Jak donutit chlapa vařit? S kuchařkou pro supertátu snadno!

Musím Vám napsat o jedné fakt dokonalé knize, která se mi dostala do rukou. Jedná se o kuchařku, ovšem, nejen tak ledajakou! Je to totiž Kuchařka pro supertátu!!!

Photo 13.09.15 14 37 12
Mám ráda zajímavé a originální věci, které se v něčem vymykají obvyklému a často i dost nudnému standardu. A jakoukoliv inovaci dokážu vždy patřičně ocenit:) A právě taková – nezvyklá, vtipná, originální a zábavná je i Kuchařka pro supertátu, kterou jsem pořídila svému manželovi, jakožto naprostému „kuchařskému analfabetovi“:) No, realita je ale taková, že si v ní teda mnohem víc čtu já, protože je prostě tak dobrá a hezky zpracovaná, že mě zkrátka baví:)

Víte, abych věci uvedla na pravou míru: u nás doma je teritorium „kuchyně“ zásadně mým působištěm a manžel se mu víceméně vyhýbá. Je to totiž ten druh chlapa, pro kterého je vaření velice obtížnou, nebezpečnou a často i život ohrožující činností, které je třeba se vyvarovat.:) Což by mi až tak nevadilo, já vařím ráda, ale, jsou situace, kdy by mi ta chlapská ruka v kuchyni, která by mě PLNOHODNOTNĚ zastala, zkrátka bodla:)

Proto, když jsem v knihkupectví narazila na Kuchařku pro supertátu, která lákala nejen názvem, ale i zajímavým přebalem, neváhala jsem a hned jsem ji omrkla! A bylo jasno, přesně toto je to, co by se manžílkovi mohlo hodit!
Kuchařku napsal Ondřej Holínka, sám táta, takže se jedná o naprosto důvěryhodné informace. Nádherné fotky pak pořídil fotograf David Turecký/Groveproductions – a můžu Vám říct, fakt se Vám budou při listování rovnou sbíhat sliny:)

Kniha je napsaná formou deníku a je plná vtipných názvů, postupů a krásných fotek.

Photo 13.09.15 14 38 31

Všechny recepty jsou opravdu velmi srozumitelně popsané, nechybí samozřejmě množství potřebných surovin a doba přípravy. A to pozor – rozhodně nečekejte žádné nudné recepty typu „buřtguláš“, které většina chlapů zvládá levou zadní! Naopak – v knize je tolik inovativních dobrot, které k ochutnání lákají už jen svým názvem:)

Photo 13.09.15 14 37 30Photo 13.09.15 14 37 38
Recepty, které knížka obsahuje, se také vážou k různým situací, kdy si chlap prostě potřebuje uvařit něco dobrého na zub, nebo kdy musí nasytit své hladové dětičky, v matčině nepřítomnosti:)

Photo 13.09.15 14 37 53
Takže holky, až budete zase tápat, co pořídit svým drahým polovičkám k narozkám, svátku, výročí, Ježíškovi, nebo jen tak, pro radost, zkuste tuto knihu, myslím, že s ní určitě potěšíte (a když ne JEHO, tak sebe určitě:).

Knížka Kuchařka pro supertátu je k dostání v běžných knihkupectvích:)