Jelení podzim

Už máte doma svého jelínka? Nemyslím živého, ten by se Vám domů asi nevešel a s největší pravděpodobností o něj asi ani nestojíte:) Mluvím o jelíncích třpytivých, kteří jsou hlavním motivem šperků, které vyrábí Kamila Písaříková pod značkou DEERS. A věřím, že Vy už jste o „DEERS“ určitě slyšeli…:)

Deers_privesek_s_mini_jelenem_550korun (1)

…možná i díky blogu Cool Brno Blog, protože právě zde jsme Vám šperky s jelínky už dávno představily – pokud chcete zabrousit do historie, přečtěte si víc – ZDE.

Zkrátka, šperky s jelínky se těší obrovské oblibě, řekla bych, že čím dál větší. Staly se dokonce už i jakýmsi fenoménem – kdo nemá ve své šperkovničce ještě žádného paroháčka, skoro jako by nebyl:) S nadsázkou řečeno, samozřejmě, ale chci tím jen poukázat na to, jak jsou šperky DEERS obrovsky populární. A já se vůbec nedivím – jsou roztomilí, propracovaní do posledního detailu, třpytiví, barevně sladění, k výběru z tolika možných stylů a designů…navíc, svého jelínka můžete nosit coby přívěsek na krku, nebo coby působivou brož…

Deers_jeleni_privesek_580korun (2)

Deers_velka_broz_na_kvetine_690korun (1)

 

…velké oblibě se těší také náramky

Deers_naramek_650korun (2)

…k dostání jsou ovšem i velmi efektní náhrdelníky, které dokonale podtrhnou celkovou Vaši image:

Deers_luxusn°_nahrdelnik_1500korun (4)

Zkrátka, jelínků si domů můžete pořídit komplet celé stádečko a já věřím, že se Vám bude postupem času taky „množit“ a rozšiřovat, stejně, jako mně:)

Navíc – Kamila neustále představuje nerjůznější novinky, nové produkty, na kterých jelínky najdete a samozřejmě také nové kolekce, které se barvevně a stylově vážou k danému ročnímu období.

Deers_nahrdelnik_790korun (6)

Vy si nyní můžete na eshopu značky objednat parohaté krasavce z podzimní kolekce! A jaká je?
Česká značka Deers představuje svoji novou kolekci s názvem Deers GEOMETRY.

Nejnovější kolekci DEERS dominují odstíny béžové s odlesky zlatých prvků, antracitové, fialové a tmavě modré. Jelínkům dominuje minimalistický design s odkazem na geometrické prvky 70tých let, které jsou letos v kurzu. Kolekce je doplněna kousky zahalenými do jemné krajky ve tvaru podzimního listí.

 

Deers_velka_jeleni_broz_670korun (2)

„Pro aktuální kolekci jsem vybírala přírodní odstíny, které mne na podzim baví a navzájem spolu hezky kontrastují“, uvádí designérka Kamila Písaříková. Motivy zdobení nesou jednoduché linie, které jsou jasně čitelné a dávají vyniknout dnes již kultovnímu tvaru jelínka“.

Deers_velka_broz_670korun (3)

Prohlédněte si krásné jelínky DEERS z podzimní kolekce v bohaté fotogalerii:)

Oficiální web značky DEERS: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY
DEERS na Facebooku: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / FACEBOOK
DEERS – e-shop: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / ESHOP
Zákaznice zde najdou každý týden nové šperky z kolekcí, úplné novinky a luxusní exkluzivity, které existují pouze v jednom kuse.