Milý Ježíšku…můj wishlist!

Tipy na vánoční dárky pro Vás, milé dámy a Vaše drahé polovičky, jsem Vám už na blogu napsala. Ovšem – musím se s Vámi podělit o to, co si přeji od Ježíška já:) Taky už mám hotový svůj „wishlist“ a tajně doufám, že i letos bude ke mně Ježíšek štědrý…:) 

Jasně, já vím, Vánoce vůbec nejsou o dárcích – tedy ne pro nás, dospělé. Mnohem víc si užívám těch vánočních věcí okolo – hlavně pohodu, klid, pohádky v televizi, spousty po zbytek roku zakázaných dobrot… A hlavně, co mě o Vánocích těší nejvíc, je vidět radost svých dětí, které Vánoce naprosto dokonale prožívají. Pokud jste sami už rodiči, určitě to znáte – vidět ty jejich rozzářené oči – není nic hezčího:)

Zpátky ale k mým přáním, protože – i my dospělí si přece pod stromeček dáváme dárky. A je přece také krásné, udělat radost někomu, koho máte rádi, třeba manželovi, rodičům, sourozencům… Proto je určitě dobré vědět, co si dotyčný přeje – ať nekoupíme něco, co by se mohlo „minout vánočním efektem“:) Není tedy od věci mít promyšlený seznam přání – wishlist – a když se někdo z blízkých zeptá, tak už ho konkrétně nasměrovat:)

A svoje letošní, ježíškovská přání už mám promyšlená i já – a rozhodla jsem se s Vámi podělit se o něco i tady, na blogu. Třeba Vás totiž inspirují k Vašim vlastním přáním…:) Jdeme na to, takže…můj milý Ježíšku:

Letos bys mi udělal moooc velkou radost krásnými šperky od značky Pandora, protože, tento brand fakt miluju:) A kdo z nás asi ne, že jo, holky:) Šperky od Pandory jsou totiž nesmírně jemné, ženské, originální a dokonale propracované. Charakteristické pro tuto značku jsou hlavně krásné náramky, které si skládáte samy – samy si vybíráte přívěsky i typ náramku, kombinujete a sestavujete – a tím tak vznikne Váš dokonalý a osobitý šperk:)

Navíc – letošní nová kolekce této značky je fakt naprosto úžasná – já si tu vybrala hned několik věcí – které mohou být super tipem pro mého Ježíška! Mrkněte – no nejsou krásné?:)

pandora1pandora10pandora9

Navíc – Pandora přišla s velmi chytrou službou, díky které si můžete jednoduše na stránách www.pandora.net vytvořit Váš vlastní „wishlist“ – je to jednoduché, stačí se na těchto stránkách zaregistrovat a dál si vyberete ty šperky, které se Vám líbí do svého „wishlistu“. Pokud zanecháte svůj wishlist viditelný (což rozhodně udělejte:), může kdokoliv Váš seznam přání najít a vidět – a něco z něj vybrat:) Svůj seznam přání můžete prostřednictvím těchto stránek sdílet také na Facebooku nebo Twitteru a také jej můžete odeslat mailem konkrétní osobě. Já si tu svůj seznam přání už vytvořila – můžete si jej prohlédnout zde: MŮJ WISHLIST NA WWW.PANDORA.NET
 Krásné kousky z mého wishlistu si můžete prohlédnout také ve fotogalerii pod článkem:)

ODKAZ: PANDORA/WEB      PANDORA/FACEBOOK       PANDORA/INSTAGRAM

A co si od Tebe, milý Ježíšku, letos přeju dál? Potěšily by mě kalhoty Freddy! Jak už možná víš, tyhle kalhoty umí učiněné zázraky, dokážou totiž vytvarovat fakt dokonalou postavu – mají totiž všité speciální silikonové membrány, takže vše drží, tam, kde má.:) A hlavně – tyto kalhoty vykouzlí skvělý tvar zadečku (i když na něm hodiny nedřete v posilovně):)  Prodává eshop Freddy kalhoty – a na výběr tu je opravdu spoustu designů, barev a tipů. Mně by potěšily právě tyto v koženém looku! Už se na ně Ježíšku fakt moc těším…:)

