Doporučuji – sladké dobroty od brněnské Sweets by Anett!

Dnes mám pro vás článek plný sladké inspirace. :) Často mi od vás totiž chodí dotazy, kde si objednat v Brně narozeninový dort, nebo rovnou celý sweet bar – třeba na oslavu, nebo svatbu. Chci vám dát svůj tip – zkuste dobroty od Sweets by Anett! Věřím, že bude naprosto nadšení. Aneta rozhodně umí – a co je to hlavní, sladkosti od ní jsou…vynikající!

Řeknu vám, takový krásný dort, který navíc dokonale chutná, no…naprosto skvělá věc! I když se sama sladkému víceméně vyhýbám, tak jednou za čas, třeba právě na narozeninové oslavě, se na dort a další sladké dobroty vyloženě těším. :)

Dorty a sladké speciality si nepeču sama, ale raději vše vždy svěřím do rukou odborníků – přece jen, v mém případě je možné, že by výsledek nebyl 100% skvělý. :)

A od koho v Brně si dort, nebo rovnou celý sweet bar, objednat? 
Měla jsem možnost poznat to, co umí šikovná Aneta Braunová, která má vlastní značku Sweets by Anett – a věřte, Aneta má se sladkým pečením opravdu dlouholeté zkušenosti.

Tradice sladkého pečení totiž v Anetině rodině sahá až k její babičce, která vybudovala rodinnou firmu pečící jemné pečivo – firma se jmenovala Novojan. A v rodinné tradici pokračovaly pak obě dcery a navázala také vnučka – Aneta, která v dodnes fungujícím podniku využila prostory a sama se věnuje cukrářství. Novojan vyrábí výborné svatební koláčky, veškeré jemné pečivo, ale i klasické zákusky a krémové malé cukroví. Aneta se pod svou značkou Sweets by Anett zaměřuje na dorty, ale i další sladkosti – peče třeba makronky, výborné tartaletky, nebo oblíbená „cake pops“ – tedy „dortová lízátka“.

Aneta umí všemu, co vytváří, vdechnout dokonalý a jedinečný vzhled – a je samozřejmě na vaší volbě, jak si přejete, aby váš vysněný dort vypadal. Aneta peče dětské dortíky, ale i dorty pro muže, ženy a samozřejmě také – svatební dorty.

Právě pro svatby si od Anety můžete nechat navrhnout a následně vytvořit celý sladký bar – což je poslední dobou stále více oblíbené. Na sladkém baru kromě dortu nechybí i menší dezerty, třeba právě cake pops, makronky, kelímky s pěnou a ovocem…

Co je důležité, Aneta pracuje výhradně s těmi nejlepšími a nejvíc kvalitními surovanami. Složení a náplně jsou opět na vaší volbě, je možné nechat si vytvořit třeba i nízkosacharidový dort, nebo oblíbený cheesecake…

Zkrátka, za mě jsou dobroty od Sweets by Anett sladká dokonalost, určitě budete nadšení! ;)

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie… :)

Víc informací, kontakty a možnost objednávek najdete na webu, viz odkaz níže.

ODKAZ: SWEETS BY ANETT / web
ODKAZ: SWEETS BY ANETT / facebook