Beauty review: kosmetika SynCare

Nedávno jsem Vám zde, na blogu, představila českou značku dermokosmetiky – SynCare. A dnes mám pro Vás recenzi několika produktů – a opravdu stojí za pozornost.

Mimochodem, pokud jste můj první článek, který jsem tomuto brandu věnovala, nečetli – najdete ho ZDE.

SynCare je první česká dermokosmetická značka, která nabízí vysoce kvalitní produkty, se skvělou snášenlivostí na pokožce – což mohu opravdu sama potvrdit, mám hodně citlivou pleť, se sklonem k podráždění a alergiím. Kosmetiku SynCare jsem bez výjimky snesla absolutně bez jediné obtiže.
Kosmetika SynCare je ve většině případů svých produktů bez parfemace, neobsahuje také žádné konzervační látky a minerální oleje. Co je také skvělé – není testovaná na zvířatech.

Processed with MOLDIV

Pojďme ale už rovnou na moji recenzi, představím Vám 7 produtků, které jsem otestovala. Jaké byly moje dojmy?

100% Kyselina hyaluronová, denní a noční krém

V obou případech se jedná o péči – denní a noční krémy, s obsahem 100% kyseliny hyaluronové. Jak už určitě sami víte, právě tato kyselina je jednou z nejvíce používaných látek v pěstící a zejména „antiage“ kosmetice – jsou totiž známé její vynikající vlastnosti pro zpevnění pleti a potlačení projevů předčasného stárnutí.

Mnoho kosmetických produktů ovšem neobsahuje vysoké koncetrace kyseliny hyaluronové. V případě těchto produktů značky SynCare je tomu jinak – oba krémy mají coby aktivní složku právě 100% kyselinu hyaluronovou, díky které jsou opravdu skvělou volbou v oblasti antiage kosmetiky.

Měla jsem možnost vyzkoušet oba produkty, krémy pro denní i noční péči. V čem jsou shodné a v čem se liší?

photo-13-12-16-18-00-09

Denní krém obsahuje zmiňovanou kyselinu hyaluronovou, vitamín E a také rostlinný lipid skvalan, navíc pak ochranný faktor SPF 10. Pleť krásně vyhadratuje, vypíná a vyživuje.

photo-13-12-16-18-00-17

Textura krému je spíše lehčí, rozhodně ne příliš mastná. Snadno se roztírá, pokožka jej beze zbytku absorbuje, bez pocitu přetrvávající mastnoty. Parfemace není žádná. Krém jsem skvěle snesla i já, na své hodně citlivé pleti.

photo-13-12-16-18-00-42

Noční krém je obdobný, obsahuje taktéž kyselinu hyaluronovou, rostlinný lipid hemiskvalan a meruňkový olej.

photo-13-12-16-18-01-10

Textura a konzistence je obdobná, jako u denního krému, opět spíše lehčí, stejně tak i parfemace není žádná .

photo-13-12-16-18-01-15

Oba krémy jsou ideální i na citlivou pleť. Efekt jsem vnímala oamžitě po pravidelné aplikaci obou krémů – pokožka je krásně vypnutá, pružná, jasná, vrásky nejsou tolik patrné a hluboké. Skvělá volba pro ženy nad 35 let, u který se začínají projevovat první příznaky stárnutí.

photo-13-12-16-18-01-30

100% Kyselina hyaluronová, oční krém

Skvělá doplňující péče ke dvěma výše zmíněným krémům. Oční partie mě obecně hodně trápí, trpím na kruhy pod očima, váčky a samozřejmě i na tvorbu vrásek – právě v okolí očí je „zub času“ viditelný asi nejvíce.

photo-13-12-16-18-04-04

Na tomto krému je skvělé, že je bez parfemace, absolutně nijak tedy nedráždí citlivé oční partie.

photo-13-12-16-18-04-15

Textura krému je velmi jemná, konzistence krémovitá, lehká. Krém se snadno roztírá, pokožka jej okamžitě absorbuje, bez zbytkového pocitu evidentní mastnosty.

photo-13-12-16-18-04-11

Krém oční okolí nijak nestahuje, nevysušuje – naopak krásně hydratuje a zjemňuje pokožku. Krém má eliminovat vrásky v očním okolí a působí také proti začervenání.

photo-13-12-16-18-04-24

Po aplikaci jsou oční partie evidentně hydatované, vrásky nejsou tolik patrné. Já používám cca tři týdny a hodnotím kladně, pokožka kolem očí vypadá pružně a svěže.

