Design: Vienna Light Point!

Dnes mám pro vás další, designovou inspiraci – v rámci mé rubriky DESIGN!  Zaměřím se na nedílnou součást každého interiéru, která je nejen podstatnou, funkční věcí, ale zároveň jedinečným doplňkem, který může každý prostor nesmírně oživit. Téma totiž zní: osvětlení! Ráda bych vám totiž představila obchod a showroom VIENNA LIGHT POINT, který je vůbec největší brněnskou prodejnou svítidel. 

Design interiérů je téma, které mě osobně nesmírně baví a zajímá. Navíc, aktuálně zařizuji nový byt a tak jsem v obchodech s nábytkem a doplňky skoro „jako doma“. :) A hledám právě i krásná, designová svítidla.

Zaujala mě ta v obchodě a showroomu Vienna Light Point, o kterém bych vám dnes ráda napsala. Věřím, že pokud také řešíte osvětlení, mohl by vás můj článek a reportáž inspirovat. V tomto obchodě je totiž opravdu neskutečně pestrá a bohatá nabídka – Vienna Light Point je největší brněnskou prodejnou a showroomem s osvětlením.

Na ploše více než 500 m2 tu nabízí osvětlení jak pro domácí interiéry, tak i pro komerční a veřejné prostory.

Vienna Light Point nabízí celou řadu opravdu úžasných, designových kousků svítidel, které se mohou stát dominantním prvkem vašeho interiéru. Všechna svítidla tu jsou v LED technologiích.

Za zmínku stojí rozhodně svítidla od značek Dalen a Zuma Line – právě tyto brandy má Vienna Light Point ve výhradním zastoupení.

Například svítidlo Zuma Line Vista je skutečný designovým skvostem. Je vyrobené z kvalitního kovu a skla se zvláštní povrchovou úpravou, která vytváří krásné optické efekty. Právě takové svítidlo se určitě stane jedinečným doplňkem vašeho interiéru.

Nádherné je také svítidlo Zuma Line Rain – design svítidla imituje stékající kapky deště po skleněném stínidle svítidla. Svítidlo opět vytváří krásné optické efekty.

Zaujalo mě také svítidlo Zuma Line Antenne – jedná se o designovou, na první pohled výjimečnou, stojací lampu. Je skvělým doplňkem do moderních interiérů, černozlaté provedení působí luxusně – navíc, zlatá vnitřní barva opět umocňuje celkový optický efekt svítidla.

Výborný je v tomto showroomu také přístup k zákazníkům – budou se vám tu ochotně věnovat, stráví s vámi čas, kdy vám pomohou najít ideální svítidlo pro váš prostor – ať už se jedná o bytový interiér, exteriér, nebo komerční prostory. Milou pozorostí je, že při návštěvě vám tu nabídnou kávu a dokonce také, vídeňský sacher dort. :)

A pozor – pokud si opravdu nejste jistí, které osvětlení vybrat, prodejci s vámi rádi kamkoliv zajedou, rádi vám poradí.

I já jsem se při své návštěvě přesvědčila, že ve Vienna Light Point osvětlením opravdu žijí. :) A je vidět, že tu každého práce skutečně baví. Zkrátka, budou se vám ochotně věnovat a pomohou vám vybrat, najít – takové svítidlo, které se do vašeho prostoru bude dokonale hodit.

 

Vienna Light Point najdete na Vídeňské 101/119.

ODKAZ: VIENNA LIGHT POINT / web
ODKAZ: VIENNA LIGHT POINT / facebook