FLOWER POWER

Konečně je jaro!!! Nevíme, jak vy, ale my máme potřebu se v tomto ročním období obklopovat vším, co je zelené, kvetoucí, čerstvé, voňavé a plné života. A nebo tím, co alespoň tak VYPADÁ :)

Abychom byly konkrétní – obě milujeme kytky, ale hlavně já jsem coby pěstitel velmi často selhala :) Zkrátka kytky u mě doma – teda hlavně ty v květináči – se vždy s trochou štěstí dožily příštího měsíce. Což je teda nic moc. A když už jsem vyhazovala asi 50. drahou palmu, bonsai, fikus…došla mi trpělivost. Proto jsem začala hledat alternativní řešení, které dostalo název „umělé květiny“.

Ono když se řekne „umělá kytka“, dost lidí si stále vybaví nepřirozeně zbarvenou, často zaprášenou kreaturu v květináči, někde v kanceláři, která nemá ze své reálné předlohy – řekněme ani prd:)

Chceme vám ale ukázat, že umělé kytky se dnes dají sehnat nádherné a absolutně bez rozeznání od těch pravých. Mrkněte do naší fotogalerie, třeba vás bude inspirovat.

V Brně koupíte překrásné umělé kytky v Sohu v obchodě Accessories, kde si určitě vyberete. Občas se dají sehnat i povedené kousky v Hornbachu, nebo v běžných květinářstvích.  Možná vás jen trochu odradí cena, která je u umělých květin opravdu trochu vyšší. Je to ale investice, která je trvalá, nikdy vám nezvadne a neuschne. A navíc – stačí sledovat outlety a výprodeje ;)