Jezte opravdové jídlo – je tady SKLIZENO!

Není Vám lhostejné, co jíte? Snažíte se vždy vybírat pro sebe a svou rodinu jen to nejlepší? Podporujete regionální výrobce, farmáře a pěstitele? Pak je pro vás značka SKLIZENO to pravé!

SKLIZENO přináší opravdové jídlo na váš stůl.

Opravdové, protože je produktem malých a středních sedláků, farmářů, pěstitelů a výrobců převážně z regionu, kteří se do konvenční prodejní sítě jen těžko dostanou.

Opravdové, protože vzniká podle staletí prověřených postupů a receptur, bez použití konzervantů, náhražek, škodlivých éček a dalších chemikálií, pouze za použití kvalitních surovin, které byly vyprodukovány lokálně a nemusely na váš talíř cestovat přes půl světa.

Opravdové, protože je výsledkem poctivé práce, řemeslného umu a často rodinné tradice.

Opravdové, protože přirozenou chuť a kvalitu nelze nahradit chemickým koktejlem. Pouze kvalitní jídlo vyprodukované v souladu s přírodou je zdravé.

Unknown-2

Rozdíl od „ostatních potravin“ z řetězců poznáte okamžitě – stačí ochutnat!

Lokální potraviny ze sortimentu obchodů SKLIZENO jsou především plné chuti, jsou čerstvé a sezonní. Na prvním místě je ověřený původ, způsob výroby a kvalita, část nabídky je také v certifikované kvalitě bio. V sortimentu najdete nové zajímavé české a moravské produkty, a také vybrané zahraniční produkty, které se v naší zemi nedají vypěstovat či vyrobit.

Unknown-5

Stále se však ptáte, proč potraviny z obchodů SKLIZENO chutnají tak skvěle?

Regionální potraviny od farmářů chutnají lépe, voní lépe a často i vypadají lépe, než produkce z továren na potraviny a masové produkce, kde je jediným hlediskem zisk. Zkuste porovnat špekáček vyrobený z kůží, separátu a bůhví čeho dalšího s poctivým výrobkem z masa, kde nebyly použity žádné umělé chemické prostředky kromě opravdových surovin (tedy masa, špeku a koření) tak, jak se to dělávalo za časů našich babiček.

Není až tak podstatné, jestli je daný výrobek bio nebo ne. Podstatou opravdového jídla je kvalitní surovina, která byla vyrobena se znalostí řemesla a bez zbytečných podpůrných chemikálií

Prodejny SKLIZENO nejsou bioprodejnami nebo obchody se zdravou výživou, jak je známe. V nabídce najdete především nešizené potraviny, které bez ohledu na značku či nálepku splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu. V sortimentu tedy najdete především výrobky, které neobsahují žádná „éčka“ nebo jejich nutné minimum.

Unknown-3 Unknown-7 Unknown-17Unknown-10

Prodejny SKLIZENO jsem si oblíbila i já, snažím se žít zdravě a vybírám si jen ty potraviny, které nejsou „obohacené“ přidanými chemikáliemi, dochucovadly a dalšími látkami, které z potraviny nakonec dělají jen náhražku. To stejné chci i pro své nejbližší, proto radší podpořím regionální dodavatele a užiji si nejen kvalitu, ale hlavně skutečnou chuť jídla.

Ze SKLIZENA zkrátka vše chutná úplně jinak, opravdově.

Unknown-28

A kde v Brně obchody SKLIZENO najdete? Zde je seznam i s odkazem na konkrétní prodejnu:

SKLIZENO – BRNO, Josefská 14

https://youtu.be/UMRqdtoNjSM

SKLIZENO – BRNO, U RONDA, Křídlovická 47

SKLIZENO – BRNO, KAMECHY, Říčanská 970/23

SKLIZENO – BRNO, U SEMILASSA, Palackého třída 93

SKLIZENO – BRNO, Dvořákova 10

SKLIZENO – BRNO, Campus, Netroufalky 770 (prodejna se otvírá v létě 2014)

Kromě Brna má SKLIZENO své prodejny také v Praze a v Olomouci. Více informací naleznete na oficiální webu značky.

 

SKLIZENO – oficiální stránky: SKLIZENO / OFFICIAL WEB

SKLIZENO na Facebooku: SKLIZENO / FACEBOOK