Kosmetika: otestováno!

Další velká kosmetická recenze je tu! A opět Vám v ní představím pěknou řádku kosmetických produktů, které jsem nově vyzkoušela, nebo jsou mými „společníky“ už delší dobu – ale pro jejich super účinnost na ně stále nedám dopustit!

Holky, takže pokud Vás zajímají informace o zajímavých kosmetických vychytávkách, určitě čtěte dál. Mám tu totiž několik přípravků, které rozhodně stojí za Vaši pozornost:)

Nebudu déle zdržovat – a jdeme rovnou na recenze!

Začnu jedním z mých nejoblíbenějších kosmetických produktů, který používám – tedy nejen já, ale celá moje rodina – už hezkou řadu let. Je to tělové mléko z řady Atoderm, vhodné pro velmi suchou a citlivou pokožku, se sklonem k atopii. Moje celá rodina trpí v různých formách na exémy, zejména tedy starší syn – a právě kosmetika Bioderma z řady Atoderm mu velmi pomáhá.

Photo 20.11.15 10 52 27

Mléko pokožku krásně zklidňuje, zmírňuje svědění, navíc je obohacené o antibakteriální složky, obnovuje bariéru kůže. Mléko má hutnější konzistenci, dobře se ale roztírá, pokožka ho velmi dobře absorbuje. Nezanechává pocit mastnoty. Parfemace není žádná, což u produktů tohoto typu velmi oceňuji.

Photo 20.11.15 10 27 54

Snášenlivost je naprosto vynikající – vhodné i pro silně podrážděnou kůži. Ideální produkt na zimu, kdy pokožka vyžaduje více intenzivní péči. Skvělý produkt pro všechny členy rodiny, včetně malých dětí:)

Koupíte v Chytré lékárně, kde mají největší výběr všech přípravků Bioderma.

ODKAZ: Chytrá lékárna/web, Facebook
ODKAZ: BIODERMA/web, Facebook

Další produkt, který Vám chci představit, je také pro tělovou péči, ovšem, jedná se už o velmi příjemně aromatickou záležitost. Jde o tělové mléko značky Yves Rocher s vůní ostružin.

Photo 20.11.15 10 52 58

Produkty z řady pro tělovou péči od značky Yves Rocher vyloženě miluji! A to nejen tělové mléka, ale také sprchové gely, či úžasné tělové spreje (na ten kokosový nedám řadu let dopustit). Všechny věci totiž naprosto dokonale voní:) A voňavé věcičky, tak ty my, holky, můžeme:) Toto tělové mléko s ostružinovou vůní je úchvatné – opravdu cítíte šťavnaté ostružiny, až se Vám sbíhají sliny:)

Photo 20.11.15 10 28 26

Mléko má příjemnou konzistenci, více tekutou, než výše zmiňovaná péče od Biodermy. Pokožka mléko opět výborně absorbuje, bez zbytkového mastného efektu. Patrná – a to opravdu dlouho – zůstává krásná vůně ostružin:)
Mléko obsahuje kromě ostružin bio máslo z karité, bio gel z aloe vera, nebo mandlový olej. Vaší pokožce se tak dostane jenom to nejlepší:) Ale ta vůně…!!!:)

Přírodní kosmetiku Yves Rocher koupíte v Brně např. v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii.

ODKAZ: Yves Rocher/web, Facebook

I další produkt dokonale voní. Řekla bych, že až božsky! Jedná se o cukrový peeling s mangem a guavou od kosmetického brandu Lycon!

Photo 20.11.15 10 55 01

Se značkou Lycon jsem se seznámila nedávno, v kosmetickém salonu SlimFOX, kam už mnoho let chodím na pleťové ošetření a jsem tu opravdu moc spokojená. Paní kosmetička Eva Kroulíková tu totiž začala pracovat s unikátním, krémovým depilačním voskem Lycon, který je je vhodný pro použití na všechny partie těla, je velmi šetrný k pokožce a depilace s ním je zcela bezbolestná.

Značka Lycon ovšem nabízí i produkty pro ošetření těla – jako je i tento cukrový peeling.

Photo 20.11.15 10 29 46

Peeling Vám skvěle exfoliuje pokožku, zbaví ji nečistot a odumřelých částeček. Stačí jím chvíli masírovat vlhkou kůži, poté smýt vodou. Peeling je zcela rozpustný ve vodě, nezanechává lepivý dojem a opravdu božsky voní – vůně je patrná ještě dlouho po použití.

Kosmetiku Lycon koupíte v salonu SlimFOX, na Rašínově 2 a pozor, právě teď je tu super akce na voňavé produtky Lycon – kdy můžete využít šanci k výhodnému nákupu a navíc získáte řasenku ZDARMA – více ZDE.

ODKAZ: SLIMFOX/web, Facebook

U tělové péče zůstanu i u následujícího produktu – který je z řady „Body Love Program“ od značky Dermacol. Právě přípravky z této řady mají efekt i na formování postavy – obsahují totiž takové složky, které mají stimulační účinky.

Photo 20.11.15 10 55 30

Konkrétně Vám chci představit sprchový gel se zázvorovou vůní. Obsahujue stimulující ženšen a chladivý mentol – což zanechává na pokožce opravdu krásně svěží a chladivý dojem. Gel opravdu dokonale voní – patrná je silná vůně zázvoru, doplněná svěžím tónem mentolu.

