Brněnský hotel Fontána má co nabídnout!

Pokud jste z Brna a okolí věřím, že hotel Fontána budete dobře znát – případně, název vám bude minimálně povědomý. Ano, máte pravdu, že tento hotel je v Kníničkách u Brna už hezkou řadu let… Ale asi jen málokdo z vás ví, že právě tento hotel má v současné době skutečně co nabídnout! Prostory hotelu totiž prochází poměrně rozsáhlou rekonstrukcí, zásadní proměny se již dotkly interiérů hotelu a zejména pokojů! Pokoje jsou zde opravdu nádherné! Zajímavostí pak také je, že přímo v hotelu se nově nachází i beauty salon určený široké veřejnosti. Tento salon se zaměřuje na exkluzivní a velmi účinná přístrojová ošetření těla, můžete se tu nechat také nalíčit, nebo učesat. Zkrátka – hotel Fontána si opět zaslouží, aby se o něm širší veřejnost dozvěděla víc! Mrkněte proto na můj článek – i se spoustou fotek…

Právě v hotelu Fontána jsem se byla sama nedávno podívat a upřímně, byla jsem velmi překvapená, jakou podobu hotel aktuálně má. Vnitřní prostory prochází rozsáhlou rekonstrukcí a věřte, vypadá to zde na mnoha místech tak nádherně!

Zejména pokoje pro hosty jsou úžasné! Design jednotlivých pokojů se často v mnohém liší – v typech postelí, tapetách i drobných dekoracích. Ale pokoje, které jsem měla možnost vidět, byly doslova pohádkové!

Ono už samotné umístění tohoto hotelu je velmi atraktivní. Hotel Fontána – jak asi dobře víte – se nachází v Kníničkách, jen malý kousek od břehů Brněnské přehrady. Právě vodní plochu přehrady můžete pozorovat z pokojů – budete se tu cítit téměř jako na dovolené u moře. :)
Krásná příroda hotel obklopuje ze všech stran, k prostorám hotelu patří i rozsáhlý venkovní areál, vládne tu naprostý klid a pohoda.

I pro výše uvedená pozitiva je hotel Fontána naprosto ideálním místem pro pořádání nejrůznějších uzavřených eventů a akcí, a to zejména svateb. Právě z hlediska svateb je hotel Fontána často vyhledávaný, nabízí totiž hostům naprostý komfort ve všech ohledech a samozřejmě i ubytování, nyní v nádherně zrekonstruovaných pokojích.

Novomanželé tu ocení i kouzelné a velmi prostorné novomanželské apartmá, jehož součástí je mimo jiné i vana!

Co se svateb týká, zajistí a zrealizují vám je zde na klíč, včetně caterignu. Pro obřad můžete využít zahradu a venkovní prostory obecně, právě zde je možné pořádat i venkovní část hostiny.

Vnitřní prostory hotelu jsou pro svatby i jiné akce rovněž perfektní, je tu několik sálů různých velikostí. Postarají se zde samozřejmě i o výzdobu, květiny, zajištění dortu – a mimo to, nespornou výhodnou je i vybavenost pro přípravu nevěst!

V prostorách hotelu se nově totiž nachází i velmi příjemný beauty salon s krásným designem. Právě zde se mohou nevěsty připravit na svatbu – zdejší šikovná a zkušená vizážistka je nalíčí, kadeřnice učeše. Je to velký komfort, který nevěsty v den svatby jistě ocení – nemusí nikam jezdit a přípravu si užijí přímo v místě konání.

Právě salon Fontána Beauty stojí také za představení, které nyní zmíním v pár větách – salonu se zde budu totiž věnovat podrobněji v následujících článcích.

Salon je určený i široké veřejnosti a jeho hlavním zaměřením jsou vysoce účinná přístrojová ošetření – disponují zde několika velmi kvalitními přístroji pro ošetření těla. Právě tyto přístroje jsou opravdovými exkluzivitami, v Brně je na mnoha místech určitě nenajdete.

Mimochodem, přístroj Beautylizer pro tvarování těla mají jako vůbec jediní v Brně i na celé Moravě právě zde!

Přístroje, se kterými v salonu Fontána Beauty pracují, jsou určeny zejména pro eliminaci celulitidy, zpevnění pokožky, posílení pánevního dna, posílení a zpevnění svalů… Některé z těchto přístrojů už znám a umí až zázraky!

V salonu vás budou hýčkat, pomohou vám dostat se do formy, postarají se tu i o vaši pleť – můžete si zde dopřát i velmi příjemnou obličejovou masáž válečky „guasha“.

Troufám si tvrdit, že takto komplexní nabídku přístrojových ošetření, včetně služeb vizážistky, kadeřnice…v Brně jinde nenajdete!

Salon vám každopádně představím víc už brzy.
Je fajn, abyste o hotelu Fontána věděli – je to skvělé místo pro nejrůznější uzavřené oslavy, akce, večírky! A vypadá to zde teď nádherně!

Hotel Fontána najdete na adrese Kníničky 814.

ODKAZ: HOTEL FONTÁNA / web – hotel, beauty salon
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / facebook
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / instagram