Kosmetika: otestováno

Milé čtenářky, mám pro Vás další kosmetickou recenzi, podělím se o své dojmy z několika kosmetických produktů, které jsem měla v poslední době možnost otestovat. Tentokrát Vám představím vynikající anti-age krém, skvělé sérum, péči od značky Nuxe, úžasně voňavý krém na ruce, make up a  podkladovou bázi v jednom a také, jedinečnou masku!

Zajímají Vás kosmetické novinky a recenze produktů Vás inspirují a pomáhají Vám při výběru? Pak věřím, že Vás moje další recenze potěší – tady je:

Diamantová esence 008 Maria Galland
V salonu SlimFOX, kde jsem už mnoho let moc spokojeným klientem,  jsem nedávno vyzkoušela celé „ošetření s diamanty“ a bylo tak skvělé! Upřímně, asi nejlepší pleťové ošetření, které jsem kdy absolvovala (mimochodem, moje recenze je ZDE).

Otestovala jsem i jedinečnou „Diamantovou esenci“, která je rovněž součástí tohoto ošetření. Esence je vhodná i pro domácí použití a je pro pleť skutečnou vzpruhou.

photo-16-01-17-12-22-22

Esence má lehkou, víceméně fluidní texturu, nelepí, není mastná, snadno a velice rychle se do pokožky vstřebává. Barvou je lehounce narůžovělá, s velice jemnou, téměř neznatelnou vůní. Zajímavostí je, že proti světlu jsou v samotné esenci patrné třpytivé, diamantové částečky.

photo-16-01-17-12-22-39

Esence pleť dokonale vypíná, rozjasňuje, navrací jí rozzářený look. Obsahuje „diamantový komplex“, který pleť chrání, projasňuje ji a také působí proti stárnutí.

photo-16-01-17-12-22-33

Já sama jsem z této esence naprosto nadšená – pleť vypadá díky ní opravdu moc hezky. Aplikuji ráno i večer, malé množství na vyčištěnou pleť, poté nanesu obvyklý krém.

Koupíte v salonu SlimFOX, viz odkaz níže, nebo přes eshop salonu.

ODKAZ: SlimFOX/web
ODKAZ: SlimFOX/facebook

Renophase, REVITALISATION HYAL Crème
Vynikající anti-age krém! Co si budeme povídat, pokud nám už není dvacet, kvalitní anti-age péče je rozhodně na pořadu dne! A pokud nám už není ani 30, tak, jako v mém případě, je dobrý anti-age krém vyloženou nutností!

photo-16-01-17-12-25-36

Se značkou Renophase jsem se opět seznámila v salonu SlimFOX – paní kosmetička Eva Kroulíková s tímto brandem pracuje a i mě tato značka „sedla“. Její produkty jsou vysoce účinné a vhodné i na citlivou pleť.

Krém Revitalisation Hyal Creme je vynikající právě v ohledu anti-age péče. Obsahuje vysoký podíl antioxidantů, které jsou pro zpomalení projevů stárnutí hodně důležité. Další zásadní složkou je pak kyselina hyaluronová, která je pro hezkou a mladistvě vyhlížející pleť také podstatná.

photo-16-01-17-12-25-46

Tento krém má lehkou, příjemnou konzistenci, není příliš mastný, ani fluidní – zkrátka, tak „akorát“. Vůně je jemná, příjemná, já už ji dobře znám z ostatních produktů Renophase:) Krém pleť rychle vstřebává, bez pocitu zbytkové mastnoty.

photo-16-01-17-12-26-04

Krém pleť hydratuje a zároveň vypíná, vyplňuje vrásky. Já krém používám cca 14 dnů a hodnotím velice pozitivně, pleť je pružná, svěží, vrásky nejsou tolik patrné. Za mě rozhodně dokonalý krém v boji proti času!

Koupíte buď v salonu SlimFOX (viz odkaz níže), nebo přes eshop salonu.

ODKAZ: SlimFOX/web
ODKAZ: SlimFOX/facebook

Yves Rocher, Krém na ruce brusinka a mandle
Krémy na ruce jsou pro mě absolutní nutnost, hlavně teď, v zimě, kdy moje ruce vyloženě trpí! Mívám hodně suché ruce, pokožka nepříjemně svědí, „stahuje“ – proto mám krém na ruce neustále s sebou a mažu a mažu…:) Jinak to nejde!:)

photo-16-01-17-12-23-10

Co od dobrého krému na ruce očekávám? V první řadě, aby mi zajistil příjemný, vláčný a hydratovaný pocit na rukou – a to na dlouhou dobu. To je ten hlavní předpoklad.

A důležité pro mě také je, aby krém hezky a příjemně voněl.

photo-16-01-17-12-23-15

Oba tyto předpoklady krém na ruce od Yves Rocher dokonale splňuje. Patří k vánoční limitované edici, která byla…božská! Každý produkt totiž naprosto dokonale voněl:)

Tento krém na ruce je opravdu příjemný – zajistí hebkou a vláčnou pokožku na dlouhou dobu. A ta vůně! Jedinečná, zimní, hřejivá…bude se Vám líbit, uvidíte:)

photo-16-01-17-12-23-30

Produkty Yves Rocher koupíte v Brně v Galerii Vaňkovka, v Olympii a nově také v Campus Square Brno.

