Letní květinové radosti z AMMI!

Léto a květinové radosti, to přece patří k sobě, že? Kdy jindy, než teď, v létě, si zpříjemnit prostředí, ve kterém žijeme, květinami – čerstvými, řezanými, ale také květinovými vazbami a dalšími dekoracemi?

Nevím, jak Vy, ale já květiny a nejrůznější dekorace opravdu miluji:) Asi jako každá žena mám ráda krásné věci kolem sebe – a květiny jsou pro mě rozhodně nedílnou a velmi důležitou součástí prostředí, ve kterém žiju:) A jsou to právě květiny, kterými si svůj domov zútulňuji nejraději:) Samozřejmě to vždy přizpůsobuji danému ročnímu období, svátkům a příležitostem… Ale, právě teď, v létě, mám květin kolem sebe asi nejvíc:) Je to přirozené – právě v tuto chvíli je příroda sama o sobě nejkrásnější, nejbarevnější a nejpestřejší.

IMG_9187p

Proto si teď dělám „květinové radosti“ asi nejčastěji…:) Spoustu květin, dekorací, si pořizuji domů, ale zároveň si zútulňuji i terasu, balkon a prostředí kolem domu. I zde to přece může vypadat „rozkvetle“ a hezky!

IMG_9155p

IMG_9156p

IMG_9158p

A kde všechny tyto krásné věci pořizuji? Ano, stále jsem věrná mému oblíbenému květinovému studiu AMMI na Lesné:) Mám to tady fakt ráda. Je tu výběr jak živých, řezaných květin, tak květinových vazeb, dekorací a dalších krásných věcí, které se mi doma zaručeně hodí:) Miluji i svíčky, lucerničky, keramické dekorace – toho všeho je v AMMI opravdu výběr:)

IMG_9327p

IMG_9336p

Dnes mám pro Vás spoustu fotek – věcí, kterými si můžete doplnit interiér Vašich domovů, ovšem i exteriér. Jsou to věci, které se totiž hodí jak na vnitřní, tak pro venkovní užití. Jaké parády tedy můžete teď, v létě, v AMMI pořídit?

IMG_9177p

IMG_9161p

Mě si získaly hlavně zmiňované lucerničky – ty jsou naprosto kouzelné! V létě je dávám na terasu, v zimě se hodí i do ineteriéru, kde zútulní a zahřejí celkovou atmosféru. V Ammi je lucerniček velký výběr!

IMG_9361p

IMG_9359p

IMG_9346p

IMG_9327p

IMG_9326p

IMG_9320p

Interiér, ale nyní i exteriér, si můžete ozdobit celou řadou zajímavých doplňků a dekorací – i ty v Ammi nyní najdete.

IMG_9283p

IMG_9214p

IMG_9203p

IMG_9202p

Mě vždy potěší i hezké svíčky – ty mám v oblibě po celý rok. V létě jsou super i na terasu, pro dlouhé letní večery!

IMG_9322p

IMG_9349p

IMG_9366p

Terasu, balkon, venkovní posezení a samozřejmě také interiér Vašeho domu si můžete dekorovat také květinami – živými, umělými a samozřejmě také květinovými vazbami.

IMG_9303p

IMG_9193p

IMG_9252p

Nádhera, že? Květiny a všechny tyto kouzelné věci Vám ty hezké prožitky z léta ještě mnohem víc umocní:)

Prohlédněte si další krásné květiny, květinové vazby a dekorace z AMMI také ve fotogalerii!

Studio AMMI najdete na ulici Nejedlého 373/1, v Brně na Lesné.

ODKAZ: AMMI/web
ODKAZ: AMMI/facebook