Kosmetika: otestováno

Je tu opět pár kosmetických vychytávek, které jsem za poslední dobu otestovala a také moje recenze! Holky, pokud vás v oblasti kosmetiky zajímají novinky, rozhodně čtěte dál, dnes vám jich představím opravdu hodně!

Opět jsem vybrala několik zajímavých přípravků, většina z nich je na trhu coby novinky – a proto je určitě fajn vás o nich informovat. Vyzkoušela jsem je a ráda se o své dojmy podělím. Tady jsou!

BIODERMA – HYDRABIO Gel-Créme

Řadu Hydrabio od Biodermy mám ráda, mnoho produktů právě pod označením Hydrabio jsem vyzkoušela a několik jsem si oblíbila, používám je často, skvělá je Hydrabio micelární voda a právě i péče – krémy.

Novinkou je tento Gel-Créme – lehká hydratační a rozjasňující péče.

Texturou se, jak už název sám napovídá, jedná o lehčí produkt, je tedy ideální i na smíšenou pleť a pleť se sklonem se více mastit.
Konzistence je příjemná, víceméně opravdu až gelová, rozhodně ne nijak mastná. Parfemace není žádná, což mi maximálně vyhovuje.

Krém pleť intenzivně hydratuje, rozjasňuje a také zjemňuje. Já mám s tímto typem přípravků od Biodermy skvělé zkušenosti – je super i na citlivou pleť, jako mám já. Jakmile vnímám dehydrataci pleti, sáhnu vždy po těchto produktech, takže – za mě velké doporučení!

BIODERMA – HYDRABIO Sérum

Doplňkovým produktem k výše zmíněnému produktu je toto nové sérum, opět ideální pro dehydratovanou pleť – je opět z řady Hydrabio.

Texturou opět lehounký, gelový přípravek, který pleť nezatěžuje. Nelepí, nemastí a okamžitě se absorbuje. Je opět vynikající pro všechny typy pleti – i pro tu citlivou. Vynikající hlavně v případech silné dehydratace, určitě ho vyberte coby sérum právě před Hydrabio Gel-Créme.

Pleť je po použítí krásně pružná, svěží a já vnímám i menší visibilitu vrásek – při pravidelném používání (používám 1x denně večer) v kombinaci s Hydrabio Gel-Créme.

Kupuji v Chytré lékárně.

ODKAZ: BIODERMA – web / facebook
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA – web / facebook

NUXE – CREME FRAICHE DE BEAUTÉ – Hydratační zmatňující fluid

Pro smíšenou pleť je určený tento zmatňující fluid z řady Creme fraiche de beauté od Nuxe. Tuto řadu znám, vyzkoušela jsem z ní už více přípravků a sedí mi.

Všechny produkty z této řady intenzivně a pro mě opravdu krásně voní. Většinou mi parfemace u kosmetických produktů vadí, ovšem v případě všech přípravků od Nuxe nikoliv. Fakt boží vůně… :)

Tento fluid je opravdu lehounký, absolutně nemastný a opravu, pleť zmatňuje – super tedy pro ty, kterým se pleť více mastí.

Přípravek je opět hydratační – super tedy na dehydratovanou pleť. Používá se ráno i večer, já používám ráno, pod make up, večer mi vyhovují už více mastné přípravky.
Pleť je opravdu po použití hezká a na první dojem matná.

NUXE – CREME FRAICHE DE BEAUTÉ – Jemné hydratační sérum

Vynikající hydratační sérum, ideální pro použití s výše uvedeným fluidem. Je jemné, lehounké, nemastné, pokožka jej okamžitě absorbuje.
Vůně je totožná jako u výše zmiňovaného fluidu, opět intenzivní, květinová.

Sérum pleť zklidňuje, hydratauje, obsahuje také kyselinu hyaluronovou, pro mladistvější vzhled.
Mně se osvědčilo – pokud máte značku Nuxe rádi, rozhodně vyzkoušejte!

Koupíte ve vybraných lékárnách, viz odkaz níže.

ODKAZ: NUXE / facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

YVES ROCHER – SENSITIVE VÉGÉTAL – Jemný odličovací krém

Novinkou je i tento Jemný odličovací krém od Yves Rocher. Je vynikající i na velmi citlivou pleť – tou trpím právě i já a krém jsem snesla zcela bez problémů a podráždění.
Je bez parfemace, nedráždí a dobře odlíčí i řasenku – opět bez jakéhokoliv podráždění očí.

Super je i složení – více než 93% složek je přírodního původu, krém je také neobsahuje sulfáty, je bez alkoholu, bez barviv, bez minerálních olejů a parabenů.

Ekologický je také obal, který má snížený podíl plastů – je tedy mnohem snadněji odbouratelný.

