Mámou v Brně: kam s dětmi v létě?

Vaše děti jsou určitě celé radostí bez sebe… Jsou tu prázdniny!!! Ovšem, pro mnoho z nás, rodičů, jsou letní prázdniny tak trochu „oříšek“. Musíme dětem vymyslet program, naplánovat výlety, „udat“ je k babičkám, na hlídání… A to chce často celkem pevné nervy:)

Hlavně my, zaměstnaní rodiče, řešíme, jak dětem připravit hezké prázdniny a zároveň jak můžeme dál v klidu pracovat. Dovolenou na dva měsíce si totiž může vzít opravdu jen málokdo z nás.

Proto jsem pro Vás připravila pár tipů, jak i zde, v Brně, můžou děti zažít krásné léto, plné zážitků a chvil, na ktéré budou rádi vzpomínat. Skvělou volbou jsou příměstské tábory – a právě o nich bude i můj dnešní článek!:)

Příměstské tábory!
Ano, právě příměstské tábory můžou být pro Vaše děti super volbou. Fungují v podstatě jako tábory jen s tím rozdílem, že si děti berete večer domů. V podstatě máte tak na celý den zajištěné hlídání. Příměstských táborů je v Brně široká nabídka – já doporučuji ty, co pořádá sportovně-relaxační centrum Fit4All. Mimochodem, už jsem Vám o nich na blogu psala: ZDE

Little boy in the summer park with a ball

Letní příměstský tábor má pro Vaše děti také rodinný zábavní park BRuNO – a buďte si jistí, že tady si Vaše děti stoprocentně vyhrají, je to tady totiž ve všech ohledech naprosto perfektní – atrakce, personál, prostředí, služby… Sama sem chodím moc ráda a jsem vždy ve všech ohledech naprosto spokojená. Takže i BRuNO může být pro Vaše děti super volbou na prázdniny! Více informací k táborům v parku BRuNO najdete ZDE.

tabory.850x350.fill.q85

Příměstské tábory pro Vaše ratolesti připravil také park Wikyland! I zde se dětičky rozhodně nudit nebudou. Park Wikyland už určitě dobře znáte – je tu celá řada atrakcí. Příměstské tábory mají navíc vždy nějaké téma, kterému se děti věnují, takže si i něco nového naučí. Nabídku letních přímětských táborů ve Wikylandu najdete ZDE.

1107-16-primestsky-tabor-3

Příměstský tábor pro dětičky připravil také další zábavní park v Brně – Bongo! I zde je nabídka letního příměstského tábora – takže určitě berte v patrnost:) Více informací naleznete ZDE.

1889

K létu patří samozřejmě také koupání! Proto by Vaše děti mohl zaujmout příměstský tábor, co organizuje Plavecká škola Brno! Vaše dítě si užije mnoho zábavy, sportu a zdokonalí své schopnosti ve vodě. Více informací a přihlášky naleznete ZDE.

v19125

Pro zvídavé dětičky si letní příměstské tábory připravilo VIDA centrum! Pokud se rozhodnete svoji ratolest přihlásit právě sem, pospěště si, zbývá několik málo posledních míst! Více informací ZDE.

primestaky_web-790x321

Moc zajímavou nabídku letních příměstských táborů má také školské zařízení LIPKA. Vaše děti tu budou v těch nejlepší rukách, dozví se mnho zajímavého a nudit se také rozhodně nebudou. Více informací k letním táborům naleznete ZDE.

13346879_1760651827499948_7771934674642315657_n