HAIR SPA – novinka v Brně

Měla jsem tu možnost nedávno vyzkoušet v Brně úplnou novinku – a to wellness pro vlasy. Říkáte si asi, co to je za výmysl… No, já si to na poprvé říkala taky, ale po vyzkoušení jsem byla přesvědčená, že na tom něco je!

image

Moje kudrnaté, suché, nepoddajné vlasy dostaly nový náboj! Navíc jsem se dozvěděla plno zajímavých rad a tipů, co se vlasů a vlasové pokožky týče.

Kadeřnice Andrea je řekla bych, profík v oboru. Dokonce mi přesně podlé mého typu vlasové pokožky řekla, že mám nějaké konkrétní zdravotní potíže a trefila se přímo do černého. Tak, jako akupresurní body na plošce nohy, máte totiž i body na hlavě.

Ale teď už dál k samotné proceduře. Podstoupila jsem převratnou novinku v regeneraci – RESTRUCTURE, což znamená extrémně silnou regeneraci a rekonstrukci všech částí poškozených vlasů, obnovení pružnosti, síly, lesku a ovladatelnosti vlasů. Výsledek byl naprosto perfektní. Měkké, leské, pružné vlasy s krásnými kudrlinkami:)

image

V kadeřnictví Hair atelier & spa DIAMONDS používají vlasovou kosmetiku a péči od italské firmy FRAMESI. Program MORPHOSIS HAIR SPA od Framesi je jedinečný v tom, že umí řešit obtíže, jako je padání a řídnutí vlasů, slabé, poškozené, mdlé vlasy bez života, obtíže s vlasovou pokožkou, lupy apod.

Projekt Hair Spa znamená hloubkové čištění a peeling, regenerační a bahenní masky, masáž a akupresuru.

Sami se můžete rozhodnout, jaké “rozmazlování“ si dopřejete.

Při ošetření zde používají produkty Morphosis. Morphosis je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní složkou výtažky z přírodního bohatství středomoří.

Vlasové lázeňské procedury:

Určitě doporučuji vyzkoušet! Hlavně těm, kdo řeší problémy s vlasy, ať už jsou to slabé vlasy, silně poškozené od odbarvování nebo padání vlasů.

Součástí salónu je i kosmetika:

Moc milá paní kosmetička Vás přivítá ve svém útulném salónku, kde se budete cítit zkrátka parádně uvolněně.

image

Kosmetička Monika, která ve svém oboru pracuje už 15 let si vybrala značku Payot, je to kosmetika na kterou sází. Tak, jako většina kosmetiček i ona se během své praxe setkala či pracovala s řadou různých značek a bylo jen otázkou času se dostat k práci s těmi nejlepšími značkami na našem trhu.

image

Tato kosmetika předběhla o několik generací současné trendy v lázeňství založené na medicíně.

Monika se snaží pomáhat či diagnostikovat a odstraňovat i různé příčiny negativních projevů dnešní doby např. stres, špatná životospráva a další.

kosmetika1

Součástí kosmetické péče o zákazníka je i poradenství.

Velmi sympatická je mi filozofie celého salónu, kde chtějí, aby jste měla opravdu zdravou pleť i vlasy!

Salon HAIR ATELIER AND SPA DIAMONDS najdete na ulici Bohunická 55, Brno – Heršpice 619 00

WEB HAIR SPA:  HAIR ATELIER AND SPA DIAMONDS

WEB KOSMETIKA: KOSMETIKA MEDŘICKÁ