Angličtina v Brně – snadno, rychle a zábavně!

V dnešní době si tak nějak neumím představit „neznat cizí jazyk“ – konkrétně asi nejvíc používanou angličtinu. Sama ji využívám velmi často a vlastně beru už v podstatě automaticky, že se tak domluvím téměř všude.

Dnešní kosmopolitní doba si znalost cizího jazyka žádá – a rozhodně je dobré se v tomto směru vzdělávat. I já své děti už od školkového věku vedu k tomu, aby se cizí jazyk – angličtinu – učily – oba synové chodí do anglické školky, kde je kromě českých učitelek vzdělávají i rodilí mluvčí – což je k výuce cizího jazyka dle mého názoru absolutně nejlepší.

S angličtinou se totiž dnes setkáváte stále častěji – v minulosti, třeba v době mládí našich rodičů, nebyly požadavky na znalost cizího jazyka až tak vysoké. Zkrátka, cizí jazyk byl potřeba jen když se jednou za čas vycestovalo někam na dovolenou – a i tam se lidé spoléhali na to, že se domluví – jak se lidově říká – „rukama nohama“:) Vzpomínáte? Já ano – i nás doma to tak dřív bylo:)

Dnes už je ovšem situace taková, že i v místě, kde žijeme, potkáváme mnoho cizinců a cestujeme také stále častěji. A znalost angličtiny – i ve většině zaměstnáních – bývá nespornou výhodou.

Což o to – s větším důrazem na výuku angličtiny se nyní přistupuje i ve školách, kde se děti už k výuce cizího jazyka důsledně vedou. O poznání hůř je na tom celá řada dospělých lidí, kteří to štěstí neměli a cizí jazyk se v minulosti nenaučili. Nevím, jak Vy – ale já ve svém okolí spoustu takových lidí mám:)
Pak už jen zbývá najít odhodlání a „začít s tím něco dělat“. Jasně – určitě Vás napadne celá řada jazykových kurzů, jejichž nabídka je v dnešní době opravdu velká.

tiptop

Ovšem – já nedávno narazila na opravdu hodně zajímavé a velmi jiné „kurzy“ – kde se cizí jazyk – primárně angličtinu, ale také němčinu, můžete naučit snadno, rychle a navíc, nesmírně zábavně. Už jste slyšeli o kurzech TIP TOP LINGUA? Ne? Prozradím Vám víc…:)

TIP TOP LINGUA – jedná se o unikátní koncept jazykové konverzace v kavárně, která představuje výjimečnou alternativu všech jazykových škol. Celý princip je založený na webové aplikaci – kde se zaregistrujete a pak už si objednávate (případně měníte, nebo rušíte) lekce. 
Lekce se konají na různých místech v Brně – s rodilými mluvčími, které škola TIP TOP LINGUA pečlivě vybírá a trénuje.

tipt

Skvělé na těchto lekcích také je, že ceny jsou skutečně minimální – a to z důvodu, že se neplatí za pronájmy učeben a také tu nejsou další administrativní náklady.
Výuka probíhá také po malých skupinkách, kde jsou maximálně 4 lidé a rodilý mluvčí, který lekci vede.

tipto

Nemusíte se bát, že ostatní ve skupince, do které budete přiděleni, budou mít jiné znalosti a schopnosti – skupiny se sestavují tak, aby úroveň všech byla víceméně stejná. Na lekci pak diskutujete na témata každodenního života. Část hodiny (která trva 60 minut) konverzujete mezi sebou a s rodilým mluvčím, 20 minut se pak věnujete interaktivním hrám k danému tématu.
Výuka tak probíha velmi zábavnou formou – kdy se tak, alespoň dle mého názoru, naučíte rozhodně nejvíc. Já sama jsem se anglicky naučila právě tímto způsobem – kdy jsem delší dobu pobývala v zahraničí a mluvit mě naučili právě rodilí mluvčí, díky každodenní běžné konverzaci.

Skvělé na lekcích TIP TOP LINGUA také je, že své lekce, jejich čas, místo, si sami volíte přes svůj profil na webu, kde si nastavíte kredit na placení lekcí. Navíc, první ukázkovou lekci máte zdarma.

Určitě Vás budou zajímat ceny – jedna lekce Vás stojí 160 Kč nehledě na počtu účastníků (max. 4). Pokud navštívíte alespoň 4 lekce za měsíc, tak Vám na konci měsíce za každou lekci vrátíme 10 Kč. Navíc pokud Váš známý uvede při registraci Váš email, dostanete za každou hodinu, které se zúčastní, dalších 10 Kč do Vašeho kreditu.

Ještě váháte, zda se cizí jazyk začnete učit? Myslím, že právě lekce TIP TOP LINGUA jsou tou správnou volbou…:) Více informací a také možnost registrace najdete na oficiálním webu – viz odkaz níže.

ODKAZ: TIP TOP LINGUA / web, rezervace