Brýle – dokonalý módní doplněk!

Brýle – ať dioptrické, nebo sluneční, už dávno nepatří pouze k „nutnostem“, které plní svůj účel. Naopak – jsou to právě brýle, které mohou být naprosto perfektním módním doplňkem! Stačí jen vybrat to, co Vám sluší – brýle zkrátka skvěle podtrhnou Vás osobitý styl.

Já sama brýle miluji! Dioptrické zatím nepotřebuji, ale sluneční nosím v podstatě pořád, kdykoliv jsem venku. Mám jich doma spoustu – různé tvary, barvy obrouček i skel. Nosím je dle nálady a samozřejmě také podle svého outfitu. Brýle považuji za jedinečný módní doplněk, který nejen, že chrání Vaše oči, ale také výborně vypadá.

Photo 02.05.16 9 28 59

I díky tvaru a stylu brýlí můžete skvěle doladit Váš look – já momentálně vyhledávám více nápadné, až extravagantní tvary obrouček. Moc se mi líbí brýle v duchu retro stylu – jsou opět v módě! Nebojím se také barevných skel, nebo obrouček – můžete je skvěle kombinovat k barvám Vašeho obleční.

Najít ovšem hezké a také kvalitní brýle častokrát není jen tak. U brýlí je samozřejmě důležitý nejen jejich vzhled, ale také kvalita – jedná se přece o ochranu toho nejcennějšího, co máte – Vašich očí. Rozhodně je tedy dobré kupovat brýle u osvědčených značek a prodejců – a na jeden takový Vám dnes chci dát tip.

Nedávno jsem narazila na zajímavé webové stránky a eshop – www.misteroptic.cz, kde najdete opravdu velmi širokou nabídku dioptrických i slunečních brýlí od mnoha kvalitních a zvučných značek, jakými jsou Vogue, Polaroid, RayBan, D&G, Oakley, Nike…

bryle

Velkou výhodou tohoto eshopu jsou opravdu velmi nízké ceny – oproti kamenným obchodům tu koupíte brýle až o 70% levněji.  Všechny brýle jsou navíc skladem, doprava je zdarma.
V případě dioptrických brýlí zde přijímají také recepty od lékaře.

Co je důležité – pokud Vám brýle nesedí, můžete je do 30ti dnů vrátit bez udání důvodů – vrátí Vám peníze. Což je rozhodně super přístup – který ne ve všech obchodech bohužel platí.

Brýlí je tu opravdu velký výběr – nespočet tvarů, typů – od elegantních, až po vyloženě sportovní brýle, vhodné třeba na kolo. Nabídka je jak dámská, pánská, tak i dětská – a to i co se týká dioptrických brýlí.

Já si tu vybrala černé brýle značky RayBan, s kulatými obroučkami a jsem opravdu moc spokojená!

Photo 02.05.16 9 32 29

Photo 02.05.16 9 49 16

Kromě brýlí si zde můžete pořídit i kontaktní čočky a potřebné příslušenství.

Zkrátka, na těchto stránkách najdete opravdu velmi kvalitní a cenově dostupné brýle v široké nabídce. Věřím, že si vyberete a budete určitě stejně spokojení, jako já:)

ODKAZ: MISTER OPTIC/web, eshop
ODKAZ: MISTER OPTIC/facebook