TOP dárky pro otužilce, o kterých jste doteď možná neslyšeli

Máte mezi kamarády zapálené otužilce, kteří se rok co rok nemohou dočkat zamrzlých rybníků a opravdu ledových dní? Poradíme vám, čím je obdarovat! Co takhle sáhnout po dárku, který na první pohled prozradí, že ledová voda je oslavencova parketa?

Dárek pro otužilce? Víme, jak je potěšit!

Dost možná máte i vy kolem sebe někoho, kdo se v rámci udržování své imunity a psychického i fyzického zdraví pustil do otužování. Takový otužilec pak zvládá mnohem lépe jakékoliv teplotní výkyvy, snáze odolá viróze a cítí se zkrátka často spokojeně a svěže! Ať už patříte do jedné party, nebo se vám klepou zuby zimou a fialoví vám rty jen při myšlence na počínání vašeho kamaráda či kamarádky, následující tipy na dárky pro otužilce určitě oceníte. Co lepšího darovat k narozeninám, pod stromeček nebo k jiné životní události, než je dárek, který jasně mluví za oslavence? Zatímco rybáři dostávají porcelánové sošky ryb, fotbalisté dresy a milovníci aut jejich modely, i pro otužilce je možné sehnat tematický dárek, který pohladí po duši nejednu zmrzlou duši! Po čem tedy sáhnout?

 

Otužování je oslavencův celý svět? Ať to všichni ví!

Každý rozhovor se stočí k otužování? Rok co rok se těší na zimu a k rybníku chodí se sekyrkou místo bruslí? Tak přesně pro takového kamaráda se báječně hodí třeba tričko s potiskem, díky kterému budou všichni vědět, že je otužování jeho život! Zcela neskromně je dobré vědět, že je čím se chlubit! Takové otužování vyžaduje jisté vystoupení z komfortní zóny! Ne každý je schopný dlouhodobě takový zvyk udržovat, proto stojí za to otužilce řádně ocenit. Darujte tak třeba jedno z triček pro otužilce, které najdete na webu https://trickovy.cz/420-otuzilec. Roztomilé ilustrace a vtipný text udělají radost nejednomu milovníkovi mrazivých dní! Na webu trickovy.cz najdete ale i další dárky, které stojí za povšimnutí. Například tašku se stejným potiskem, která tak akorát padne k tričku. Vytvořit tak můžete i originální sadu. Do tašky si pak obdarovaný vloží jen oblíbené plavky (pokud je k otužování potřebuje) a hurá k řece, rybníku nebo k potoku. Po otužování si možná rád dopřeje hrnek teplého kakaa nebo čaj – přesně k tomu se mu hodí originální hrnek plný podobně vtipných nápisů. Přesně tenhle kus keramiky se možná stane tím nejoblíbenějším ve vitrínce. Jaké další dárky otužilce potěší? Opomenout nesmíme ani knihy o otužování, kde se možná dočtou nejen o jeho historii, ale i možných způsobech, které ještě nezkusili. Kromě koupacích čepic a plavek jsou to třeba i velké osušky nebo župany, čím otužilce potěšíte. Pokud máte v okolí ledového nadšence, můžete si vlastně zatleskat – je tolik praktických potřeb, které užije, že vždy budete vědět, po jakém dárku sáhnout! Termoska či termohrnek na teplý nápoj přímo u řeky? Teplé bačkory do kterých po otužování skočí? Fantazii se meze nekladou a otužilci o tom ví své! Vždyť oni sami svoji vášeň dokáží praktikovat snad všude – od ledových sprch přes koupací sudy až po díry v rybníce!

 

Sponzorovaný článek