Inspirace – tipy na dárky z optiky Fénix v Kroměříži

Vánoce tu budou už brzy – věřím, že oceníte inspiraci na vhodné a originální dárky pro vaše blízké! Dárek, kterým určitě nikdy chybu neuděláte, je poukaz na výběr zboží, nebo služeb. A právě dárkové poukazy nabízí i optika Fénix v Kroměříži! Obdarovaný poukazy může využít buď na zakoupení brýlí, nebo i na profesionální vyšetření zraku. Zkrátka, takový dárek se zaručeně bude hodit! Mimochodem, dárkové poukazy koupíte v optice Fénix se slevou 10%, cena poukazu zůstane ovšem nezměněná. 
Dále v optice Fénix nyní probíhá akce na dioptrické obruby – při zakoupení dvou obrub platíte za druhou jen 50% z ceny. :) V optice Fénix jsem vám opět vyfotila i pár krásných brýlí pro inspiraci – mrkněte v článku!

Sama mám nejraději coby dárky právě zmiňované poukazy. Často je těžké se lidem trefit do vkusu, navíc když si nejste pořádně jistí, co by dotyčnému mohlo udělat opravdu radost… Proto, když darujete poukaz, chybu neuděláte!

Moc fajn je i věnovat poukaz, kdy se obdarovaný může rozhodnout, zda si vybere určitou věc, nebo službu – navíc třeba i takovou, která mu pomůže vyřešit nějaké obtíže, nebo zdravotní problém!

Tip na dárek, kterým chybu zaručeně neuděláte, je poukaz do optiky Fénix v Kroměříži!
O této optice vám tu často píšu – je tu nesmírně široký sortiment brýlí – slunečních, dioptrických, pro sportovce – mimo to, nabízí zde i kvalitní služby v ohledu profesionálního měření zraku.

Můžete si tu nechat zkontrolovat, zda je váš zrak v pořádku, zda nepotřebujete brýle, či změnit počet dioptrií na brýlích stávajících.
Skvělé je zde také vyšetření na unikátním přístroji Right Eye, který kontroluje vzájemnou spolupráci obou očí. Ta je zcela klíčová pro schopnost učit se, rozumět textu apod. Doporučuji nechat takto vyšetři také děti – zvláště, pokud mají problémy s učením ve škole.

Dárkové poukazy nabízí v optice Fénix v různé hodnotě, s volným využitím – buď na zakoupení brýlí, nebo na služby v optice.

POZOR – na dárkové poukazy nyní platí v optice Fénix sleva 10% – ovšem hodnota poukazu se nemění!
Využijte toho, poukaz do optiky je rozhodně dárkem, kterým potěšíte – partnera, rodiče, prarodiče…

Musím vám pak napsat i o další akci, která v optice Fénix aktuálně probíhá! Při zakoupení dvou kusů obrub na brýle dioptrické platíte u druhého, levnějšího modelu jen 50% z ceny.

 

Tuto akci můžete využít třeba i v rámci rodiny, nebo s kamarádkou!

Dárkem pak mohou být i krásné brýle – v optice Fénix je skvělý výběr.
Několik kusů brýlí od různých značek jsem vám opět vyfotila pro inspiraci – brýle si můžete prohlédnout v tomto článku.

Poukaz do optiky je dárek, který se hodí! Po domluvě je možné nechat si poukaz zaslat i poštou domů, případně i v elektronické podobě.

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram