Kosmetika: otestováno – TOP produkty od Biodermy!

S některými produkty od značky Bioderma mám skvělé zkušenosti už mnoho let. Obecně mám kosmetiku od Biodermy ráda, je vynikající pro citlivou pleť, která mě trápí – a právě přípravky od Biodermy jsou na projevy spojené s vyšší citlivostí pleti skvělé. Ve své dnešní recenzi vám chci představit právě těch několik skvělých produktů, na které nedám už roky dopustit a navíc, mám pro vás tip i na jednu zajímavou novinku!

Bioderma dle mého názoru nabízí kvalitní dermokosmetiku, která je pro pleť prospěšná – stačí si najít ten vhodný přípravek, který je pro dané potřeby vaší pleti ten pravý. Já mám výborné zkušenosti s řadou Atoderm – je vynikající pro péči o ekzematickou, suchou pokožku – a super je i pro děti. Skvělá je i hydratační řada a pak řada pro citlivou pleť – z té mám asi nejraději micelární vodu Sensibio H2O, tu určitě dobře znáte, je přímo legendární! :)

Dnes vám chci také představit jednu novinku, kterou Bioderma nedávno uvedla na trh – Sébium Lotion!

Vůbec, celá řada Sébium je vhodná na mastnou a problematickou pleť – i u mě, když se zhorší stav pleti a objeví se nějaký ten „pupínek“, tak používám přípravky z této řady, pokožky vždy dobře stabilizují.

Nové Sébium Lotion celkově zlepšuje vzhled pleti – působí do hloubky a pleti navrací rovnováhu a krásný vzhled.

Zároveň pokožku intenzivně hydratuje, reguluje její pH a omezuje tvorbu nežádoucích nedokonalostí – třeba právě akné. Zároveň také stahuje póry, redukuje tvorbu mazu a celkově pleť projasňuje.

Sébium Lotion se aplikuje na vyčištěnou pleť, pomocí vatového tampónu – podobně, jako tonikum a již se nesmývá. Následně se nanáší obvyklý krém.

Pokud vás trápí projevy nedokonalostí pleti, určitě vyzkoušejte! ;)

A tady jsou 4 moje nejvíc oblíbené produkty od Biodermy – mám s nimi výborné zkušenosti a vřele je doporučuji i vám! :)

Hydrabio H2O, micelární voda
Skvělá volba pro dehydratovanou pokožku – hydratační micelární voda od Biodermy – Hydrabio H2O.
Tuto hydratační řadu Biodermy mám celkově moc ráda – super jsou i hydratační krémy a séra – pleť se po nich vždy krásně vypne a působí svěže.

Hydratační “micelárku” jsou vyzkoušela jako alternativu ke své milované micelární vodě Sensibio – taktéž od Biodermy, která je primárně určená péči o citlivou pleť.

Micelární vodu Hydrabio H2O ovšem skvěle snáším – i ve vztahu k mé citlivé pleti, zcela bez problémů. Neštípe do očí, dobře odličuje, příjemně voní, nedráždí. Pleť po odlíčení vypadá moc hezky, svěže, bez tolik patrných vrásek, které jsou častokrát způsobené právě nedostatečnou hydratací.

Sprchový olej Atoderm 
Biodermu a její řadu Atoderm opravdu miluju! Mám s ní totiž fakt jen ty nejlepší zkušenosti co se týká péče o velmi suchou pokožku – a to hlavně i mých synů, kteří oba trpí v různé míře atopickým exémem. Mám vyzkoušeno, že právě produkty Bioderma z řady Atoderm jim skvěle “sednou” – nedráždí, zklidňují, hojí…

Obecně mám všechny olejíčky na tělo fakt ráda, sama mám taky dost suchou kůži a oleje ráda používám.  A sprchový olej? Ten je pro moji pokožku právě tím nejlepším:)

Rozhodně se ale nebojte nějaké přehnané “mastnoty” – naopak, tento úžasný olejíček od Biodermy je nemastný – nazvala bych ho spíš “suchým sprchovým olejem”:) Má skvělou texturu, velmi jemnou, krémovou a hezkou, jemnou vůni, která je patrná i po osprchování.

Olej vytvoří velmi jemnou pěnu, dobře se roztírá, není nijak hutný. Dobré je, že opravdu po použití vidíte, že je kůže viditelně hydratovaná a vyživená – a tento pocit přetrvá fakt dlouho.

Atoderm Mléko – denní hydratační mléko pro suchou pokožku
Během zimy pokožka trpí dehydratací, navíc ta moje má sklony k podráždění a ekzémům, které, bohužel, trápí i moje děti.

Mléko pokožku krásně zklidňuje, zmírňuje svědění, navíc posiluje hydrataci pleti. Má lehčí konzistenci, dobře se roztírá, pokožka ho velmi dobře absorbuje. Nezanechává pocit mastnoty. Vůně je lehounká, velmi příjemná.

Snášenlivost je naprosto vynikající – vhodné i pro silně podrážděnou kůži, zamezuje svědění. Skvělý produkt pro všechny členy rodiny, včetně malých dětí:)

Atoderm Balzám na rty
Poslední ze čtveřice produktů – výborný hydratační balzám na rty, který je ideální právě i na zimu! Pokožka rtů během chladného počasí trpí a je dobré o ni patřičně pečovat.

Balzám je vysoce hydratační, rty vyživuje, zvláčňuje a zklidňuje.

Navíc, je zcela bez parfemace, je tedy skvěle snášený. Textura je lehká, krémová, velice příjemná. Super věc, kterou mám během zimy stále po ruce! :)

Vše koupíte v běžných lékárnách.