Made Me Happy! Aneb co nám udělalo radost?

Už bylo na čase spustit nějakou novou, pravidelnou rubriku, co říkáte?:)

Náš blog už funguje víc než půl roku a za tu dobu jsme se s Vámi vždy dělily o ty věci, které nám v životě udělaly a dělají radost. Ať už to byly nové kosmetické objevy, oblečení, zajímavé služby, potraviny, nebo třeba i akce, které nám přišly natolik dobré, abychom Vám o nich minimálně napsaly.

foto

A právě takovýchto objevů je čím dál víc a my jsme moc rády, že Vám můžeme stále doporučovat nové a nové věci, které by mohly inspirovat i Vás. Proto jsme se také rozhodly založit novou, pravidelnou rubriku pod názvem „MADE ME HAPPY“, ve které Vám budeme pravidelně – každá zvlášť – představovat to, co nás každý měsíc „fakt dostalo“:)

Tak jdeme na to – začínám já a moje ohlédnutí za listopadovými úlovky:)

1. Jako první geniální produkt, který jsem v listopadu objevila a který si mě okamžitě získal, je skvělý rozjasňující a omlazující fluid –  NUXELLENCE JEUNESSE od značky NUXE. Jedná se o lehoučký krém až sérum (tedy fluid), který se hodí pro všechny typy pleti. Cílem přípravku je oživit a rozjasnit pleť, což jsem doslova na vlastní kůži pocítila už po první aplikaci. Pleť byla hladká, odpočatá a svěží. Přípravek je super i pro hodně citlivou a alergickou pleť, kterou mám já – snesla jsem ho absolutně bez problémů. Fluid může nahradit i krém, ale pokud máte spíš sušší typ pleti, doporučuji poté krém ještě aplikovat.

Produkty NUXE koupíte ve vybraných lékárnách – více zde: NUXE

My jsme úžasný výběr přípravků NUXE objevily po Brně v CHYTRÝCH LÉKÁRNÁCH, kde Vám i výborně poradí s volbou toho nejlepšího produktu právě pro Vás.

Více zde: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB, CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

Photo 03.11.14 20 33 16

2. Skvělá kuchařka – Kuchařka pro mého muže od Veroniky Zemanové. Já sama moc kuchařky nepoužívám, protože vařím jen takové věci, které bezpečně umím a které zvládnu. Spousta kuchařek je podle mého názoru plná fakt těžkých receptů, jejichž přípravou můžu doslova zabít i půl dne, což je pro mě nemyslitelné. Navíc, suroviny, které jsou potřeba, také běžně doma nemám. Tato kuchařka je ale fakt skvělá – tím, že je psána „pro muže“, kteří jsou si svým postojem k vaření a prostoru kuchyně obecně, značně nejistí. A mezi takové jedince spadám tak trochu i já:) Navíc kniha je plná nádherných fotek, které Vás nadchnou:)

Kuchařku pro mého muže zakoupíte v e-shopu nakladatelství SMART PRESS (odkaz: SMART PRESS).

Photo 22.10.14 19 38 22

3.  Béžové kostkované kalhoty M!A F z obchodu Plaza Fashion Store. Tak tyto kalhoty si mě získaly okamžitě, hned při prvním obléknutí. Znáte to asi sami – něco si zkoušíte a padne Vám to úplně jako ulité, prostě víte, že tu věc musíte stůj co stůj mít. Přesně toto se stalo i mně v případě těchto kalhot. Skvělý střh, lehce spadený sed, volnější nohavice přes stehna, naopak kolem lýtek upnutější. Láska na první pohled! Skvělá byla i cena – kalhoty stály 900,-, což je, myslím, velmi přijatelné:) V Plaza Fashion Store seženete víc takovýchto kousků od celé řady známých a luxusních značek – za super ceny (často se totiž jedná o outletové modely).

Plaza Fashion Store najdete v Brně v H-Parku na Heršpické 1013/11D
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/E-SHOP

kalhoty

4. Víno z Kobylí! Už jste o tomto moravském vinařství slyšeli?
Já víno miluji, je to v podstatě jediný alkohol (s výjimkou piva tak 3x do roka), který piju. Kvalitní víno už proto dobře poznám a můžu upřímně říct, že co jsem vyzkoušela vína z vinařství Víno z Kobylí, zůstanu právě této značce věrná. Ze široké nabídky vín si jistě vyberete tu odrůdu, která Vám bude chutnat – přitom si můžete být zcela jistí kvalitním zpracováním a nejvyšší kvalitou. Cenově je víno také velmi dostupné. Ochutnejte!:)

Víno z Kobylí koupíte v Brně na těchto místech: Víno z Kobylí v Brně
ODKAZ: VÍNO Z KOBYLÍ/WEB

Photo 31.10.14 14 51 53