5 kroků ke krásné pleti – moje kosmetická recenze!

Už několik let chodím pravidelně na kosmetiku do salonu SlimFOX, kde jsem opravdu moooc spokojená! Ošetření mi tu sestaví vždy na míru, přesně podle mých aktuálních potřeb. Navíc tu vždy vyzkouším něco nového!

A právě moje postřehy a dojmy z jednotlivých ošetření pokaždé popisuji i ve svých recenzích – které nyní budu publikovat i zde, na blogu. Třeba Vás inspiruji, nebo nasměruji tou správnou cestou v péči o Vaši pleť:)

DSC1670

Tentokrát mám pro Vás své postřehy o jednom z posledních ošetření – tady jsou:

Moje pleť zažívá své – řekla bych – umírněnější období a netrápí mě nějakými zásadními problémy. Samozřejmě, pořád eviduji vrásky, kruhy pod očima, sem tam nějaký ten pupíneček, ale… to už mě jen tak nevytočí a beru to s poklidem :) . Vím, že pravidelná, měsíční návštěva kosmetického salonu SlimFOX mi s těmito drobnými nedostatky dokáže pomoct.

Ovšem – při své poslední návštěvě jsem tu vyzkoušela opět něco nového, s čím jsem doposud neměla žádné zkušenosti – a to epilaci obočí speciálním voskem Lycon! A můžu Vám rovnou říct, stojí to za to! Kromě úpravy obočí jsem si užila i kosmetické ošetření, kvůli kterému jsem do salonu SlimFOX primárně šla:) A jaké bylo tentokrát?


ČIŠTĚNÍ JE ZÁKLAD!
Opět vybrané a sestavené přesně tak, aby řešilo aktuální stav mé pleti. Úvodem bylo, jako vždy, odlíčení pleti a také čištění ultrazvukovou špachtlí, což je pro mě už naprosto nejzásadnější kosmetický postup, který nikdy nevynechám a vím, že ho moje pleť skutečně potřebuje. Právě toto čištění speciálním přístrojem – ultrazvukovou špachtlí – je velmi účinné a opravdu zbaví pleť velmi důkladně všech nečistot. Velkou výhodou je naprostá šetrnost, která se s klasickým, dříve tolik používaným manuálním čištěním pleti, nedá srovnat.

DSC1652


HLUBOKÉ OMLAZENÍ PLETI
Tentokrát mi paní kosmetička Eva po delší době udělala i omlazení pleti přístrojem E-Light – což je nejúčinnější, neinvazivní pleťové ošetření, které má za cíl pleť omladit, rozjasnit, potlačit projevy akné, zmírnit viditelnost drobných žilek, či jizviček. Já sama jsem toto ošetření už několikrát absolvovala a je opravdu velmi efektní a výsledek je patrný okamžitě.

2x PĚSTÍCÍ PÉČE
Následovala maska 131 na rozjasnění pleti, proti stárnutí – s červeným bahnem a extrakty z řas. Na oči mi paní kosmetička aplikovala masku na oči 100B – což je tzv. SOS péče pro unavené oči. Jedná se o o liftingové, hydrogelové polštářky pro hloubkovou hydrataci, osvěžení…

20151008_120641
VOSK TROŠKU JINAK
No a teď přišla na řadu zmíněná epilace obočí! A to speciálním voskem Lycon, který je krémový, díky podkladovému oleji nepoškodí a nepodráždí svrchní vrstvu pleti. Chloupky vosk tedy odstraní naprosto šetrně a hlavně, zcela bezbolestně!!! Tímto voskem si navíc můžete nechat epilovat jakoukoliv část obličeje, včetně oblasti kolem rtů, nebo nosních dírek, což ocení zejména muži. Pokožka byla po epilaci naprosto minimálně podrážděná a rozhodně se jednalo o úplně bezbolestný “zákrok”, který opravdu vřele doporučuji. Je šetrný a velmi efektní!

LYCON_MISA

 

Pokud se do salonu SlimFOX chystáte – autem – můžete navíc využít nabídku hodiny parkování zdarma:)

A na závěr skvělá zpráva pro čtenářky blogu Cool Brno Blog – pokud se registrujete, získáváte k ošetření radiofrekvenci zdarma – více ZDE!

ODKAZ: SALON SLIMFOX/web
ODKAZ: SALON SLIMFOX/facebook

ODKAZ: SALON SLIMFOX/instagram