Design: návrhy a realizace interiérů od Mula Design!

Po delší době tu je článek v mé rubrice „Design“, která je v první řadě o inspiraci – třeba pro váš vlastní interiér! Dnes bych vám ráda představila jedno interiérové studio – jmenuje se MULA DESIGN, sídlí kousek od Brna, v Židlochovicích a stojí za vydařenými realizacemi. Třeba osloví i vás… :)

Návrhy a realizace interiérů, to je něco pro mě! Strašně ráda se v tomto směru inspiruji a baví mě sledovat i trendy a zajímavé realizace.
V minulosti jsem už díky častému stěhování řešila design několika interiérů a vždy to pro mě byla jedinečná zkušenost – ovšem, kterou jsem nikdy „neřešila“ sama, ale zadávala jsem požadavky interiérovému studiu. Přece jenom, i když mě samotnou design zajímá, nejsem v tomto ohledu  odborníkem… Proto i za sebe doporučuji svěřit celý „proces“ ověřenému interiérovému studiu, které se o vše postará – vytvoří grafické návrhy a následně vše zrealizuje.

Aktuálně i já sama bytový design řeším, zařizujeme byt a inspiraci hledám opravdu všude – a poohlížím se právě i po interiérových studiích.

Nedávno jsem narazila na jedno studio, které mě opravdu zaujalo – jmenuje se MULA DESIGN a sídlí v Židlochovicích. Myslím, že má rozhodně co nabídnout – prohlížela jsem si návrhy a už uskutečněné realizace a přesně toto je něco, co mně osobně se líbí. 

Stylově čisté, útulné, hřejivé, fuknční, praktické – alespoň tak na mě jejich návrhy působí. Co se designu týká, mám sama ráda moderní styl, ale je pro mě zásadní zachovat v interiéru ono zmiňované teplo domova. Zároveň, je pro mě důležité, aby vše bylo praktické – mám dvě malé děti a dva pejsky, proto si na nějaké výstřednosti a nepraktické kousky opravdu moc nepotrpím… :) Zkrátka, důležité je pro mě vytvořit DOMOV a ne „jenom bydlení“.

Studio Mula Design vytváří interiéry od A do Z – od zpracování grafických návrhů, až po hotové realizace. Navrhnou vám nábytek na míru, mají kontakty na řemeslníky, orientují se v nabídce obchodů.
Co je mi v jejich případě právě sympatické, tak návhry nepostrádají vtip, jsou zároveň praktické, designově vyladěné, stylové a líbivé.
Úžasné jsou třeba dětské pokojíčky – ty se mi v podání MULA DESIGN líbí moc.

Je mi blízký i stylově čistý, jednoduchý design, s barevnými prvky, které interiér oživí. Celkově na mě realizace od Mula Design zkrátka působí útulně, příjemně, teple. A to jsou pro mě ty zásadní dojmy, které musím ze svého domova vnímat. A co vy? Třeba vás něco takového osloví a inspiruje… ;)

Na další fotky realizací v podání MULA DESIGN mrkněte i do fotogalerie. :)

ODKAZ: MULA DESIGN / web
ODKAZ: MULA DESIGN / facebook
ODKAZ: MULA DESIGN / blog