S řadou Sensitive Végétal má dobré zkušenosti již u jiných produtků a tento si mě opět získal. Pokud trpíte citlivou pletí, rozhodně super volba!

Produkty Yves Rocher koupíte v Brně v pobočkách na České, v Campus Square, v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii.

ODKAZ: YVES ROCHER – web / facebook

DERMACOL – AQUA BEAUTY – Hydratační gel – krém

Mile mě překvapila také značka Dermacol, která představila novinku – Hydratační gel – krém. Je opět lehounký, ideální pro smíšenou pleť, nebo pleť s vyšší tendencí mastit se.

Krém má lehkou textutu, pokožka jej velice snadno absorbuje, nijak ji nezatěžuje. Krém má hydratační účinky, obsahuje také kyselinu hyaluronovou, extrakty z mořských řas, vitamíny a přírodní oleje.

Je bez parfemace, což mě také potěšilo, parfemaci obecně u krémů moc nemusím.

Používat se může jako denní i noční péče, já aplikuji pouze ráno, pod make-up – mám více suchou pleť, na noc dávám přednost mastnějším produktům.
Pleť je po použítí hezky vypnutá, svěží, působí hydratovaným a zdravým dojmem.

Koupíte např. na NOTINO.cz, kde mají velký výběr sortimentu Dermacol.

ODKAZ: DERMACOL – web / facebook

ODKAZ: NOTINO.CZ – web facebook

SEPHORA – Detoxikační čistící pěna

Skvělá čistící pěna pod značkou Sephora – já si ji opravdu oblíbla! Je lehounká, nemastná a výborně pleť zbavuje nečistot a odumřelých částeček kůže.

Pěnu můžete používat na odličování a na pravidelné čištění pleti. Nedráždí, textura je lehká, nemastná, nelepí a pozor – pěna opravdu moc příjemně voní.

Po použití je pleť svěží, jemná na dotek a evidentně hydratovaná. Já po použití vnímám i zmatnění pleti a také, menší visibilitu rozšířených pórů – doporučila bych i na mastnější pleť, pokud se chcete pro odličování vyhnout mastným přípravkům, jako jsou třeba pleťová mléka.

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii, nebo přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: SEPHORA – web, eshop / facebook

NIA – TECH NECK LINE SMOOTHER – Sérum proti vráskám na krku

Upřímně, s podobným typem produktu jsem se doposud nesetkala. Jedná se totiž o přípravek určený čistě na pokožku krku, která je často dost opomíjená. Jen se zamyslete – věnujete pokožce krku také péči? Já tedy opravdu moc ne… A přitom, je to právě pokožka na krku, která o nás dost často prozrazuje skutečný věk.

Toto sérum má pokožku krku vyhladit, hydratovat a navrátit jí ztracenou pružnost. Je jemné, má lehkou, nemastnou textutu.

Speciální je i aplikátor – má podobu kovového válečku, otočením a stlačením hlavice se aplikuje sérum, které pak pomocí válečku nanášíte na krk. Je to velmi příjemné, s chladivým efektem.

Sérum obsahuje celou řadu účinných látek, které jsou pro pokožku krku prospěsné a podporují i její přirozenou tvorbu kolagenu. Takže, dámy, na pokožku krku rozhodně nezapomínejme!

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii, nebo přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: SEPHORA – web, eshop / facebook

RENOPHASE – RENEWLIGHT Sérum

Moje paní kosmetička, Eva Kroulíková ze salonu SlimFOX, mi doporučila intenzivní zesvětlující sérum od značky Renophse, se kterou mám mimochodem už předchozí skvělé zkušenosti.

Na obličeji mám totiž už delší dobu nehezkou pigmentovou skvrnu, která mě trápí a opravdu moc ráda bych se jí zbavila. Značka Renophase, kterou můžete v salonu SlimFOX koupit, nabízí toto vynikající zesvětlující sérum – které je ideální právě na projevy hyperpigmentace.

Sérum má lehce nažloutlou barvu, lehčí, krémovou texturu a vůni pro mě už známou – typickou pro všechny přípravky od značky Renophase.

Aplikuji ho 1x denně na celý obličej, před nanesením běžného krému. Sérum má skvrny zesvětlovat a také, zabraňuje jejich dalšímu vzniku.

Pokožka se mi jeví po pravidelném používání jako barevně rozhodně více jednotnější, což má ve výsledném dojmu i více mladistvější a svěží vzhled. Věřím, že se díky tomuto přípravku zbavím i nehezké pigmentové skvrny – produkty od Renophase jsou opravdu vynikající a pokud hledáte pro svoji pleť opravdu špičkovou kvalitu, vřele je doporučuji.

Koupíte v salonu SlimFOX, viz odkaz níže, nebo přes eshop salonu.

ODKAZ: SlimFOX/web
ODKAZ: SlimFOX/facebook