CHIC party ve studiu ELISHA

Dnes Vám ukážeme, jak vypadá taková „CHIC party“ u naší oblíbené návrhářky Elišky Tomkové ve studiu Elisha Mode. Konala se v jejím brněnském showroomu na Minské ulici, kde představila i novou kolekci.

Zároveň si návštěvnice mohly prohlédnout a koupit modely z letní kolekce za lepší ceny. Podle nás je tato akce výborná, protože můžete všechny modely na vlastní oči vidět, můžete si je i osahat a vyzkoušet. Pokud Vám určený model uplně nesedí, není problém ho poupravit přesně podle Vaší postavy. Od toho je paní Eliška návrhářka a dává si záležet na tom, aby každému model padl jako ulitý.

IMG_3369 IMG_3389 IMG_3377

Součástí párty byla módní přehlídka nové kolekce. V nové kolekci jsme mohly vidět už i podzimní outfity, nové materiály a střihy. Vše se zdálo být hodně vzdušné, šité tak, aby se majitelka daného outfitu cítila opravdu dobře a pohodlně. Nechyběly oblíbené transparentní vršky a námořnický styl.

IMG_3448 IMG_3445 IMG_3428IMG_3400

Protože je paní Eliška i skvělá hostitelka, tak nezapomněla na výborné občerstvení pro své hosty! Pochutnat si tak mohli na sladkých dobrotách. Součástí byla i ochutnávka vín z vinařství Vajbar Rakvice.

IMG_3320 IMG_3344 IMG_3355

Akce se velmi vyvedla, všichni se výborně bavili a těšíme se na další párty v tomto duchu, o které Vás budeme určitě informovat!

Podívejte se do naší fotogalerie na více fotek z akce!

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB

ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK