Letní péče o pokožku se značkou DECLÉOR

Svěřte svou pokožku v létě péči profesionální, účinné a voňavé kosmetice značky DECLÉOR!

V létě bychom měly dopřát své pokožce speciální péči. Ostré slunce, opalovaní, koupaní…to vše nám kůži vysušuje, ohrožuje, zkrátka jí vůbec neprospívá. Proto bychom si měly vybrat tu nejlepší možnou ochranu. Jak se ale v tolika značkách nabízejících kosmetiku na opalovaní vyznat?

My jsme vyzkoušely letní produkty AROMA SUN EXPERT francouzské značky DECLÉOR a za nás je můžeme opravdu doporučit! A proč jsou tyto přípravky tak výjimečné?

DECLÉOR je největší kosmetickou aromaterapeutickou značkou na světě. Věnuje se výzkumu esenciálních olejů a výtažků z rostlin v oblasti kosmetiky, vlastní sbírku s více než 55 různými esenciálními oleji použitých ve více než 150 různých formulích.

Všechny produkty DECLÉOR vznikly na základě přísného výběru nejkvalitnějších rostlin a jedinečné směsi aktivních látek pro efektivní, denní péči o pleť.

decleor

 

A právě i řada AROMA SUN EXPERT je tou nejlepší volbou pro Vaši pokožku. Všechny produkty skutečně nádherně voní a jsou opravdu velmi účinné. Sama jsem vyzkoušela tělový krém na opalování s ochranným faktorem 15 – mám silný pigment, proto mi nižší faktor stačí. Pokožka byla po celý den krásně vláčná, provoněná a to nejdůležitější, skutečně chráněná.
opalovakkremsfaktorem
Skvělé z této řady jsou také tzv. aktivátory opálení pro tělo i obličej, díky kterým bude Vaše opálení mnohem dříve patrné:
opalovakaktivar
Krém po opalovaní pak Vaši pokožku hydratuje, dodá jí potřebné živiny a opět jí propůjčí nádhernou vůni. A když se chcete vyhnout slunečním paprskům a přesto stojíte o zlatavý tón pleti? Pak vyzkoušejte samoopalovací krém DECLÉOR. Nedělá tmavé skvrny, je barevně jednotný a „opálení“ vydrží dlouho.
opalovaksamoakrempo
A pokud chcete to nejlepší pro jemnou pleť Vašeho obličeje, doporučujeme krém proti vráskám s ochranným faktorem – k dostání s SPF 15 nebo 30.
kremprotivraskam
Všechny produkty letní péče značky DECLÉOR můžete zakoupit ve SPA Salonu Weekend, nebo si je můžete prohlédnout a rovnou obejdnat zde: DECLÉOR LETNÍ PÉČE
SPA salon WEEKEND najdete v Brně na ulici CEJL 107 / Dvorní Trakt (součástí areálu je i hlídané parkoviště).

Oficiální webové stránky SPA salonu WEEKEND: SPA SALON WEEKEND

SPA salon WEEKEND na Facebooku: SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK

SPA salon WEEKEND / e-shop: WEEKEND / E-SHOP