Beauty review: Miracle Cosmetic

Mám pro Vás další kosmetickou recenzi, ve které Vám tentokrát představím tři produkty od značky Miracle Cosmetic – s tou jsem se seznámila teprve nedávno, ovšem, jsem z jejích přípravků opravdu nadšená!

Mimochodem – pokud jste můj první článek právě o brandu Miracle Cosmetic nečetli, najdete ho ZDE.

Co se kosmetiky týká, řekla bych, že už mám díky mé práci poměrně bohaté zkušenosti. Měla jsem možnost testovat opravdu celou řadu produktů, kdy některé mě opravdu přesvědčily o své kvalitě a účinnosti, jiné už méně. Určitě máte, milé dámy, samy obdobné zkušenosti – samy znáte vynikající kosmetiku, ale setkaly jste se i s takovou, která, bohužel, za moc nestojí.

V případě značky Miracle Cosmetic jsem opravdu nadšená. Zatím jsem vyzkoušela tedy tři produkty – ale všechny jsou vynikající. Účinné, příjemné a mimo to – z mého pohledu i zcela vhodné na velmi citlivou pleť, kterou mám já sama.

photo-29-11-16-16-57-28

Kosmetika Miracle Cosmetic využívá přírodní látky – minerály, vitamíny, které jsou velmi pečlivě zakomponované do receptury produktů.
Velmi sympatické také je, že tyto produkty nejsou testované zvířatech.
Přípravky Miracle Cosmetic jsou vysoce účinné, vyráběné pod velmi přísným dohledem kvality. Značka byla vyvinuta v USA na Floridě a její výzkumé a výrobní prostory jsou schváleny FDA (Federal Agency of the United States Department of Health and Human Services).

Pojďme už ale na moji recenzi – právě těch zmiňovaných třech produktů.

V mém minulém článku jsem Vám představila produkt EYE LIFT – který je fakt úplně dokonalý! Alespoň za mě, protože je určený pro péči na oční partie, které mě, ve vztahu k mé pleti, trápí asi nejvíc.

photo-29-11-16-17-00-34

Právě oční partie totiž asi nejvíce prozrazují náš věk. Tvoří se zde první vrásky, oční kontury povadají… Navíc, já sama hodně trpím i na otoky a kruhy pod očima – a to už mnoho let. Proto jsou pro mě produkty na řešení těchto problémů velmi podstatné.

photo-29-11-16-17-00-46

Přípravek EYE LIFT je vynikající – přesvědčí Vás o tom hned po prvním použití. Efekt totiž vidíte naprosto okamžitě! Pokožka je hezky vypnutá, navrátí se jí její přirozená elasticita a celkově působí oční okolí svěže a odpočatě.

Přípravek má lehkou, gelovou texturu, není mastný, nelepí. Pokožka jej po aplikaci okamžitě absorbuje. Parfemace u tohoto produktu není – za což jsem vděčná, mám hodně citlivé oči.

photo-29-11-16-17-01-05

Doporučuje se používat ráno (na čistou pokožku), pro dosažení nejlepších viditelných účinků. Po aplikaci nanesete Váš obvyklý krém, nebo make up.

Dalším produktem, který jsem vyzkoušela, je HYALURONIC CREAM – hydratační krém s obsahem kyseliny hyaluronové – která je známá svými velice prospěšnými účinky na pleť, zejména v oblasti anti-age péče.

photo-29-11-16-16-57-44

Velice příjemný krém, který je vhodný pro jakýkoliv typ pleti. Krém má lehčí texturu, není tedy příliš mastný. Velice snadno se roztírá, pokožka jej snadno absorbuje. Parfemace v případě tohoto krému opět není žádná – což potvrzuje vhodnost produktu pro citlivou pokožku a pokožku se sklonem k alergiím.

photo-29-11-16-16-57-51

Krém obsahuje zmiňovanou kyselinu hyaluronovou, což je polysacharid přirozeně se vyskytující v lidském těle. Působí jako látka, která je výživou pro naše klouby, nervy, vlasy, kůži a oči. Přirozená tvorba této látky v našem těle ovšem s věkem klesá, což vede právě ke vznikajícím projevům stárnutí. Objevují se vrásky, pokožka ztrácí jas, pružnost, povadají kontury. S přibývajícími roky je tedy rozhodně vhodné volit produkty, které kyselinu hyaluronovou obsahují.

Kyselina hyaluronová pohlcuje vlhkost ze vzduchu a uchovává ji v pokožce. Zvýšená hydratace udržuje kolagen vlhký a zvyšuje elasticitu pleti. Molekuly kyseliny hyaluronové umí absorbovat vodu a to více než 1000 násobně, než je jejich váha.

Kromě kyseliny hyaluronové pak tento krém obsahuje také další přínosné složky – jojobový a meruňkový olej. Všechyn tyto ingredience pomáhají pokožce udržovat její přirozenou vlhkost a podporují tvorbu nových kolagenových vláken.

photo-29-11-16-16-58-33

Já sama mám cca po třech týdnech pravidelného používání tohoto krému opravdu moc hezkou pleť. Vrásky nejsou tolik patrné, pokožka působí svěže, odpočatě, mladistvějším dojmem. Používám ráno, ale i večer.

Ideální produkt pro anti-age péči – ve spojitosti s výše zmíněným přípravkem EYE LIFT. A pozor – krém je vhodný nejen pro ženy, ale také pro muže!:)

Vyzkoušela jsem také WHEAT FOAMING CLEANSER – regenerační čistící pěnu.

Pro hezky vypadající pleť je nesmírně důležité také její správné čištění – jen dokonale vyčištěná pokožka pak dokáže správně absorbovat účinné látky z krémů a další péče. Proto bychom čištění pleti rozhodně neměli podceňovat.

photo-29-11-16-16-58-48

Tato jemná pěna pokožku výborně zbaví nečistot a odumřelých částeček kůže. Obsahuje kokosový olej, obilné klíčky a mořské řasy, vitamíny E a F. Má protizánětlivý účinek, pomáhá pleti udržovat vlhkost, pružnost, pleť také zklidňuje. Jedná se o produkt, který je opět vhodný nejen pro ženy, ale i pro muže.

photo-29-11-16-16-58-54

Právě olej z obilných klíčků obsahuje velké procento bílkovin, vítamínů a minerálů patřících pšeničným zrnům. Tento olej vyživuje a dodává vitamín E a nenasycené mastné kyseliny. Vitamín E je antioxidant rozpustný v tucích a má v těle více funkcí. Antioxidační vlastnosti pomáhají potlačit poškozování buněk a účinky stárnutí, pomáhají udržet pleť mladou a zdravou. Olej z pšeničných klíčků obsahuje kyselinu linolovou (vitamín F), což je typ omega 6 mastných kyselin, které zlepšují buněčné funkce.

Pěna je velice jemná, aplikuje se vlhký obličej, krouživými pohyby se pokožka očistí, následně se pěna opláchne. Parfemace je v tomto případě znatelná, ale velice mírná, rozhodně ne na obtíž.

photo-29-11-16-16-59-33

Po použítí je pleť opravdu moc hezká. Svěží, pružná, evidentně hydratovaná, připravená pro aplikaci následné péče.

Veškeré produkty značky Miracle Cosmetic můžete objednat přes web/eshop, viz odkaz níže. Sympatické také je, že poštovné je zdarma.

ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / web
ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / facebook