Kosmetika: otestováno – novinky z parfumerie Sephora

Dnes mám pro vás opět porci kosmetických objevů – novinek z parfumerie Sephora! Otestovala jsem pár produktů, které má Sephora nově a dnes se s vámi opět podělím o své dojmy. ;) Třeba objevíte něco, co i vás zaujme! Tak čtěte dál! ;)

Kosmetika je moje vášeň a věřím, že je na tom mnoho z vás, milé dámy, podobně. Díky dobré kosmetice se můžeme cítit krásnější a ten pocit, ten za to přece stojí. :) Proto vám chci dnes představit pár zajímavých kosmetických objevů, novinek z parfumerie Sephora, které jsem měla možnost vyzkoušet. A stojí za pozornost – tak jdeme na to! ;)

Sephora Micelární mléko s výtažky z růže

Mléko je z odličovací řady Sephora, ve které najdete micelární gel, micelární vodu a také právě mléko.
Jemné, krásně voní a odličuje hladce, mléko doslova “klouže” po pokožce a je opravdu moc příjemné. Odlíčení je perfektní a snadné.  Výtažek z růže má hydratační efekt a pokožka je po odlíčení krásná, svěží a příjemná na dotek. Nemusí se již oplachovat!

Mléko dokonce velmi dobře odličuje i voděodolnou řasenku, takže můžete použít také na odlíčení očních partií.

Super je, že je toto mléko dobré i pro citlivou pleť – já tu svou mám opravdu hodně citlivou a mléko se osvědčilo. Neštípe, nedráždí, je jemné. Takže pokud vás trápí zvýšená citlivost pokožky, určitě se nemusíte bát.

Sephora Bouquet Surprise – Hydratační tělové mléko

Další novinkou je řada tělových mlék Bouquet Surprise. Zvláště, pokud si potrpíte na úžasně voňavá tělová mléka, tak toto pro vás bude přímo dokonalé! V této řadě je totiž celá řada vůní, ze kterých je až těžké si vybrat!

Vůně tohoto mléka je intenzivní a opravdu nádherná. A hlavně, ta vůně je patrná opravdu hodně dlouhou dobu! Takže ji budete ze své pokožky vnímat i několik hodin po použití.

Textura mléka je příjemná, lehká, krémová. Dobře se roztírá a pokožka mléko velice rychle absorbuje. Znatelný zůstane příjemný pocit hebké pokožky a také, právě ta skvělá vůně. ;)

Sephora Cream Lip Stain Metal – Metalická rtěnka

Novinkou jsou i tyto tekuté metalické rtěnky! Pokud oceníte krásně upravené rtíky, navíc s oslnivým leskem, tak toto je ta pravá rtěnka pro vás!

Díky tekuté konzistenci a aplikátoru se dobře nanáší a můžete si rty perfektně vykreslit. Rtěnka rty nevysušuje, naopak jim propůjčuje hydrataci a celkově je moc příjemná.

Rtěnka má navíc velmi vysoké krytí, vydrží krásná i spoustu hodin a ve výsledném efektu má matný finish, s metalickými odlesky.

Na výběr je spoustu, spoustu odstínů a barev!

My Clarins Re-Boost – Hydratační krém pro všechny typy pleti

Další novinkou je pak tento hydratační krém od My Clarins. Upřímně, používám pouze hydratační krémy, protože dokonale hydratovaná pleť vypadá mladší, více svěží a také, nejsou na ní tolik patrné vrásky. A tak jsem byla moc zvědavá i na tento krém!

Krém je určený pro normální pleť a mně sednul výborně. Má lehounkou texturu, je ideální právě i na léto, kdy oceníte méně mastné krémy. Krém se dobře a rychle absorbuje, není nijak přehnaně mastný. Vůně je lehounká, květinová a moc příjemná.

Krém pleti dodává potřebné látky a na druhou stranu ji zbavuje těch špatných. Obsahuje extrakty z alpské růže a také kokosovou vodu, to vše zajistí optimální hydrataci a výživu po celý den.

Boscia Luminizing Pink Mask – Slupovací maska

Další velká novinka, se kterou jsem se vůbec poprvé setkala, je tato růžová slupovací maska od značky Boscia – ta se zaměřuje právě hlavně na masky, peelingy a čištění pleti.

Maska je bohatá na minerály, pleť intenzivně detoxifikuje, čistí a zanechává ji krásně čistou, hladkou a dokonale hebkou.

Pleť také zbavuje odumřelých částeček kůže, redukuje viditelnost pórů, vyhlazuje a celkově zpevňuje a omlazuje.

Maska má gelovou texturu, nanesete v silnější vrstvě na pokožku, necháte asi 30 minut zaschnout a pak jednoduše sloupnete. Skvělá věc!

Všechny tyto produkty koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii, nebo v Galerii Vaňkovka.