Kosmetika: otestováno!

Mám pro Vás další kosmetickou recenzi a celkem šest zajímavých produktů, které jsem v poslední době otestovala. Opět se s Vámi ráda podělím o své dojmy a poznatky! A tyto věcičky, které jsem dnes vybrala, si Vaši pozornost určitě zaslouží:)

Kosmetické vychytávky, tak ty nás, holky, velmi baví, že? Dokážeme se jimi hodiny zabývat, zkoumat, testovat, porovnávat, povídat si o nich… Chceme být přece krásné – a to se bez dobré kosmetiky neobejde:) Přečtěte si proto moji další kosmetickou recenzi – třeba Vás inspiruji a najdete takový produkt, který by mohl vyhovovat také Vám!

Photo 13.08.16 13 56 23

 

YVES ROCHER – Hydratační sprej na tělo

V létě dostala naše pokožka poměrně dost zabrat – tedy pokud jste si užívali obvyklých letních radovánek – slunění, koupání v moři, nebo v bazénu. Výsledkem je často dehydrované kůže, která je na první pohled suchá, loupe se a nevypadá příliš pěkně.

Photo 13.08.16 13 58 17

Řešením může být tento hydratační sprej na tělo od Yves Rocher, jehož cílem je právě navrátit pokožce ztracenou hydrataci. Sprej obsahuje výtažek z aloe vera, které je známé svými hydratačními účinky.

Sprej nádherně, jemně a svěže voní – můžete jej použít kdykoliv během dne. Super věc také po slunění, jako doplnění letní péče.
Výrobky Yves Rocher mají vždy velký podíl přírodních složek – stejně, jako tento sprej, který je z 88% přírodní.

Photo 13.08.16 13 58 21

Já sprej používám i coby lehkou letní vůni – právě v létě se vyhýbám těžkým parfémům a naopak dávám spíše přednost tělovým vůním s sprejům.

Prodejny Yves Rocher najdete v Brně v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii.

ODKAZ: YVES ROCHER – web / facebook

 

BIODERMA – Hydrabio H2O

Další skvělá volba pro dehydratovanou pokožku – hydratační micelární voda od Biodermy – Hydrabio H2O.
Tuto hydratační řadu Biodermy mám celkově moc ráda – super jsou i hydratační krémy a séra – pleť se po nich vždy krásně vypne a působí svěže.

Photo 13.08.16 13 57 58

Hydratační „micelárku“ jsou vyzkoušela jako alternativu ke své milované micelární vodě Sensibio – taktéž od Biodermy, která je primárně určená péči o citlivou pleť. V létě je citlivost mé pleti relativně pod kontrolou, takže jsem se rozhodla pro malou změnu – přece jenom, pleť si po létě nějakou tu hydrataci rozhodně zaslouží.

Photo 13.08.16 13 58 08

Micelární vodu Hydrabio H2O ovšem skvěle snáším – i ve vztahu k mé citlivé pleti, zcela bez problémů. Neštípe do očí, dobře odličuje, příjemně voní, nedráždí. Pleť po odlíčení vypadá moc hezky, svěže, bez tolik patrných vrásek, které jsou častokrát způsobené právě nedostatečnou hydratací.

Kupuji v Chytré lékárně.

ODKAZ: BIODERMA – web / facebook
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA – web / facebook

 

DERMACOL – Aroma Ritual tekuté mýdlo vodní meloun

I tak relativně „obyčejná“ věc, jako je mýdlo, může být naprosto skvělá! Jakto? Jednak Vám zanechá po umytí krásně jemné ruce, příjemné na dotek a také, naprosto božsky voní – stejně, jako toto mýdlo z řady Aroma Ritual od značky Dermacol.

Photo 13.08.16 13 57 38

Právě produkty Aroma Ritual se vyznačují krásnou vůní, která je skutečným potěšením pro smysly – a je jakousi „přidanou hodnotou“ těchto kosmetických přípravků.

Photo 13.08.16 13 57 45

Tato jemná, tekutá mýdla Dermacol nabízí v několika zajímavých a lákavých vůních – mě nadchl právě vodní meloun, který vlastně miluji v jakékoliv jeho podobě:)
Fajn také je – jak už jsem zmínila – že ruce jsou po umytí příjemné, vláčné a hydratované. Ale ta vůně…to je něco:) Milujou ji i moje děti – a teď si umývají ručičky obzvlášť rády:)

Koupíte v běžných drogeriích.

