LOOK – „boyfriend“ jeans

Znáte to taky? Ráno vstanete, spěcháte do práce, do školy, s dětmi do školky…otevřete skříň a vydržíte se do ní dívat snad věčnost? Prostě s hrůzou zjistíte, že už ZASE nemáte co na sebe? Nám se to stává celkem často, a to je pro nás obě móda velkou láskou.

Pokud tedy hledáte nápady a tipy co si vzít na sebe, přinášíme vám novou rubriku LOOK, do kterému budeme pravidelně přispívat s našimi oblíbenými módními kreacemi. Třeba někoho z vás inspirují…nebo prostě jen pobaví. V každém díle se zaměříme na nějaký kousek outfitu, na barevnou kombinaci, na doplněk… A budeme moc rádi, když nám napíšete váš názor, nebo dotaz. Určitě si o všem moc rády popovídáme…jsme přece holky:)

Takže startujeme rubriku LOOK, ve které teď mrkneme na jeden pro mě absolutně nepostradatelný kousek oblečení – kalhoty se sníženým sedem, neboli „boyfriend“ jeans.

Základem je nízko posazený rozkrok a volnější střih, a to hlavně přes zadek. Vychází se z pánského střihu, který dává tomuto typu kalhot velkou pohodlnost. Nejlíp se nosí ohrnuté a spadené co nejvíc na boky. Co se topu týká, dají se kombinovat téměř s čímkoliv, i když vzhledem k volnému střihu je lepší zvolit vždy něco, co je více „na tělo“. Volné kalhoty s volným topem by nám totiž zbytečně přidávaly kila navíc. Boty můžete zvolit absolutně jakékoliv – podle příležitosti. Vůbec se nebojte sportovního looku kalhot, skvěle se dají kombinovat i s botami na podpatku, naopak, je to velmi sexy. Já k nim nosím nejraději oblíbené tenisky se skrytým klínem.

 

Boyfriend jeans seženete absolutně všude, skvělé mají v Zaře, Mangu, nebo v Dieselu. Ty co mám na fotkách jsou G-STAR, bílá košile i sako Zara, kotníčkové tenisky s klínkem Aldo, stejně tak i další doplňky. Kabelka Gucci.

 

Boyfriend jeans miluju, i když věřte, že právě tento střih kalhot – na ženách – označují pánové (kteří tomu samozřejmě nerozumí:) jako nejvíc asexuální. Mají pravdu, co myslíte?:)