Milý Ježíšku… tip na dárek pro milovníky PIVA!

Milý Ježíšku… To je moje vánoční limitovaná rubrika, s tipy na zajímavé dárky pod stromeček. A jak sama dobře vím, inspirace v tomto ohledu není nikdy dost, protože „vymyslet, sehnat, koupit…“ to, co je originální a potěšilo by, to fakt není jen tak. Dnes mám pro vás tip na dárek, který potěší zejména pány, ale samozřejmě i ženy – milovníky dobrého piva! V brněnské tržnici na Zelňáku jsem totiž narazila na obchod Craftbeer bottle shop & bar, kde mají fakt vyladěný pivní speciality! 

Taková dárková sada jedinečných piveček, to je pane tip na dárek, co myslíte? :) Alespoň, já sama mám ve svém okolí pár pánů (ale i dam), kdo dobré pivo milují – takže nechat zabalit pár pivních specialit pod stromeček, to je přece super nápad!

Kupovat ovšem piva „jen tak nějaká“, to není nic extra… ALE! Nedávno jsem v brněnské tržnici, v prvním patře, narazila na zajímavý obchůdek, můžeme ho nazvat i „pivotékou“ – mají tu totiž přímo ohromný sortiment pivních specialit!

Obchod se jmenuje Craftbeer bottle shop & bar a nabízí tu piva opravdu od obrovského množství značek. Koupíte tu pivečka od malých českých pivovarů, ale i zahraniční exkluzivity, na které v běžných obchodech fakt nenarazíte. Navíc – pivo si tu můžete rovnou dát a vychutnat si ho s výhledem na nádherný Zelný trh – aktuálně s vánoční atmosférou.

Co přesně Craftbeer bottle shop & bar nabízí?

Mají tu nejlepší piva – pozor – z celého světa, která budou chutnat nejen pánům, ale i ženám. Právě pro ženy bych tu doporučila vyzkoušet cidery, belgická ovocná piva (třeba višňová…).

Seženete tu i nejrůznější jedinečné brandy piv – které jsou právě skvělým tipem na vánoční dárek.

Právě vánoční dárek si tu můžete nechat sestavit na míru – vytvoří vám dárkové balení s takovými pivy, která si vyberete.
A pokud si náááhodou nejste jistí, co vybrat, mají tu i dárkové poukazy – které jsou vždycky 100% zárukou úspěchu.

Zkrátka, dárek s výběrem zajímavých piv je rozhodně dost COOL! Co myslíte? ;)

Craftbeer bottle shop & bar najdete v Tržnici Brno, v prvním patře.

Víc fotek omrkněte ve fotogalerii! ;)

ODKAZ: CRAFTBEER BOTTLE SHOP & BAR / facebook