Made Me Happy – březen

Taky si tak rádi děláte RADOST? A kdo asi ne, že jo:) I maličkosti dokážou potěšit. A my se s Vámi o ty naše radosti, kterých je každých měsíc spoustu, musíme podělit:)

Náš blog je o tom, že Vám doporučujeme vše, co se nám líbí, co nás baví a díky čemu jsou naše životy zkrátka fajn:) Berte to třeba jako inspiraci, protože to, o čem Vám tady píšeme, je prostě FAKT dobrý. A dáme za to klidně ruku do ohně.:)))
Proto vznikla i naše pravidelná rubrika Made Me Happy, kde Vám každý měsíc přinášíme naše zásadní objevy:) A že jich je!

Mimochodem, starší díly Made Me Happy si u nás na blogu můžete přečíst právě ZDE.

Takže, je tu ohlédnutí za březnem a tím, co mně udělalo radost! A že byl tento měsíc obzvláště plodný:)

1. Maria Galland luxusní make up Mille 1070 – Radiance Foundation Brun Miel 200

Photo 19.02.15 14 00 14

Na make upy, jo tak na ty jsem přímo zatížená! Myslím, že kvalitní make up je prostě nejdůležitější kosmetická a beauty věcička, na které by se rozhodně nemělo šetřit. Zajistí Vám dokonalou pleť, která je pro bezchybný look základem. Pokud máte čistou, projasněnou pleť, stačí vzít jen řasenku, lesk na rty a stačí – vypadáte skvěle. Takže při volbě make upu jsem opravdu opatrná a vybírám jen takové produkty, které jsou kvalitní, vytvoří požadovaný efekt a navíc mé pleti prospějí.
Přesně takový je i make up od francouzské kosmetické značky Maria Galland. Jedná se o make up z nejvyšší řady – a opravdu je to poznat. Tento make up Vaši pleť dokonale barevně sjednotí, dodá jí sametový a zdravý vzhled a ještě jí velmi prospívá. Má krémovou konzistenci, není moc hutný, dobře se roztírá, krytí je, řekla bych, střední. U make upu krytí oceňuji, ale nemám ráda, když jsou na obličeji patrné od prvního pohledu – tento make up takový rozhodně není. Pleť opravdu rozzáří – obsahuje totiž skutečně luxusní složky – bílý lanýž, který redukuje vrásky a zpevňuje pleť. Dále make up obsahuje 24 karátové zlato, peptidy proti stárnutí a buněčný aktivátor.

Make up Mille 1070 a další produkty značky Maria Galland koupíte v salonu Weekend nebo přes eshop Sensualité.

ODKAZ: SPA SALON WEEKEND/web/eshop
ODKAZ: SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK

2. KORFF Perlessence – denní a noční krém s rozjasňujícím účinkem

Photo 24.03.15 14 52 20

U kosmetiky ještě chvíli zůstanu. Stejně důležitý, jako je dobrý a kvalitní make up, je pro mě také krém. Bohužel – už mi není 20, dokonce ani 30 (katastrofa:)) a prostě už si musím vybírat, co „na sebe namažu“. Stárnutí a vrásky jsou neúprosné a podepisují se na všech z nás. Ovšem, dá se jim zamezit, zmírnit jejich projevy…volbou dobré a kvalitní kosmetiky. V březnu jsem se setkala s italským kosmetickým labelem KORFF a jsem nadšená! Vyzkoušela jsem zatím 4 produkty (tonikum, čistící gel a dva krémy – denní a noční pro projasnění pleti) a jsem fakt nadšená! Co mě ovšem přijde absolutně TOP – jsou krémy z řady Perlessence. Jedná se o produkty, které mají pleť obnovit, vrátit jí přirozený jas a elminovat vrásky. Složení, včetně biotechnologie derivátů v exkluzivní K-RADIANCE KOMPLEX, zaručuje silné výsledky pro všechny typy pleti.  Moje pleť je díky těmto krémům skvělá – čistá, projasněná, odpočatá. A to mě baví:) Palec nahoru!

Kosmetiku značky KORFF seženete přes eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: KORFF CZ/facebook
ODKAZ: DIBI PRAHA
ODKAZ: LA KOSMETIKA/eshop 

3. Bronzový pudr Trip To Haiti od značky SEPHORA

Photo 26.03.15 16 03 30

Na jaře si už ráda dopřeju lehce opálenější vzhled, který mi mimochodem od zimy už dost chybí:) Pořídila jsem si proto v Sephoře rozjasňující pudr pro lehce opálený vzhled Sephora Shimmering bronzing powder Trip To Haiti. Dodá pleti opravu krásný tón, připomínající lehoučké opálení. Obsahuje i třpytivé mikro částečky, tudíž Vaše pleť získá na prvních jarních paprscích krásně rozjasněný vzhled. Super!

