Konopná masáž v Tawanu – vyhrajte ji v soutěži!

Nevím, jak Vy, ale právě teď, na podzim, ocením dobrou masáž víc, než kdykoliv jindy. Podzim je totiž opravdu náročné období, útočí na nás únava, nachlazení a také stres spojený s blížícími se Vánocemi. Proto bychom si pro sebe měli umět najít chvíli – a odpočinout si. Třeba právě s dobrou masáží…

Já chodím už pár let pravidelně do centra thajských masáží Tawan, které najdete v budově hotelu Barceló Palace na Šilingrově náměstí. Jsem tu opravdu moc spokojená, nejen se vstřícným a ochotným jednáním, ale hlavně se skvělými službami – musím říct, že Thaječky, které tu pracují, jsou opravdu zkušené a umí:) Můžete si být jistí, že se svěřujete do těch nejlepších rukou!:)

Každý měsíc Tawan nabízí za zajímavou cenu jednu z masáží své nabídky, teď v listopadu je to KONOPNÁ MASÁŽ, kterou jsem sama vyzkoušela a je opravdu vynikající!

tawan-masaz-mesice-listopad

V čem je tato masáž tak specifická?

Euforia Oil je olejová masáž celého těla s použitím konopného oleje. Díky konopnému oleji dochází k odstranění únavy a bolesti.
Konopný olej regeneruje a zpomaluje proces stárnutí kůže.

Jak jsem měla sama možnost poznat, konopný olej má opravdu velmi blahodárné účinky na pokožku těla. Kůže je krásně jemná, hydratovaná, navíc, konoplný olej působí i protizánětlivě a zpomaluje proces stárnutí. Léčebný účinek konopného oleje je kombinován s tradičními technikami thajské olejové masáže, založené na stimulaci akupresurních bodů a protažení ztuhlého svalstva. Terapeutka se zaměří nejprve na uvolnění dolních končetin, poté zádových svalů a páteře a následně provede masáž horních končetin. Procedura je zakončena velmi relaxační a stres uvolňující masáží hlavy i obličeje.

Myslím, že tato masáž rozhodně stojí za vyzkoušení – a já mám pro Vás možnost ji zažít a zdarma!:)
V soutěži Vám nabízím 3x konopnou masáž na 60 minut!

Jaké jsou podmínky soutěže?

  1. Dejte like FB profilu Cool Brno Blog
  2. Dejte like FB profilu Tawan Brno
  3. Napište mi, v budově jakého hotelu v Brně sídlí centrum thajských masáží TAWAN?
    Odpovědi mi pište bud do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na email info@coolbrnoblog.cz

ODKAZ: TAWAN/WEB
ODKAZ: TAWAN/FACEBOOK