Kabelkový speciál z Freeportu

O velké nákupní akci Late Night Shopping ve Freeportu jsme Vám už psaly. My samy jsme si ji nenechaly ujít a při té příležitosti jsme prošly všechny zdejší obchody a to, co nás zaujalo, jsme nafotily, abychom Vás mohly inspirovat tím NEJ, co si tu můžete koupit – až o 70% levněji než v běžných obchodech stejných značek.

image

Photo 20.09.14 16 53 41

To nejlepší z obchodů s oblečením jsme Vám už ukázaly (více ZDE: Fashion In Freeport/CoolBrnoBlog). Ale to, co nás zde fakt hooodně okouzlilo, byly kabelky. Spousta kabelek:) Ve Freeportu si na své přijde každá z nás, která trpí stejnou „úchylkou“, jako my – tedy je tzv. „sběratelkou kabelek“. Máme jich doma spoustu, plné skříně, různé modely, typy, barvy a ani je vlastně skoro nenosíme. A pořád chceme nové a nové. Znáte to?:) Tato „nemoc“ je hlavně zákeřná tím, že fakt leze do peněz (proč nemůžeme být zavislé třeba na sběru motýlů:) a proto je Freeport tím nejlepěím místem, kde si můžete kabelkově „dopřát“ až o 70% levněji, než jinde:) A to se co? Vyplatí přece:)

Photo 20.09.14 17 23 28

Absolutní lahůdkou pro milovnice kabelek byl obchod značky GUESS. Holky, to bylo něco!:) Tolik úžasných kabelek, peněženek, pásků…ufff, bylo těžký odolat:) Každopádně, i my si jeden kousek ulovily!  No uznejte samy, co na takového černého krasavce říkáte?:) Další nádherné kousky od Guessu v naší fotogalerii.

kf1

Photo 20.09.14 17 23 12

 

DIESEL – tašky Dieselu mají svou charakteristický a osobitý look, který se ne každému líbí, ale zrovna já jsem jejich oddannou přívrženkyní:) Nejvíc mě dostala tato džínová nádhera, která je zároveň skvěle praktická, fakt hodně se do ní vejde:)

kf4

 

Mango – obchod plný nádherného oblečení, doplňků, bot i kabelek. A právě kabelky jsou u Manga opravdu hodně povedené a navíc, často korespondují s danou aktuální kolekcí, takže se můžete skvěle sladit od hlavy až k patě:) Ve Freeportu navíc o dost levněji (až o 70%) než v běžných prodejnách Mango.

Photo 20.09.14 16 52 38

Italská značka GAUDÍ se sice zaměřuje hlavně na oblečení, ale v každé kolekci je vždy zastoupeno i několik kousků kabelek a bot. Vše nepostrádá klasický italský luxusní design. Nás zaujala právě tato:

gaudi

Láska na první pohled? Ano! Aspoň v případě kabelek značky MOSCHINO v obchodě Gil Donna/Uomo. No posuďte samy, obzvlášť tyto dva barevné modely jsou zkrátka dokonalost sama!

Photo 20.09.14 17 58 48

kf2

Další úžasné kabelky, které mohou být Vaše – a to velmi výhodně – si prohlédněte v naší fotogalerii:)

Odkaz: FREEPORT/WEB

Odkaz: FREEPORT/Facebook