Photo 20.11.15 10 29 57

Sveží dojem a krásně vláčnou, hebkou a dokonale provoněnou pokožku, budete mít i dlouho po osprchování.

Kosmetiku značky Dermacol koupíte např. v DM Drogerii.

ODKAZ: DERMACOL/web, Facebook

Krém na ruce! Pro mě naprostá nezbytnost, bez které se neobejdu – a to obzvlášť ne teď, v zimě. Trpím hodně na pocit suchých rukou, občas mě trápí i nějaký ten exém, tudíž jsou pro mě krémy pro ruce naprosto nezbytné. Moc jsem si teď oblíbila tento – s obsahem konopného oleje od značky Extravaganja!

Photo 20.11.15 10 53 54

Konopný olej je známý svými velmi pozitivními účinky na pokožku, je vhodný i pro osoby s velmi citlivou pletí, či pro ty z nás, kdo trpí atopickým exémem. Tento krém je díky velmi kvalitnímu složení vhodný i pro děti.

Photo 20.11.15 10 28 57

Krém má hutnější konzistenci, dobře se ale roztírá a jemně, příjemně voní. Obsahuje bambucké máslo, které dá rukám vláčnost a hebkost – a tento pocit přetrvá opravdu dlouho:) Krém obsahuje kromě oleje z konopných semínek také extrakt z arniky, olej z hroznových jadérek a rozmarýnový olej.

Tento krém i další produkty s obsahem konopného oleje koupíte na eshopu Extravaganja.

ODKAZ: Extravaganja/web, Facebook

Dále Vám chci představit skvělé hydratační sérum Créme Fraiche od značky Nuxe. Právě s produkty této značky mám vynikající zkušenosti, proto jsem si pořídila i toto hydratační sérum – a ani to mě nezklamalo.

Photo 20.11.15 10 54 17

Z této hydratační řady jsem vyzkoušela více věcí – konkrétně masku i denní krém – a obě věci se mi skutečně osvědčily, obzvlášť maska je vynikající. Proto jsem neváhala a koupila jsem si i toto sérum.

Sérum je vhodné pro všechny typy pleti – jeho cílem je dodat pleti potřebnou hydrataci a udržet ji po dobu 24 hodin.

Photo 20.11.15 10 29 11

Sérum má stejně, jako další produkty z této řady, poměrně výraznou parfemaci, na kosmetické produkty bych řekla, že až lehce nezvyklou:) Nicméně –  parfemace není – tedy alespoň mně, nijak nepříjemná. Po aplikaci ale není už téměř patrná.

Konzistence je velmi lehká, až fluidní. Pokožka sérum opravdu rychle absorbuje, je tedy dobré použít ještě bežný krém. Sérum používám 2x denně, pleť je krásně vypnutá, evidentně vyživená a spokojená:)

Produkty značky NUXE koupíte také v Chytré lékárně.

ODKAZ: NUXE/facebook
ODKAZ: Chytrá lékárna/web, Facebook

Vyzkoušela jsem také hydratační krém s organickou Aloe Vera od značky Delarom. Právě s produkty této značky mám přímo vynikající zkušenosti! Všechny produkty jsem přírodní a velmi účinné.

Photo 20.11.15 10 54 39

Krém naprosto dokonale voní – to je asi to, čeho si všimnete jako prvního:) Vůně je mandlová, svěží, opravdu pefektní:) Krém obsahuje extrakt z Aloe Vera, bohatý na vitamíny A, C a E a také na minerální soli. Pokožku hydratuje, vyživuje, chrání ji proti nepříznivým vlivům. Kyselina hyaluronová napomáhá zase udržet vlhkost ve vrchních vrstvách pokožky.

Photo 20.11.15 10 29 29

Krém má příjemnou, lehčí texturu, rozhodně se nejedná o hutný, příliš mastný produkt. Pokožka jej dobře absorbuje. Pleť je po použití krásně vláčná, jemná, elestická.

Skvělý – ostatně jako další přípravky od této kosmetické značky.

Kosmetiku Delarom koupíte v Brně v Parfum.cz v OC Letmo.

ODKAZ: Delarom/web, Facebook
ODKAZ: Parfums.cz/web, Facebook

Na závěr mám pro Vás tip na jednu úžasnou vychytávku. Nejedná se sice přímo o kosmetický produkt, ovšem, věřím, že se nám bude velmi hodit – zejména teď, v zimě:)

V parfumerii Sephora jsem objevila tento mini termofór značky Sephora – a jde fakt o super věcičku! Jak celý design napovídá – zahřeje Vás!

Photo 20.11.15 10 53 31

Termofórek totiž obsahuje speciální suspenzi, kterou stlačním kovového plíšku uvnitř aktivujete. Suspenze začne houstnout a hlavně, je velmi teplá. Termofór tedy skutečně hřeje – a to mu vydží až půl hodiny!

Photo 20.11.15 10 28 43

Pak se začne suspenze uvnitř opět přeměňovat na tekutou a termofór chladne. Pak je připraven na další použití. Super věc, že?:) Na zimu pro zmrzlé ruce značka ideál:)

Koupíte v parfumerii Sephora (v Brně v Olympii).

ODKAZ: SEPHORA/web, Facebook