Kosmetika otestováno: novinky z parfumerie Sephora!

Krásky, zajímají vás kosmetické novinky a vychytávky? Pak mrkněte na moji další kosmetickou recenzi, kde vám představím právě horké objevy ze světa kosmetiky. Dnes to budou nové produkty z parfumerie Sephora – právě od vlastní značky Sephora. Jaké jsou moje postřehy a dojmy?

V dnešní recenzi vám představím pár zajímavých novinek značky Sephora, které koupíte v parfumerii Sephora – v Brně v Olympii a brzy nově také v Galerii Vaňkovka (jupí, jupí!). Vše je k dostání samozřejmě také přes eshop Sephory. Takže, co jsem otestovala a jak to hodnotím? Tady je moje recenze!

SEPHORA GREEN TEA DRY SHAMPOO – Suchý šampon se zeleným čajem
Nestíháte si umýt hlavu? Pak může být super řešením suchý šampon! A jak sama dobře vím, toto řešení je opravdu super volbou – tedy pokud máte dobrý suchý šampon.

Tato novinka s obsahem zeleného čaje značky Sephora se mi osvědčila. Šampon obsahuje výtažky ze zeleného čaje a dokáže eliminovat vzhled mastných, nemytých vlasů, což je přesně to, co chceme, že? :) Super je, že vlasy nevypadají po použití matné, což některé suché šampony bohužel dělají.

Jednoduše nastříkáte na vlasy, necháte asi dvě minutky působit a pak vykartáčujete zbytky šamponu pryč – spolu s absorbovanými nečistotami. Vlasy jsou lesklé a působí svěžím, čistým dojmem.

SEPHORA COCONUT DRY CONDITIONER – Suchý kondicionér s kokosem
Upřímně, se suchým kondicionérem jsem se ještě nikdy nesetkala! A právě tato věc mi trochu chyběla, protože mám problém s rozčesáváním vlasů.

Kondicionér má příjemnou kokosovou vůni (moji oblíbenou) a aplikuje se stejně, jako suchý šampon. Tedy až po něm. Necháte opět chvíli působit a pak vyčešete – vlasy jdou rozčesávat lehce a snadno. Určitě doporučuji si pořídit oba tyto produkty, super věc, pokud potřebujete mít rychle „umyté“ vlasy!

SEPHORA BEAUTY AMPLIFIER – Vyhlazující báze
Další novinka, kterou značka Sephora představila, je tato vyhlazující báze pod make up. Připraví vaši pokožku na aplikaci make upu a hlavně, má zmatňující vlastnosti.

Báze má příjemnou, lehkou, gelovou texturu, nelepí, nemastí. Na pokožce ji v podstatě ani nebudete vnímat. Pleť vyhladí, zmatňuje a také, fixuje make up, takže zaručí jeho perfektní stav po celý den.

Opět věc, která se mi osvědčila, ovšem používám jen tehdy, kdy si dělám výraznější líčení a potřebuji opravdu perfektní stav make upu.

SEPHORA GLOW PERFECTION FOUNDATION – Make up pro dokonalé projasnění
Holky, tento make up je tak skvělý! Přesně takový, jako mám ráda. Má příjemnou, lehčí texturu, není nijak mastný, krytí je, řekla bych, střední.

Konzistencí je spíše fluidní, doporučila bych ho i těm, kdo mají více mastnou pleť. Na pokožce vytváří lehký film, projasňuje, kryje drobné nedokonalosti. Je bez parfemace a osvědčil se i na mé hodně citlivé pleti. K dostání je v celé řadě odstínů.

SEPHORA SILICONE MAKE UP SPONGE – Silikonový aplikátor make upu
Upřímně, houbičkové aplikátory make upu si mě nikdy nezískaly, vadí mi, že do sebe absorbují make up a nejsou hlavně moc hygienické, musíte je po každém použití dokonale umýt, lépe i zdezinfikovat.

Tento silikonový aplikátor je v tomto jiný, perfektně nahradí vaše prsty. Je měkký, hladký, na pokožku velmi příjemný. Skvělé je, že do sebe neabsorbuje a hlavně, velice snadno se udržuje – po použití stačí umýt v teplé vodě a je to. ;) Takže za mě – velká vychytávka!

SEPHORA PRECISION BLENDING SPONGES – Houbičky na aplikaci make upu, nebo korektoru
Pokud ovšem dáváte raději přednost houbičkám – tyto by vás mohly zaujmout. Jsou totiž jedinečné svým tvarem a způsobem, jakým je používáte.

Dvě malé houbičky mají ve spodní části otvor – nasadíte si je tedy na prsty. Aplikace je pak snadná a díky tvaru do špičky se s houbičkami krásně dostanete i na hůře dostupná místa – třeba na spodní víčka, pod řasy.

SEPHORA SOLID BRUSH CLEANER – Mýdlový čistič na kosmetické štětce
Mít čisté kosmetické štětce, to je základ! Já si vždy jednou za čas štětce vyperu v mýdlové vodě, ovšem, super pomůckou může být právě i tento mýdlový čistič, který je právě na štětce přímo určený!

Jak se používá? Snadno. Stačí štětce namočit v teplé vodě, pak v mýdle a poté štětcem kroužíte po silikonovém kartáčku, který je součástí balení. Kartáček má ze spodní strany malé přísavky – můžete tak upevnit třeba do umyvadla a hned je umývání štětců snadnější. ;)

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA / web, eshop
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA / facebook