Sladké Vánoce v cukrárně Lucius!

Vánoční svátky s sebou přináší mnohé radosti – mimo jiné i ty sladké! Cukroví, vaječňák, svařák a jiné dobroty…to vše přece neodmyslitelně patří na vánoční stůl!
A právě na sladké dobroty, pestré, vynikající a v té nejlepší kvalitě, bych vás ráda pozvala do oblíbené cukrárny Lucius, kterou najdete v Syrovicích u Brna. V předvánoční době je tu pro vás připravený „Vánoční jarmark“ plný specialit – vyberete si tu vánoční cukroví, korpusy pro přípravu cukroví, vánoční dárkové balíčky a nechybí i tolik oblíbený Luciusův vánoční vaječňák!
Zpříjemněte si advent – v cukrárně Lucius!

Cukrárnu Lucius v Syrovicích u Brna vám jistě nemusím zdlouhavě představovat – tato cukrárna je už roky přímo vyhlášená a oblíbená. Lidé sem moc rádi chodí na poctivé a kvalitní dezerty, zákusky, dortíky i jiné speciality…

Nabídka cukrárny Lucius se samozřejmě i lehce mění, a to v závislosti na dané sezóně. A právě nyní, před Vánoci, tu pořídíte spoustu vyloženě vánočních dobrot, specialit, cukroví…

Paní majitelka Lucka Horáková totiž pro vás připravila Vánoční jarmark – tedy rozšířenou nabídku vánočního zboží, cukroví, ale i vánočních balíčků!

Ve vitríně samozřejmě nechybí i klasické a vyhledávané dezerty, ovšem ochutnat i zakoupit tu můžete nyní i zmiňované vánoční speciality. 
O co přesně jde?

Pořídíte zde dárkové balíčky z Vinařství Jonáš a Holec, vánoční cukroví – kokosky, sněhové pusinky, mandlové lupínky, vanilkové rohlíčky a linecké cukroví z másla…. Jsou pro vás připraveny i korpusy pro přípravu vašeho cukroví.

Nechybí samozřejmě i velmi oblíbený Luciusův vánoční vaječňák, nebo svařák na karamelu…

Vše si můžete vychutnat jak přímo v cukrárně, tak i u vás doma – vánoční speciality z cukrárny Lucius jistě obohatí i vaši vánoční tabuli.

Samozřejmě platí, že na přípravu veškerých dezertů, zákusků, ale i cukroví zde stále používají kvalitní másla, živočišné šlehačky, vlašské ořechy, rum, 70% čokoládu… Poznáte to jistě okamžitě, při prvním ochutnání…

Nalaďte se na pohádkové Vánoce plné dobrot – z cukrárny Lucius!

Cukrárnu Lucius najdete v Syrovicích u Brna, na adrese Syrovice 528.

ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / web
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / facebook
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / instagram