Dopřejte péči Vašim nožkám! Zaslouží si to:)

Holky, věnujete dostatečnou péči Vašim nožkám? Obzvlášť teď, v létě, když jsou vidět?:)

Myslím, že jsou to právě chodidla, která spousta z nás, milé dámy, moc neřeší… Proč? Protože prostě – většinou „nejsou vidět“. Není to jako s obličejem, kterému věnujeme maximální péči, nebo s rukama, které o nás taky prozradí leccos. Doufáme, že nohy, respektive nehty na nohou, stačí ostříhat, nasadit ponožky a je klid:) Ovšem, to je velká chyba!

A to nemyslím pouze v souvislosti s letním obdobím, kdy své nožky vystavujeme na odiv. Jasně – neupravené nohy v páskových sandálcích, to není žádná velká krása a rozhodně to není nic, s čím bychom se mohly chlubit (či dokonce veřejně vystavovat:). Ale neupravené nohy, které nedostávají pravidelnou (a občasně také ODBORNOU) péči, vyloženě trpí. Kůže rohovatí, nehty zarůstají, vytváří se mozoly, otlaky… Znáte? Ja myslím, že ano…ale pssst:)))

Domácí péči, tu, myslím, zvádnete všechny hravě, protože na tom nic není – stačí pár potřebných „nástrojů“, péče a trocha času. O té odborné – pedikúře – Vám tu dnes chci napsat, protože spousta z Vás má vůči ní předsudky, či dokonce, strach!

Já si pedikúru dopřávám pravidelně několikrát do roka – a to zejména právě v letních měsících, protože chci, aby moje nožky vypadaly v otevřených botkách co nejlépe. A kam chodím? Do svého oblíbeného kadeřnického salonu Jacob & The Stylers! Kromě kadeřnických služeb se tady totiž můžete objednat na manikúru, nebo pedikúru.

pedikura

A právě pediúra je tu fakt skvělá! Mám pro Vás dnes malé ohlédnutí za moji poslední návštěvou. Jak to celé probíhá? Rozhodně – není se čeho bát, naopak, očekávejte velký relax, odpočinek a skvělý servis:)

Pedikúra v salonu Jacob & The Stylers je skvělá a věřte, že si při ní zároveň moc odpočinete. Slečna Petra Vyklická, která se Vám tu o nožky postará, je šikovná a umí si poradit.

Photo 07.08.15 10 02 47

Na úvod celého příjemného procesu si vyberete barvu laku, kterým chcete na závěr nehty nalakovat. Zároveň sdělíte, zda máte nějaké problémy s nehty, otlaky, nebo jiné potíže. Slečna Petra Vám pak odstraní zbytky odumřelé kůže, zkrátí a upraví nehty (na požadovanou délku). Čeká Vás i moc příjemný peeling.

Photo 07.08.15 10 37 21

Poté se nehty nalakují – v salonu Jacob & The Stylers pracují výhradně s laky OPI, které jsou špičkově kvalitní.

Photo 07.08.15 10 56 49

Photo 07.08.15 11 01 13

Následuje moc příjemná masáž, kterou jsem si opravdu užila:) Vůbec, celá pedikúra je vlastně úžasný relax. Čas, kde se Vám pedikérka stará o nožky můžete využít k odpočinku, nebo jako já – k práci a psaní tohoto článku:) V salonu je Vám k dispozici wifi, objednat si můžete i občerstvení – kávu, nebo jakýkoliv nápoj z vedlejší kavárny Fratelli.

Photo 07.08.15 10 16 20

Takže – nebojte se svěřit své nohy do péče odborníků, alespoň jednou za čas!

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/web
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/facebook