Dětská móda LEGO wear ve Freeportu!

Při události oslavy 12. narozenin jsem navštívila Freeport Fashion Outlet, kde se konala akce Late night shopping. Při mé obchůzce všech obchodů jsem narazila na jeden obchod, o kterém Vám musím napsat. Teď potěším hlavně maminky a tatínky, protože budu psát o obchodě s nejen dětskou módou. Všichni známe LEGO, ten kdo ne, jako by neexistoval… No a LEGO má i svoji módu, neboli LEGO wear. Nově tento obchod najdete právě ve Freeportu. Jde o vysoce kvalitní, funkční a pohodlné oblečení pro kluky a holky ve věku od 2 měsíců do 12 let.

Já z něj byla nadšená. Tolik krásného a kvalitního zboží pro Vaše děti jen tak někde neuvidíte. LEGO je známé svou hravostí a barevností a ta se promítá i v kolekcích LEGO wear.

image

Například teď můžete vybírat z pestrobarevných zimních bund, kalhot, teplých mikin, zateplených kombinéz, softshellových bund, triček, tepláků. Vše je sladěno do podobných barev. U kluků hraje prim modro-zelená a u holčiček samozřejmě růžová.

image image

Mě osobně nadchly bundy a kalhoty na lyžování. Skvělý design a materiál, v těchto barvách své dítko na svahu rozhodně nepřehlédnete. K doladění zimní výbavy jsou k mání čepice, rukavice, nákrčníky ve stejných vzorech a barvách, jako oblečení. Outletové ceny jsou o 30- 50% levnější. Takže není problém nakoupit celou zimní výbavu a nebudete si trhat vlasy.

image image image image

Ovšem v obchodě nepořídíte jen oblečení, ale i další LEGO vychytávky, jako jsou oblíbené úložné boxy ve tvaru kostky nebo hlavy panáčka Lego, do které si Vaše děti mohou schovávat hračky. Jsou oblíbeným designovým kouskem v dětském pokojíčku.

image

Dále tu najdete i aktovky do školy, hračky nebo povlečení. Všechny děti chtějí být in a mají rádi LEGO a věřím, že cokoliv v tomto obchodě pořídíte, tak jim uděláte velkou radost. Protože mít třeba Mistra Yodu na tričku, to je přece hustý, mami a tati!

image

 

Odkaz: FREEPORT/WEB
Odkaz: FREEPORT/Facebook