Made me happy – 5 objevů, co mi fakt udělaly radost!

Tak jsem si řekla, že by nebylo vůbec na škodu jednou za čas udělat nějakou „bilanci“ a napsat Vám, jaké objevy, vychytávky a zajímavé produkty, se kterými jsem se setkala, považuji vůbec za ty nejzásadnější:)

Často tady, na blogu, můžete číst mé nejrůznější recenze – ať už kosmetické, nebo takové, kde Vám představuji zajímavé věci, které mi přijdou originální a výjimečné.
Proto jsem si řekla, že Vám vždy jednou za čas „shrnu“ pět mých významných „objevů“:) Třeba najdete inspiraci a něco, co by se mohlo hodit právě i Vám.

Takže – tady je pět skvělých věcí, které jsem si opravdu hodně oblíbila a které mi přijdou zajímavé, jedinečné…zkrátka takové, že si zaslouží, abyste se o nich dozvěděli také Vy!

 

1.  Luna by Foreo!
Jeden z mých největších objevů loňské zimy – čistící přístroj na pleť Luna od značky Foreo!

Jedná se o naprosto revoluční přístroj s krásným designem a dokonalými funkcemi pro domácí, každodenní péči o pleť. Přístroj Luna používáte v kombinaci s Vašimi obvyklými produkty k péči o pleť, ovšem s vynikajícími funkcemi, které Luna má, bude Vaše pleť opravdu bez chybičky:)

Photo-22.12.15-9-38-03-623x623

Foreo Luna má hladký, silikonový povrch, který má na jedné straně přístroje kulaté, silikonové, měkké body, na druhé straně speciální povrch pro péči proti stárnutí. Díky T-Sonic – sonické pulzaci – vedené přes tyto body – přístroj dokonale čistí, masíruje a prokrvuje pleť, zároveň ji zbavuje odumřelých kožních buněk, zbytků make upu a mazu. Největší výhodou je, že LUNA nevyžaduje výměnu náhradních čistících kartáčků.

FOREO produkty jsou k dostání exkluzivně v parfumeriích Douglas. Přístroj Luna nabízí ve třech typech, pro normální až citlivou, smíšenou a velmi citlivou pleť.

 

2. Kalhoty Freddy!
Kalhoty Freddy jsou opravdový zázrak, holky. Dokonale tvarují postavu a dokáží díky speciálnímu šití vytvarovat naprosto boží tvar zadečku.

Uvnitř kalhot v oblasti pasu je všitá silikonová membrána (není z lícové strany vidět). Díky této membráně kalhoty krásně sedí na místě a nepousovají se, ani když si třeba sednete, nebo se ohnete. Membrána také krásně drží tvar zadečku lehce „nadzvednutý“, což je ten pravý „push up efekt“. :)

Photo-27.01.16-9-32-48-623x623

Silikonová membrána je všitá i zevnitř boční části kalhot – díky té zadeček drží a kalhoty ho krásně obepínají.

Celkově jsou Freddy kalhoty nesmírně pohodné a elastické, nepřekážejí pohybu. Co mě těší ještě víc – je okamžitě viditelný efekt lepší postavy. Nohy působí štíhlejší, zadeček kulatější, menší a pevnější.

Kalhoty Freddy koupíte buď v Praze v Galerii Harfa, kde najdete Freddy PANTroom, nebo na eshopu freddykalhoty.cz

 

3. Odšťavňovač Philips
O pořízení odšťavňovače jsem uvažovala už dlouhou dobu, ovšem, obávala jsem se dvou negativních faktorů – jednak velikosti a také složitého čištění.

Tento odšťavňovač měří na šířku jen 11cm, takže Vám opravdu moc místa nezabere. Další velkou výhodu vidím v samotném principu, jakým tento odšťavňovač pracuje – díky tzv. „šnekové technologii“ se Vám do sklenice dostane až 90% šťávy z ovoce, což je vůbec nejvíc, v případě odšťavňujícího přístroje.

Photo-30.03.16-16-31-18-623x623

Vynikající také je, že tento odšťavňovač je vhodný i na listovou zeleninu, jako je špenát, nebo rukola, skvěle se hodí na bylinky, nebo i na tvrdé typy zeleniny – mrkev, červenou řepu, celer… Ideální je také na bobulovité plody – borůvky, rybíz, angrešt…

Tento ošťavňovač Philips má princip čištění opravdu velmi snadný a nezabere Vám moc času. Díky unikátní konstrukci bez sítka se dá vyčistit pouze pod tekoucí vodou. Stačí jednoduše rozebrat a opláchnout.

Navíc – odšťavňovač má tzv. funkci „předčištění“, díky které získáte před čištěním z přístroje poslední kapku šťávy, čímž se navíc vnitřek přístroje vyčistí. Po ukončení odšťavňování stačí zmáčknout tlačítko předčištění, čímž odšťavňovač přejde do zpětného chodu a tím tak získáte i poslední kapky šťávy uvnitř.

 

4. Náramky James Troy
Náramky jsou mé asi nejvíc oblíbené šperky už řadu let a opravdu je nosím naprosto každý den. Líbí se mi mnoho stylů, druhů, ovšem v současné době nejvíc fandím jednoduchému stylu náramků, z polodrahokamů, kovů a jejich kombinací.

Nedávno jsem narazila na zajímavou značka James Troy Design – kde najdete opravdu úžasné kousky náramků!

jamestroy

Značka JAMES TROY vznikla v roce 2014 v Praze. Za jejím vznikem stojí Jakub Valouch, který byl od dětství veden otcem k lásce pro design, umění a módu. Právě on ho naučil milovat přírodní materiály – kůži, dřevo, kovy nebo kameny. Značka JAMES TROY dává těmto materiálům formu v podobě stylových doplňků, které potrhnou osobnost svého nositele.

 

5. Vitamíny Pravá já
Unikántí komplexy vitamínů, minerálů, stopových prvků, určené pro ženy různých věkových kategorií. Musím uznat, že po tom, co jsem začala tyto vitamíny užívat, jsem „přečkala“ zimu díky bohu téměř bez nemocí.

Značka „Pravá já“ nabízí unikátní „programy“, tedy komplexy několika balení vitamínů, minerálů, antioxidantů, či stopových prvků, které jsou svou kombinací jedinečné pro danou věkovou skupinu každé ženy. Obsahem i kvalitou se jedná o unikátní preparáty, které jsou ovšem cenově stále přijatelné a dostupné.

Photo-15.11.15-21-53-51-623x623

Co je také velmi důležité, tyto vitamíny neobsahují žadné oxidy a uhličitany, které se hůře vstřebávají – vše jsou citrátové nejdražší formy. Hodnoty živin jsou navíc naprosto optimální, dle posledních zahraničních výzkumů.

Každé balení určené pro danou věkovou skupinu žen obsahuje celkem 4 balení s vitamíny, minerály, živinami a antioxidanty. Balení navíc obsahuje průvodní dopis s informacemi, jak vše užívat, nechybí také údaje o složení.

Cílem těchto unikátních vitamínů je tedy předcházet zdravotním problémům a udržovat přirozenou krásu.

Více informací se dozvíte na oficiálním webu pravaja.cz, kde si můžete vitamíny také obejdnat.