V Brně koupíte v parfumerii Sephora v Olympii.

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook

4. Velikonoční dekorace z AMMI

Photo 13.03.15 12 05 13

Moc ráda se obklopuju krásnými věcmi, a to nejen co se týká třeba oblékání, nebo bižuterie, kterou taky moc můžu:)) Miluju bytový design, respektive, přímo se v něm vyžívám:) Proto příchod každého ročního obdbobí vítám novými doplňky, kterými doslova zaplavím náš domov:) A jaro je pro mě období, které si o ty krásné květiny, vazby a další dekorace přímo říká. Kde to všechno pořizuju? Od té doby, co jsme s Terezou objevily květinové studio AMMI, nemusíme chodit nikam jinam, všechno – čerstvé a řezané květiny, vazby, kytice, dekorace, doplňky – vše tématicky a barevně laděné – vybereme právě zde. A ceny jsou zde mimochodem velmi rozumné!

Já si tu udělala naposledy radost touto velikonočně laděnou vazbou – a úplně jsem se do ní zamilovala! Doplnila ji ještě parta velikonočních zajíčků v pastelových barvách (také z AMMI). Co říkáte, krása, že?:)

Studio AMMI najdete na ulici Nejedlého 373/1, Brno – Lesná.
ODKAZ: WEBOVÉ STRÁNKY AMMI
ODKAZ: FACEBOOK AMMI

5. Kadeřnictví Jacob & The Stylers

1044929_174983066007760_1598221353_n

S vlasama mám celý život boj. Mám jemné, kudrnaté vlasy, kterých bohužel není moc, a proto je pro mě šikovný kadeřník naprosto zásadní:) Potom, co jsem se přestěhovala do Brna, jsem dlouho hledala takové kadeřnictví, kde bych byla po všech stránkách spokojená… Ovšem, toto hledání mi zabralo dlouhých 8 (!!!) let. Zkrátka nikde to pořád tak nějak nebylo ono… Jsem náročná, to vím, ale pro kterou z Vás, holky, není dobrý účes důležitý? Pak jsem se na doporučení dostala do kadeřnictví Jacob & The Stylers a bylo jasno. Svoje vytoužené kadeřnictví jsem našla! Překvapil mě zde naprosto profesionální přístup, kdy je na první dojem zřejmé, že zde naslouchají individuální přání svých klientů. Prostředí kadeřnictví je navíc krásné, svoji „chvilku“ při zkrášlování si tady fakt užijete, stejně, jako já. Poradí Vám tu i s radikálnější změnou image, výstřednějším střihem, nebo účesem, ale také s klasikou, na kterou jste zvyklá:) Jednoznačně doporučuji!

Kadeřnictví Jacob & The Stylers najdete v Brně na Radnické ulici 9.

ODKAZ: Jacob & The Stylers/web
ODKAZ: Jacob & The Stylers/facebook

6. Tričko značky SUGARBIRD z butiku Fe-male Fashion

Photo 26.03.15 16 07 09

Oblečení, moje další slabost! Ale myslím, že touto vášní „trpí“ spoustu dalších žen, takže se za ni rozhodně nestydím:) Mám ráda originální a lehce výstřední módu, se kterou „nezapadnu v davu“. A podle toho si také vybírám oblečení. Miluji výrazné barvy – černou, bílou, červenou, ale klidně i „neonky“, stejně tak mě baví potisky, obrázky, nápisy – klidně i lehce kontroverzní. Lehce šokovat a bavit zároveň, to je můj styl:) A přesně toto vystihuje i móda značky Sugarbird, se kterou jsem se nedávno seznámila. Nabízí velmi ženské, sexy a nápadité modely, ve kterých budete jednoznačně originální. Očekávejte výrazné obrázky (mých oblíbených Disney postaviček), nápisy, potisky, ale hlavně, úžasné materiály, sexy střihy, ve kterých krásně vynikne Vaše postava – šaty, overaly, trička, topy, ale také tepláky, bundičky… A fakt, je o co stát, to musíte zkrátka vidět:) Já si tu pořídila toto triko – barevně kontrastní a tématicky…prostě výstižné. Boží!

Obchod Fe-male Fashion najdete v Brně na Dominikánském náměstí 11.

ODKAZ: Fe-male Fashion/web
ODKAZ: Fe-male Fashion/facebook