slide2_-_2

Dále bych si od Tebe, Ježíšku, přála nabitou kartičku na cvičení do fitness centra Fit4All. Musím se začít konečně trochu hýbat a věřím, že by mě právě takový dárek od Tebe mohl donutit:) Právě v tomto centru je fakt obrovské množství nejrůznějšího vyžití a já věřím, že si tu „něco“ rozhodně najdu – ráda bych tu zkusila jógu, pilates, ale také posilování ve fitku. Kartičku mi můžeš objednat taky online – v takové hodnotě, v jaké si vybereš. Já už si tu pak jen z ní budu čerpat – podle toho, jaké cvičení si vybertu. Jo a mají tu super dětský koutek s hlídáním prcků, takže sem v klidu můžu brát svoje kluky – vím, že se tu zabaví a zároveň tu o ně bude postaráno:)

10616315_774592745938831_4588509558906786593_n

A co dál? No, skromná asi moc nejsou, ale…jsou Vánoce. Chci být taky krásná a moc bych si přála nějaký z vánočních setů od mé milované značky BENEFIT. Jejich kosmetické vychytávky jsou prostě bezkonkurenční a já na ně nedám dopustit. Vlastně – jakoukoliv volbou od Benefitu se, Ježíšku, vůbec nemužeš splést a opravdu mě tyto kosmetické „serepetičky“ moc potěší:) Stačí, když zajdeš do parfumerie Sephora (v Brně v Olympii) – kde exkluzivně Benefit prodávají. Jsou tu moc šikovné slečny, které Benefitu rozumí a jistě Ti pomůžou s výběrem…:)

12227085_763054187133455_7630761056103285288_n

Velikou radost mi rozhodně udělá taky něco hezkého na sebe, to je jasné, jsem jako správná ženská „parádnice“:) A jak jistě Ježíšku víš, mám ráda originální a nápaditou módu, která podtrhne osobitost mého stylu. Proto bych Tě poslala na výběr do mého oblíbeného Plaza Fashion Store v Brně na Heršpické ulici. Je tu opravdu spoustu skvělých značek, ze kterých je radost vybírat. A kdybys náhodou tápal, určitě Ti tu poradí. Za mě rozhodně neuděláš chybu s něčím pěkným od značek Maison Espin, Sportalm, !m?erfect, Relish, nebo Fracomina… Právě ty mám asi nejraději:) Předem děkuji. Jo a kdyby se Ti náááhodou nechtělo vyrážet na nákupy, věci z Plaza Fashion Store můžes nakupovat i online:)

10171862_1542698519309093_2231558866398748674_n

Milý Ježíšku, moc by mě taky potěšily vitamínové doplňky od značky PRAVÁ JÁ – jsou totiž to nejlepší pro udžení mého optimálního zdraví a energie!
Na tuto super záležitost jsem narazila nedávno a moc mě zaujala – Pravá já totiž nabízí unikátní „programy“, tedy komplexy několika balení vitamínů, minerálů, antioxidantů, či stopových prvků, které jsou svou kombinací jedinečné pro danou věkovou skupinu každé ženy. Obsahem i kvalitou se jedná o unikátní preparáty, které jsou ovšem cenově stále přijatelné a dostupné.

Tyto produkty neobsahují žadné oxidy a uhličitany, které se hůře vstřebávají – vše jsou citrátové nejdražší formy. Hodnoty živin jsou navíc naprosto optimální, dle posledních zahraničních výzkumů.Cílem těchto unikátních vitamínů je předcházet zdravotním problémům a udržovat přirozenou krásu.

Super navíc je, že tyto specifické vitamínové programy jsou sestaveny speciálně dle jednotlivých věkových skupin žen – kdy každá má úplně jiné nároky a požadavky pro udržení svého organismu ve zdraví a rovnováze. Já sama jsem již měsíc brala doplňky „Hektická 30+“ a můžu říct, že jsem se opravdu cítila moc fajn:)

Takže – Ježíšku – pokud mi chceš zaručeně udělat radost, prosím o další balení tohoto programu:) Ojednávat můžeš přímo na www.pravaja.cz – a můžeš tu vybrat vitamíny nejen pro mě, ale třeba také pro maminku:)

Photo-15.11.15-21-53-51-623x623