Masáže za letní cenu ve SPA salonu WEEKEND už jen pár dní!

Ve SPA salonu WEEKEND si teď můžete dopřát všechny masáže za  senzační cenu 480,-!!!

Zažijte úžasný relax za ještě úžasnější cenu! Ve SPA salonu Weekend, který vám díky skutečně široké nabídce kvalitních služeb doporučujeme, právě probíhá akce na všechny masáže! Zvýhodněná cena 480,- se vztahuje na VŠECHNY hodinové masáže a platí do konce června! Tak nepromarněte tuto jedinečnou šanci ;)

pn14019399

Vybrat si můžete z celé řady masáží :

Tradiční thajská masáž, thajská uvolňující prenatální masáž, thajská medová masáž, masáž Ritual Candle, Soap dream masáž, masáž obličeje s kameny, masáž nohou Foot Relax, masáž lávovými kameny-Dragon Stones, masáž Orient Premium, bylinná aroma masáž-Spirit of Siam, aroma olejová  masáž Queen´s Park a Spring of Fragrance, masáž zad Dark Side of Moon, Queen of Egypt masáž, tibetská masáž, Bamboo treatment, ayurvédské masáže a klasická masáž Swedich School. Masáže jsou prováděné rodilou Thajkou!

A jak si ve SPA salonu WEEKEND užívám masáže já?

Na masáže do salonu WEEKEND chodím pravidelně! Vyzkoušela jsem jich zde už několik druhů. A co vám mohu doporučit? Pokud chcete dostat „více do těla“, nechte si udělat tradiční thajskou masáž. Pro větší relaxaci vám doporučím aroma olejovou masáž, při které se skvěle uvolníte. Na zimu se pak více hodí prohřívací masáže s lávovými kameny a bylinkami. Thajské masáže jsou také výborné pro nastávající maminky, které si mohou zajít na uvolňující prenatální masáž, kde vám masérky pomohou od bolestí zad. Výborná masáž je také masáž nohou neboli Foot Relax, kde vás masérka masíruje pomocí tlaků na akupresurní body nohou, masáž je oblíbená pro své léčebné účinky.  Myslím, že si zde každý najde své. Za sebe mohu jen doporučit!

Více informací a přesná specifika všech masáží najdete zde: MASÁŽE ve SPA salonu WEEKEND