sama řešit. Uděláte si večer teplý čaj a v klidu zasednete k počítači, kde si dárky můžete vybrat, přečíst si něco o nich a nakoupit…

15134566_1820380594910021_3034509374341795876_n

Dnes bych Vám chtěla dát tipy na „zdravé dárečky“ – tedy na takové, které mohou být Vaším blízkým skutečně užitečné. Určitě bych Vám totiž chtěla doporučit vitamínové doplňky značky Pravá já – sama jsem je otestovala a jsou opravdu skvělé.

Pravá já nabízí unikátní „programy“, tedy komplexy několika balení vitamínů, minerálů, antioxidantů, či stopových prvků, které jsou svou kombinací jedinečné pro danou věkovou skupinu každé ženy. Obsahem i kvalitou se jedná o unikátní preparáty, které jsou ovšem cenově stále přijatelné a dostupné.

Tyto produkty neobsahují žadné oxidy a uhličitany, které se hůře vstřebávají – vše jsou citrátové nejdražší formy. Hodnoty živin jsou navíc naprosto optimální, dle posledních zahraničních výzkumů.Cílem těchto unikátních vitamínů je předcházet zdravotním problémům a udržovat přirozenou krásu.

12745774_1693789894235759_3805962503864076378_n

Super navíc je, že tyto specifické vitamínové programy jsou sestaveny speciálně dle jednotlivých věkových skupin žen – kdy každá má úplně jiné nároky a požadavky pro udržení svého organismu ve zdraví a rovnováze. Já sama jsem již měsíc brala doplňky „Hektická 30+“ a můžu říct, že jsem se opravdu cítila moc fajn:)

Kromě těchto unikátních vitamínových programů pak značka Pravá já nabízí i další kvalitní výživové doplňky, které si můžete libovolně vybrat dle Vašich akutálních požadavků.

Za zmínku rozhodně stojí Céčko s přírodním extraktem z šípků – ideální a vhodné právě pro zimní období, kdy potřebujeme přirozeně posilovat imunitu.

roship-vitamin-c

Vybírat můžete i z dalších produktů, určených např. pro detox těla, pro doplnění antioxidantů, nebo multiživin, pro posílení celkové funkce organismu a pro doplnění energie. Skvělým doplňkem jsou Oleje Forte s obsahem Omega 3 kyselin.

rybi-oleje

S kvalitou i účinností produktů Pravá já jsem já sama opravdu moc spokojená a doporučuji je i Vám. A navíc – s výběrem takto zdravého dárku k Vánocům chybu nikdy neuděláte, to si můžete být jistí:)

Pro Vás, čtenáře mého blogu, mám navíc super zprávu – tým Pravá já si pro Vás připravil speciální vánoční 20% slevu, která je platná do 20.12.
Stačí, když si v eshopu www.pravaja.cz vyberete, po čem toužíte a v pokladně zadáte kód „pravajavanoce“ – sleva se Vám automaticky načte.

Navíc, pokud se předem zaregistrujete, budete mít slevu ze zvýhodněných, členských cen. Navíc pak máte i dopravu zdarma, pokud koupíte program na 3 měsíce.

Tak toho využijte!:)

ODKAZ: PRAVÁ JÁ/web, eshop
ODKAZ: PRAVÁ JÁ/facebook