Beauty contest!

Mám tu pro Vás další velkou soutěž – o spoustu skvělých cen! A tentokrát můžete vyhrát tělová a kosmetická ošetření, masáže, vstupy do fitness centra… Zkrátka ceny pro Vaši krásu a celkový skvělý pocit…

A to se na jaře, kdy s námi občas „cloumá“ pověstná jarní únava, myslím, velmi hodí. Navíc – my ženy nejrůznější zkrášlující procedury dokážeme vždy patřičně ocenit a každá chvilka pro „sebe samu“ je k nezaplacení, že?:)

Proto jsem do soutěže vybrala takové ceny, které Vám přinesou odpočinek, ale i omlazení, zkrášlení a zdraví pro Vaše tělo. O jaké výhry tedy přesně jde?

Denní lázně Brno nám do soutěže věnovaly půl komplexní lymfatickou proceduru, určenou na zeštíhlení a detoxikaci těla problematických partií. Sama jsem měla možnost vyzkoušet a opravdu mohu vřele doporučit. Skvěle si odpočinete, navíc viditelný efekt této procedury je patrný hned po ošetření.

lymf

Kosmetický salon SlimFOX věnoval ošetření Modelace očního okolí. Opět mám osobní zkušenost a je to opravdu vynikající volba pro problematické oční partie. Ošetření dokáže skvěle eliminovat projevy stárnutí – vrásky, otoky, ale i kruhy pod očima. Účinky tohoto ošetření jsou navíc dlouhotrvající, já efekt vidím i 14 dnů po ošetření.

13072042_1168131903210516_972626167_o.png

Centrum thajských masáží Tawan věnovalo do soutěže 90ti minutovou olejovou masáž celého těla. Ideální pro naprostý relax a uvolnění!
K tomu navíc vítězka získá ošetření nohou PEDI EXPRESS v salonu Jacob & The Stylers.

tawan

pedikura-830x570

Sportovně – relaxační centrum Fit 4 All navíc každému ze tří výherců věnuje vstup do fitness, na sálové lekce, do dětské herny a do lanáčku. Věřím, že i zde si odpočinete a načerpáte potřebnou energii!

10402570_1013110682087035_5054880753788459446_n

Výherci tedy budou celkem 3!

A nyní k pravidlům soutěže – co udělat, pokud chcete vyhrát?

Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
Napište důvod, „PROČ BYSTE ZROVNA VY MĚLA NĚKTEROU Z CEN VYHRÁT?“:) Pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolrbnoblog.cz

3 nejvtipnější a nejzajímavější odpovědi vybereme!:)

Hodně štěstí:)