ODKAZ: YVES ROCHER/web
ODKAZ: YVES ROCHER/facebook

Nuxuriance Ultra SPF 20 – Denní péče s komplexním anti-age účinkem a SPF 20
Tuto péči od Nuxe jsem již v minulosti testovala – nyní ale značka uvedla na trh její inovativní verzi, vylepšenou o obsah ochranného faktoru SPF 20. Přece jenom, vlivy sluníčka na pleť nejsou zrovna ideální a rozhodně je dobré používat produkty, které ochranný faktor obsahují.

photo-16-01-17-12-28-36

Péče má lehkou, krémovou konzistenci a velice příjemnou vůni – ta je stejná, jako u předešlé verze bez SPF. Krém se snadno roztírá a pokožka jej dobře a rychle absorbuje.

photo-16-01-17-12-28-43

Hned po aplikaci je patrné, že je pokožka viditelně hladší, visibilita vrásek není tak patrná. Pleť působí také více pružným dojmem, kontury jsem vnímala cca po 14 dnech aplice jako pevnější.

Tato péče je vhodná pro každou pleť – doporučila bych ji i pro více patrné vrásky. Péče navrací pleti hutnost, pružnost a jas. Efekt byl patrný z mého pohledu cca po týdnu pravidelného používání.

photo-16-01-17-12-28-54

Díky obsahu ochranného faktoru je pleť dokonale chráněná i před škodlivými vlivy slunce – faktor zamezuje vzniku pigmentových skvrn a také vrásek – právě na ty má slunce bohužel také velmi negativní vliv.

Koupíte ve vybraných lékárnách, viz odkaz níže.

ODKAZ: NUXE/facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

Nuxellence Eye Area – anti-age péče pro oblast očí
Novinkou je i tento produkt, kterou značka Nuxe vyvinula speciálně pro péči o oční okolí.
Jsou to právě partie očí, které mě v ohledu problémů pleti nejvíc trápí. Právě na okolí očí je totiž nejvíce patrný „zub času“ – a proto je pro mě dobrý oční krém vždy hodně důležitý.

photo-16-01-17-12-27-02

Tento krém je v mnoha ohledech hodně zajímavý! V první řadě si asi všimnete speciálního masážního aplikátoru ve tvaru „žehličky“ – je kovový a na pokožce dokonale chladí, což je na očích obzvláště příjemné.

photo-16-01-17-12-28-08

Krém obsahuje výtažky z mučenky a kyselinu hyaluronovou, která je pro pleť velmi důležitá.

photo-16-01-17-12-28-13

Konzistence krému je hutnější, barva béžová, vůně mírná, ale znatelná. Krém jsem velmi dobře snesla, zcela bez obtíží, i na své hodně citlivé pokožce.

Textura přípravku ovšem není vůbec mastná, pokožka krém okamžitě absorbuje.

photo-16-01-17-12-27-59

Efekt? Vrásky v očních partiích působí více vyplněné, vnímám i ne tolik patrné tmavé kruhy pod očima. Značka Nuxe, kterou miluji už mnoho let, si mě získala dalším skvělým produktem! Určitě doporučuji.

Koupíte ve vybraných lékárnách, viz odkaz níže.

ODKAZ: NUXE/facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

Steamcream – hydratační krém na tělo a obličej, Glowflakes
Na tomto speciálním krému je zajímavá jedna věc – všechny ingredience, které obsahuje, jsou smísené speciálním parním procesem.

photo-16-01-17-12-24-48

Já s s tímto produktem a značkou setkala vůbec poprvé – a jsem moc příjemně překvapená. Krém naprosto dokonale voní   – přesně tak, jak to mám ráda. Bylinkově a „zdravě“:)

photo-16-01-17-12-24-52

Krém obsahuje pouze přírodní, vysoce kvalitní ingredience a jeho použití je vhodné jak na tělo, tak i na obličej. Já ho otestovala i na svých dětech – kterým taky moc voněl:) Pokožka je po použití nádherná! Hydratovaná, hebká a moc příjemná na dotek. A také krásně provoněná!

photo-16-01-17-12-25-01

Konzistence krému je spíče hutnější, ale snadno se roztírá, krém je trochu mastnější – na obličej stačí nanést opravdu málo. Krém pokožku hydratuje, vyživuje, navrací jí pružnost a hezký, vyhlazený vzhled.

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii.

ODKAZ: Parfumerie Sephora/web, eshop
ODKAZ: Parfumerie Sephora/facebook

Dermacol, Selfie Make-Up – inovativní dvoufázový make-up
Výhodou tohoto make-upu je, že se vlastně jedná o dva produkty v jednom – podkladová báze a make-up. Byla jsem moc překvapená, ale pleť po tomto make-upu vypadá božsky. Je krásně sametová, drobné nedostatky nejsou tolik patrné, stejně tak i jemné vrásky.

photo-16-01-17-12-23-40

Make-up není příliš mastný, na pokožce není patrný, nevytváří nehezkou „masku“, jako někeré jiné make upy. Snadno se roztírá a výsledný vzhled pleti je barevně sjednocený a sametově hebký.

photo-16-01-17-12-23-48

Selfie make-up vyplňuje póry a a pokožku celkově vyhlazuje a je vhodný na všechny typy pleti. Skvěle jsem ho snesla i já, na své hodně citlivé pokožce.

photo-16-01-17-12-24-22

Koupíte v běžných drogeriích, nebo na eshopu Dermacol, viz odkaz níže.

ODKAZ: Dermacol/web, eshop
ODKAZ: Dermacol/facebook