Oftaxyl s oligo Botulotoxinem

Tento produkt je naprostá bomba! Pokud Vás trápí tmavé kruhy pod očima – stejně, jako mě, tento přípravek Vám vřele doporučuji. Je určený právě pro boj s tmavými kruhy pod očima.

photo-13-12-16-18-03-12

Hlavní výhodou tohoto krému jsou účinné složky, které odbourávají v pokožce látky, které jsou zodpovědné za tmavé kruhy pod očima. Tyto účinné složky zároveň dokáží vrátit pokožce její přirozenou barvu – tmavé partie pod očima tak zmizí.

photo-13-12-16-18-03-18

Aktivní látka dermaBOTEX napíná podoční vrásky a chrysin urychluje odbourávání bilirubinu, čímž zesvětluje tmavé kruhy pod očima.

photo-13-12-16-18-03-25

Krém má stejně, jako výše zmíněný oční krém s obsahem 100% kyseliny hyaluronové, velmi jemnou texturu, opět je lehký a zcela bez parfemace. Vhodný tedy i na citlivé oči. Krém není příliš mastný, opět na pokožce již chvíli po aplikaci není patrný.

photo-13-12-16-18-03-36

Já oceňuji hlavně vynikající efektivitu. Opravdu jsem vnímala, že oční okolí nepůsobilo celkově tak „tmavě“, jako obvykle. Myslím, že právě tento krém je nyní můj TOP v boji proti tmavým kruhům! Rozhodně stojí za vyzkoušení!

Lacrima – micelární odličovač

Dalším produktem určeným pro péči o partie očí je tento micelární odličovač. Na ten jsem byla hodně zvědavá, protože s očními odličovači mám bohužel ve většině špatné zkušenosti – štípou mě do očí.

photo-13-12-16-18-01-44

Odličovač je opět bez parfemace, alespoň, já tedy parfemaci žádnou nevnímala. Co se snášenlivosti na očích týká, musím ohodnotit skvěle. Neštípe, nepálí, nedráždí. To je pro mě to rozhodující.

photo-13-12-16-18-01-58

Odličovač dobře plní i svoji funkci – dokonale odlíčil i voděododlnou řasenku.

photo-13-12-16-18-02-05

Obsahuje unikátní extrakt ze zázvorového kořene, který má zklidňující účinek.

Čistící a odličovací mléko s panenským meruňkovým olejem

Skvělá věc na odličování! Upřímně, byla jsem doposud zvyklá používat na odličování pouze micelární vody, ale toto odličovací mléko si mě hodně získalo. Je jemné, lehounce a příjemně voní a není mastné – právě mastnoty jsem se u odličovacích mlék vždy bála nejvíc.

photo-13-12-16-18-02-33

Mléko perfektně odličuje – make up, ale i voděodolnou řasenku. Zkoušela jsem ho použít i na odlíčení očí – dobré je, že neštípe. Po použití je pleť příjemná na dotek, svěží, pružná.

photo-13-12-16-18-02-42

Mléko obsahuje za studena lisovaný panenský meruňkový olej, který má vysoké čistící vlastnosti. Pleť se tak dokonale zbaví nejen make upu, ale i dalších nečistot a odumřelých částeček kůže.

photo-13-12-16-18-02-46

Pleť je i po odlíčení hezky hydratovaná, svěží, bez podráždění – doporučuji i pro citlivou pleť.

Tonikum hydratační s chlorofylem 

Druhým krokem při odličování pleti by měla být také její tonizace vhodným tonikem. Já jsem vyzkoušela toto hydratační tonikum,  které obsahuje chlorofyl, který má zklidňující účinek. Tonikum zároveň obsahuje složky, které pleť hydratují, zjemňují a celkově ji osvěží. Zároveň, vitamín E příznivě působí na regeneraci buněk kůže.

photo-13-12-16-18-02-13

Vůně v případě tohoto produktu je dána obsahem přírodní bio silice, je velice příjemná – svěží a z mého pohledu úžasně „bylinková“:) Opět jsem otestovala na mojí přecitlivělé pleti a naprosto bez problémů.

photo-13-12-16-18-02-19

Aplikovala jsem po vyčištění pleti výše zmíněným čistícím mlékem – nanesete na vatový tampon a pokožku tak „dočistíte“. Výsledkem je krásná, svěží pleť, evidentně hydratovaná.

Určitě vynikající produkt pro dokonalé čištění a zbavení pleti veškerých nečistot. Vhodné používat večer, ale já aplikuji a pleť vyčistím i ráno, než nanesu svůj běžný krém.

Produkty značky SynCare lze získat výhradně přes kosmetické salony a lékárny.

ODKAZ: SynCare / web
ODKAZ: SynCare / facebook