ODKAZ: DERMACOL – web / facebook

 

KIEHL’S – Ultra Light Daily UV Defense

Tak tato věcička od značky Kiehl’s mě doslova dostala – už při prvním použití. Jedná se o velmi lehký krém na obličej (ale i celé tělo) určený coby ochrana před škodlivým slunečním zářením – přípravek má ochranný faktor SPF 50 PA+++. A proč mě tolik okouzlil? Je totiž opravdu ultra lehounký a Vy jej na pleti v podstatě vůbec neucítíte.

Photo 13.08.16 13 59 30

Obecně moc ochranné krémy proti slunci nemusím – často totiž platí, že ty s vysokým faktorem jsou příliš hutné, mastné, těžké, zanechávají bílé stopy, ucpávají póry… Vždy raději volím ochranné oleje a na obličej fluidy, jenže – ty se zase více smývají a na velkou ochranu se moc nemůžete spolehnout.

Photo 13.08.16 13 59 39

Tento lehounký, zabarvený krém od populární americké značky Kiehl’s, pokožka okamžitě absorbuje, bez zbytkového pocitu mastnoty, čehož si velmi cením. Přípravek je voděodolný a díky vysokému faktoru Vás ochrání na dlouhou dobu. Obsahuje minerální a fotostabilní filtr a také vitamín E, který má antioxidační účinky.

Photo 13.08.16 13 59 57

Můžete objednávat přímo přes web Kiehl’s, viz odkaz níže.

ODKAZ: KIEHL’S – web / facebook

 

PETER THOMAS ROTH – Irish Mood Mud – Čistíci maska

Vzhledu této speciální masky se možná na první pohled zaleknete – je totiž “černá jako uhel”:) Což ale vůbec nevadí – naopak! Díky obsahu speciální “irské rašeliny” je tím nejlepším, co své pleti můžete dodat. A značka Peter Thomas Roth – tak ta je na masky fakt absolutní špička!
Jedná se o lehkou, hydratační a čistící masku, která je určená pro všechny typy pleti. Pokožku dokonale čistí, hydratuje, zbavuje nečistot, vypíná vrásky a navrací jí pružnost a jas. Také pleť zásobuje vitamíny a prospěšnými látkami, které jsou obsažené právě v hlavní složce masky – zmiňované irské rašelině.

Photo 13.08.16 14 00 32

Maska obsahuje vůbec velmi zajímavé látky – kromě rašeliny i výtažky z mořských řas a také speciální složku na bázi uhlí, která ma magnetické vlastnosti – doslova “vytahuje” nečistoty z pórů a dokonale pokožku vyčistí. Maska je tedy skvělou volbou na pleť s viditelně rozšířenými póry, které dokaže naprosto minimalizovat.

Photo 13.08.16 14 00 40

Masku aplikujete na vyčištěnou pleť a necháte cca 10 minut působit. Můžete používat tak 2x týdně, nebo s ohledem na aktuální potřeby Vaší pleti.

Photo 13.08.16 14 00 57

K dostání v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii.

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA – web / facebook

 

FOAMOUS – Parfémová pěna

Novinkou, se kterou jsem se také setkala, je parfémová pěna “Foamous”! Voní opravdu úžasně – já otestovala vanilku a je fakt boží – ideální na léto, kdy ocením lehčí a více sladké vůně.
Parfémová pěna Foamous se aplikuje snadno – zatřesete lahvičkou, stiskem vytlačíte pěnu a tu rozetřete po těle – vhodné třeba na dekolt, krk, spánky… Vůně je znatelná, příjemná, ne příliš silná, ale patrná po dlouhou dobu.

Photo 13.08.16 13 58 29

Super je, že po aplikaci pěna nezanechá na těle lepivý dojem, z čehož můžete mít – ve vztahu k pěně strach. Naopak, pokožka zůstane hezky jemná, vláčná a hlavně, dokonale provoněná.

Photo 13.08.16 13 58 36

Na výběr je z mnoha vůní – za mě opravdu vede vanilka, dokonalá!

Photo 13.08.16 13 58 57

Opět k dostání v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii.

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA – web / facebook